ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

Νέες περικοπές έως 5% στις αποδοχές

Στις 7 Μαρτίου οι Βρυξέλλες θα έχουν λάβει το πρώτο ενημερωτικό σημείωμα για την πορεία της ελληνικής οικονομίας από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Νωρίτερα, η κυβέρνηση θα έχει παρουσιάσει τα πρόσθετα μέτρα που εδώ και λίγες μέρες ζητούν επιτακτικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ( Ε.Ε) η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( ΕκΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ( ΔΝΤ).

Όπως αποφασίστηκε χθες στο άτυπο υπουργικό συμβούλιο που συνήλθε υπό τον Πρωθυπουργό και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ, αν είναι να ληφθούν πρόσθετα μέτρα αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, δηλαδή να εμφανισθούν ως επιλογή της κυβέρνησης και όχι ως αποτέλεσμα της πίεσης που ασκεί η Ε.Ε.

Έτσι θα είναι ηπιότερα και θα θέτουν εκτός την περικοπή του 14ου μισθού σε 550.000 δημοσίους υπαλλήλους , για τον οποίο πιέζει η Κομισιόν και το ΔΝΤ και απεύχεται η ελληνική κυβέρνηση.

Έτσι το νέο πακέτο μέτρων που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο περιλαμβάνει:

*Περαιτέρω μείωση κατά 5% των αποδοχών στο δημόσιο,

* Πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις,

*Αύξηση του ΦΠΑ κατά 1-3 μονάδες με καθιέρωση συντελεστή πολυτελείας,

* Νέες αυξήσεις των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα.

Το χθεσινό Υπουργικό Συμβούλιο απασχόλησε επίσης η συνεχής αύξηση του κόστους δανεισμού για το ελληνικό δημόσιο αλλά και η μεγαλύτερη από την αναμενόμενη συρρίκνωση που σημείωσε το ελληνικό ΑΕΠ το 2009.

Μ. Χριστοδούλου
Ισοτιμια

Δεν υπάρχουν σχόλια: