ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.2.10

Ευρωπαϊκές παραινεσεις στην ΠΓΔΜ για το όνομα

Σε παραινέσεις στην ηγεσία της ΠΓΔΜ, να εκμεταλλευτεί την πρόθεση της Ε.Ε. να προχωρήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις και να καταλήξει σε συμφωνία με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας, προχώρησε ο Επίτροπος Διεύρυνσης, Στέφαν Φούλε.

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα Σκόπια και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ν. Γκρούεφσκι, αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η Ευρώπη στις σχέσεις καλής γειτονίας. Ξεκαθάρισε ότι οι Βρυξέλλες δεν έχουν εναλλακτικό σχέδιο, σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για την εκκρεμότητα της ονομασίας, μέχρι τον Ιούνιο. Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι απευθείας συναντήσεις μεταξύ των πρωθυπουργών Ελλάδας και ΠΓΔΜ θα δώσουν ώθηση στη διαδικασία για την εύρεση κοινά αποδεκτής λύσης, η οποία βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Από τη μεριά του, ο Ν. Γκρούεφσκι δήλωσε ότι η ΠΓΔΜ παραμένει προσηλωμένη στην κατεύθυνση εξεύρεσης λύσης για το ζήτημα της ονομασίας. Ο Επίτροπος της ΕΕ συναντήθηκε ακόμη στα Σκόπια με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, τον πρόεδρο της Βουλής, Τράικο Βελιάνοφσκι και αρχηγούς κομμάτων της αντιπολίτευσης.

(Πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: