ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.10

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ .......ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ"


Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ13ου ΜΙΣΘΟΥ (αφού ο 14ος καταργήθηκε ήδη στην πράξη), ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΤΗ. Δεν έχουν όριο οι άθλιοι. Ούτε όσιο έχουν. ούτε ιερό.

Γράφει ο Reporto

Σαν αφηνιασμένα πρεζόνια ξεχύθηκαν στις γειτονιές, κι έχουν επιδοθεί σ ένα ανελέητο πλιάτσικο με στόχο τον έλληνα πολίτη.
Αυτόν που είναι καταδικασμένος να υποστεί τις βαρύτατες συνέπειες της ολέθριας πολιτικής τους.
Αυτόν που ασφυκτιά κάτω από το ιδιόμορφο καθεστώς της οικονομικής πολιορκίας που του έχει επιβάλει το κράτος - δυνάστης που οικοδόμησαν.

Τον μοναδικό παράγοντα δηλαδή που δεν ευθύνεται γι αυτή την κατάντια και τον ξεπεσμό. Και που η μόνη του ίσως ευθύνη, είναι που εμπιστεύτηκε ελεεινές και τρισάθλιες πολιτικές, πλανημένος από την αυταπάτη ότι θα ανακούφιζαν τη ζωή του.
Τώρα βάζουν στο στόχαστρο γι ακόμη μία φορά τον «προνομιούχο» της ελληνικής κοινωνίας. Τον ελεύθερο επαγγελματία.
Αυτόν δηλαδή που δεν μπορεί να ξεφύγει από πουθενά.
Αυτόν που ακόμα και όταν ναυαγεί.
Αυτόν που ακόμη και τη στιγμή που καταστρέφεται επαγγελματικά.
Θα πρέπει να πληρώσει ακριβά ακόμα και την απόφασή του να βάλει λουκέτο στην επιχείρησή του, αφού ακόμη και σ αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να καταβάλει το πλέον δυσβάσταχτο νταβατζηλίκι στο μεγάλο νταβατζή - την εφορία - πληρώνοντας με αίμα ακόμα και την επαγγελματική του καταστροφή, η οποία συχνότατα οδηγεί και σε ακραίες προσωπικές και οικογενειακές τραγωδίες.
Έκτακτη εισφορά στο ΤΕΒΕ λοιπόν.
Την «πρόταση» την έριξαν. και την αφήνουν να «δουλέψει».
Ένα επιπλέον δίμηνο δηλαδή θα κληθούν να πληρώσουν μέσα στο 2010 οι ελεύθεροι (πολιορκημένοι) επαγγελματίες.
Αυτοί που ήδη χρωστούν πέντε και έξι δίμηνα ήδη στο ταμείο της ρεμούλας και της διαφθοράς.
Αυτούς θέλουν να επιβαρύνουν ήδη με μια επιπρόσθετη οφειλή, για να μετατρέψουν μια ώρα αρχύτερα την οικονομική τους ανέχεια σε ανθρώπινο δράμα.
Γιατί αυτό που θέλουν, είναι προσθέτοντας μια ακόμα επιβάρυνση, να επιταχύνουν τις διαδικασίες έκδοσης της γνωστής διαταγής πληρωμής, προκειμένου ν αρχίσουν τις αποστολές του γνωστού κατασχετήριου, οδηγώντας τα νοικοκυριά σε απελπισία, στις απειλητικές δαγκάνες του τραπεζικού δανεισμού, και εν τέλει στη βέβαιη χρεοκοπία και στην απόγνωση.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΗΘΙΚΟ: Αφού αντιμετωπίζει τον ελεύθερο επαγγελματία, ως υπαίτιο και δημιουργό της κρίσης, και αρνείται επίμονα να δει πως αυτός απετέλεσε το πρώτο θλιβερό θύμα της. Και ήταν θύμα των δικών τους πολιτικών. Των πολιτικών της μίζας, της διαφθοράς, της γενικευμένης ρεμούλας, της κακοδιαχείρισης, αλλά και της απροκάλυπτης κλοπής και υπεξαίρεσης του εθνικού πλούτου.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΔΙΚΟ: Αφού υποκρίνεται πως δεν βλέπει τον εφιάλτη των ακάλυπτων επιταγών που πνίγει από τη μια άκρη μέχρι την άλλη τη χώρα. Κι αυτή η αδικία γίνεται κραυγαλέα, όταν καλείται να πληρώσει το μάρμαρο το θύμα, προκειμένου οι ένοχοι να αποδίδονται στην κοινωνία «καθαροί» και να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ: Αφού θα καταγράψει βεβαίως ακόμα μία άδικη απαιτητή οφειλή, αλλά θα οδηγήσει στο «λουκέτο» μια νέα στρατιά επαγγελματιών, επιτείνοντας περαιτέρω την οικονομική τους δυσπραγία και επιταχύνοντας την πορεία προς την καταστροφή τον επαγγελματικό και συχνότατα φυσικό αφανισμό τους.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ: Το οποίο δεν είναι δυνατόν ούτε τυπικά ούτε ουσιαστικά να το νομιμοποιήσει η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία, αφού.

α) στερείται παντελώς οποιασδήποτε ανταποδοτικής οφελιμότητας για τον ίδιο τον ασφαλισμένο, ο οποίος δεν έχει να λαμβάνει τίποτε επιπρόσθετο από αυτή την έκτακτη εισφορά, ως παροχή ή ως είδος.

β) καλείται να αναπληρώσει μέρος από την παράνομη και ληστρική αφαίμαξη του ταμείου, η οποία προέκυψε από τη μη χρηστή πολιτική διαχείριση που ασκήθηκε σε αυτό. Επομένως οτιδήποτε δεν αποκαθιστά τη νομιμότητα με την παραδειγματική τιμωρία των παρανομησάντων και υπευθύνων και των ενόχων, είναι εκ των πραγμάτων διπλά παράνομο, αφού οδηγεί σε κουκούλωμα του προβλήματος, τιμωρώντας εν αδίκω τους δεινοπαθούντες και σε κάθε περίπτωση μη παρανομήσαντες, επιβάλλοντας μια ληστρικού τύπου έκτακτη εισφορά, σ έναν κλάδο που έτσι κι αλλιώς αδυνατεί να πληρώσει τις τρέχουσες οφειλές του.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ ΑΘΛΙΟ:
Γιατί οι άθλιοι που επιχειρούν να το επιβάλουν, παραβλέπουν πως ένας λαός πληρώνει 60 ολόκληρα χρόνια εισφορές, για να βρεθεί σήμερα αντιμέτωπος με κουρσεμένα ταμεία και με μέλλον αβέβαιο.

Γιατί οι άθλιοι που το εμπνεύστηκαν, επιχειρούν να προσπεράσουν τις μεγάλες τους πολιτικές αλλά και προσωπικές ευθύνες για το μεγάλο φαγοπότι που έστησαν σε βάρος αυτού του λαού.

Γιατί η ανέντιμη πολιτική σκέψη που το γέννησε, δεν επιδιώκει μονάχα την περαιτέρω εξαθλίωση ενός λαού τον οποίο υποτίθεται ότι ορκίστηκε να υπηρετεί, αλλά αποβλέπει μέσω αυτής της εξαθλίωσης, στην κοινωνική του αποδόμηση, τον αγωνιστικό του παροπλισμό, στη μετατροπή του σ έναν εφήμερο κυνηγό της επιβίωσης σε αντιστάθμισμα της απειλητικής αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην καθημερινότητα όλων, προσβλέποντας έτσι στην παθητικοποίησή του μπροστά στη γενικευμένη επίθεση που επιχειρεί σε βάρος του συνόλου των εργασιακών, κοινωνικών, δημοκρατικών και πολιτικών του δικαιωμάτων.
Αυτή όμως θα είναι και η καταστροφή τους.
Η ιστορία που έμαθαν να περιφρονούν, δε τους δίδαξε τίποτε για τη δυναμική των κοινωνικών εξεγέρσεων ανά τους αιώνες.

Και το ανέντιμο παιχνίδι που επιχειρούν σε βάρος της αξιοπρέπειας του Έλληνα και με στόχο το αβέβαιο μέλλον των παιδιών του, υα αποτελέσει την ταφόπλακα τόσο των ίδιων, όσο και του πολιτικού συστήματος που υπηρετούν.

Μια σπίθα χρειάζεται για να ανάψει το φυτίλι του δυναμίτη. Κι αυτή τη σπίθα θα την ανάψουμε. Αυτή είναι η υπόσχεσή μας .στο μέλλον. Είναι ήδη παράνομοι...Εχουν ήδη καταλύσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία...

ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ... ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ "ΔΥΝΑΜΗ" ΤΟΥΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: