ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.09

ΜΠΡΙΤΖ....Ένα άθλημα που δεν έχει ηλικιακούς περιορισμούς (από 10 έως ….. 110 ετών),

Σήμερα … ξεκινάτε Μπριτζ!



Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου! Σε 33 ομίλους σε όλη την Ελλάδα ξεκινούν συντονισμένες σειρές μαθημάτων!

Όταν λέμε για μαθήματα μην σας έρχεται στο μυαλό το σχολείο, οι ατελείωτες, βαρετές ώρες διδασκαλίας και οι καθηγητές, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπτύξουν ακατανόητες θεωρίες. Το Μπριτζ είναι συναρπαστικό από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Μέσα από μία σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνει 12 μαθήματα, εκτός από τη θεωρία κάνετε και πρακτική εξάσκηση με τους συμμαθητές σας, που είναι στο ίδιο επίπεδο με εσάς. Έτσι, κάθε τμήμα που αποτελείται από 20-25 άτομα, παίζουμε από την πρώτη στιγμή, ζώντας τις πρώτες συγκινήσεις του παιχνιδιού.

Το Μπριτζ δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι με χαρτιά, είναι και Άθλημα! Ένα πνευματικό άθλημα, επίσημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που δεν έχει κανέναν αποκλεισμό λόγω ηλικίας. Με το Μπριτζ δε διασκεδάζεις απλά, αναπτύσσεις τη σκέψη σου, κοινωνικοποιείσαι και βέβαια… αθλείσαι.

Στην Ελλάδα, περισσότεροι από 3.500 άνθρωποι ζουν στο συναρπαστικό κόσμο του Μπριτζ, αφού αποτελούν ενεργά μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ (ΕΟΜ).

Από σήμερα μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δημιουργήσεις νέες φιλίες, να ταξιδέψεις σε κάθε μεριά της Ελλάδας και του εξωτερικού, μπαίνοντας στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ.

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για το Μπριτζ μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 7480400-2, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-20:00 ή και να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Έκτακτα τμήματα μπορούν να ξεκινήσουν καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ένα άθλημα που δεν έχει ηλικιακούς περιορισμούς (από 10 έως ….. 110 ετών), που δεν χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό, που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΧΑΡΤΙΑ» παρόλο που παίζεται με αυτά, που δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού (εκτός εάν ο συμπαίκτης είναι οξύθυμος J), που ακονίζει το μυαλό, που δημιουργεί κοινωνικές σχέσεις, που αποτρέπει τους νέους να «μπλέξουν», που επίκειται η ένταξή του στα Ολυμπιακά αθλήματα, που πολλοί (μαζί τους και εγώ) το αγάπησαν φανατικά, που ....

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω links:

http://www.hellasbridge.org/ Το επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ.

http://www.hellasbridge.org/archives/1103 2 κατατοπιστικά βιντεάκια για το μπριτζ.

Μπριτζ για φοιτητές!



Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι

Τμήματα μπριτζ ξεκινούν στα Πανεπιστήμια!

Τα αθλητικά τμήματα:

  • του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου
  • της Παντείου Σχολής
  • του Πανεπιστημίου Πειραιά
  • των ΤΕΙ Αθήνας
  • των ΤΕΙ Πειραιά
  • του Πανεπιστημίου Πάτρας
  • του ΠανεπιστημίουΚρήτης (Ηράκλειο και Ρέθυμνο)
  • του ΠανεπιστημίουΙωαννίνων
  • των ΤΕΙ Πάτρας και
  • των ΤΕΙ Κρήτης

σε πρώτη φάση, σε συνεργασία με την ΕΟΜ , εντάσσουν το Μπριτζ στο πρόγραμμά τους!

Αν ενδιαφέρεσαι συμπλήρωσε τη φόρμα ή πάρε τηλέφωνο στην ΕΟΜ 210-7480400-2, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Δε χρειάζεται να ξέρεις να παίζεις! Έμπειροι δάσκαλοι θα σε μυήσουν στο μαγικό κόσμο του Μπριτζ, μιας και από την πρώτη στιγμή το παιχνίδι είναι αυτό που κυριαρχεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: