ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.10

ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ !!!! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 75% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΣΤΟ "ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ" ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Πριν από λίγο στο δελτίο του ΜEGA ανακοινώθηκε ότι δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί στον Κυριακάτικο τύπο δείχνει ότι το 75% των πολιτών είναι υπέρ των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση!!

Διερωτόμαστε λοιπόν !! Με 1 εκατομμύριο περίπου ανέργους, με τις περικοπές των μισθών κατά 10% , με τον κίνδυνο περικοπής του 14ου μισθού, με την αύξηση του ΦΠΑ κατά 2 μονάδες , με την αύξηση του φόρου στην βενζίνη και ότι επισύρει αυτό στα καταναλωτικά αγαθά, με την δρομολόγηση της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, με την πίεση από το ecofin για απελευθέρωση της αγοράς εργασίας και την κατάργηση των εθνικών συλλογικών συμβάσεων εργασίας ..... και αφού το 75 % συμφωνεί στο σφίξιμο του ζωναριού μήπως τελικά οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ???? ΑΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ???? .... Ή ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΥΡΩΝΗΤΕΣ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: