ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.2.10

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Παρακολουθήσαμε ,...
17 Φεβρουαρίου, στο δελτίο ειδήσεων του ALTER, τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να προαναγγέλλει αποκαλύψεις σχετικές με την SIEMENS, τον κ. Χριστοφοράκο και Έλληνες πολιτικούς. Δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να αποκαλύψουμε ορισμένα από τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας και αφορούν στο περίφημο C4I, που θα το χρησιμοποιούσε η χώρα μας για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων. Το C4I είναι το ακρωνύμιο των λέξεων Command, Control, Communications, Computers, and Intelligence και αποτελείται από πολλά ανεξάρτητα υποσυστήματα που παρέχουν πληροφορίες ήχου, εικόνας κλπ στον «θάλαμο επιχειρήσεων» των αρχών ασφαλείας. Ένα από τα υποσυστήματα είναι οι ραδιοεπικοινωνίες με το σύστημα TETRA. Οι τεχνική ανάλυση του υποσυστήματος δεν ενδιαφέρει τουλάχιστον προς το παρόν. Ενδιαφέρουν όμως οι ακόλουθες πληροφορίες-αποκαλύψεις. Τέσσερα περίπου χρόνια πριν από τους Ολυμπιακούς των Αθηνών, η τότε κυβέρνηση Σημίτη συγκροτούσε κατά καιρούς «επιτροπές» που τις αποτελούσαν καθηγητές πανεπιστημίου, ηλεκτρονικοί, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας κλπ, με σκοπό να προετοιμάσουν τις τεχνικές προδιαγραφές για την προκήρυξη διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού για το υποσύστημα ραδιοεπικοινωνιών. Σε δουλειά να βρισκόμαστε, οι επιτροπές συνεδρίαζαν, άλλες καταργούνταν, άλλες διαλυόντουσαν και άλλες συστήνονταν. Απόφαση όμως δεν έπαιρνε κανείς για τις προδιαγραφές. Έτσι έφτασαν οι Ολυμπιακοί και χρόνος για διενέργεια διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού δεν υπήρχε, (τι πρωτοτυπία!). Επειδή το υπουργείο Εθνικής Αμύνης είχε την δυνατότητα της απ’ ευθείας ανάθεσης της προμηθείας, στις 23-1-2003 το ΚΥΣΕΑ μεταξύ άλλων αποφάσισε:
«... 2. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ως ακολούθως:
α) Κηρύσσει τη διαδικασία για την προμήθεια του συστήματος C 4 I Ολυμπιακής Ασφάλειας περατωθείσα χωρίς αποτέλεσμα διότι από τα στοιχεία των φακέλων προκύπτει ότι δεν είναι συμφέρουσες οι δύο προσφορές.
β) Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε συνεργασία με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης εξουσιοδοτείται να προχωρήσει σε απευθείας διαπραγματεύσεις με τον καθένα συμμετέχοντα στην προηγούμενη διαδικασία.
γ) Το θέμα να επανεισαχθεί στο ΚΥΣΕΑ με νέα εισήγηση.
3.ΑΝΑΘΕΤΕΙ στους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες...».

Η προμήθεια ανατέθηκε στην αμερικανικών συμφερόντων εταιρεία SAIC η οποία θα ήταν επικεφαλής της κοινοπραξίας εταιρειών για το C4I.
Στην σύμβαση προβλεπόταν ότι οι πομποδέκτες θα λειτουργούσαν με το σύστημα TETRA και θα έπρεπε να ήταν εφοδιασμένοι με δυνατότητα κρυπτοφωνίας, ώστε να μην είναι δυνατή η παρακολούθηση των συνομιλιών από τρίτους. Το υποσύστημα των πομποδεκτών παραδόθηκε τμηματικά και ένα μέρος του μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες!!, χωρίς την συμφωνημένη δυνατότητα κρυπτοφωνίας.
Και τώρα στο «ψητό»:

*Η εταιρεία SAIC που ανέλαβε το όλο σύστημα C4I αντιπροσωπευόταν στην Ελλάδα από τον συνεργάτη του σημερινού πρωθυπουργού κ. Τρεπεκλή.

*Η υπεργολάβος εταιρεία για την προμήθεια των πομποδεκτών ήταν η……. SIEMENS.

*Υπουργός δημοσίας τάξεως ήταν τότε ο κ. Χρυσοχοΐδης

*Μέλος του ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε την προμήθεια, ήταν ο κ. Γ Παπανδρέου ως υπουργός εξωτερικών, ο οποίος όμως λέγεται ότι απουσίαζε.

*Και το κερασάκι: περίπου 3500 πομποδέκτες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, σαπίζουν σε κάποια αποθήκη στα κουτιά τους, γιατί ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν.

Κατά τα άλλα κάνουν εξεταστικές επιτροπές για να δικάσουν τους εαυτούς τους. Αυτά για την ώρα.

F.I.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: