ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.10

Θα πάθετε ...Σαρακοστή!

thumb

Μας είπαν: «Έλληνες χαλβάδες (ή ταραμάδες, ό,τι προτιμάτε), ως εδώ ήταν οι Κρεατινές κι οι Τυρινές. Έρχεται η Μεγάλη και δύσκολη Τεσσαρακοστή που, συνυπολογιζομένης της υπερημερίας των τόκων, θα τραβήξει μια δεκαετία. Μπείτε ξυπόλητοι στα βρώμικα ύδατα των παρακτίων ζωνών σας να μαζέψτε ψόφιους αχινούς και τζούφια μαλάκια για τη νηστεία σας. Ξεριζώστε βολβούς και ρίζες από το φυτοφαρμακωμένο χώμα σας, γιατί, που να ξεριζώστε τους βολβούς των ματιών σας, γιορτινά τραπέζια και μισθούς -μπαξίσια του ημερολογίου, δέκατα τρίτα και δέκατα τέταρτα- δε σας πρέπει να ξαναδείτε. Καλλιεργήστε μόνοι σας τα αγγουράκια για το τουρσί σας, τώρα που οι αγρότες σας κουράστηκαν και τα παράτησαν.

Φιγουρατζήδες ανατολίτες, παγανιστές, τέρμα οι τηγανιές και οι μπεκρή μεζέδες. Συνηθίστε όλα τα αλάδωτα εδέσματα. Συνηθίστε τα μπλαβιά καλαμαράκια και τους καλαμαράδες κονσέρβας. Συνηθίστε στην εσωστρέφεια. Οι γιορτές στο εξής όλο θα έρχονται και ποτέ δε θα φτάνουν. Θα γίνετε φονταμενταλιστές της λιτότητας.

Μούργοι της ευρωζώνης, ήρθε η ώρα να φορέστε την μπούργκα που θα σας χωρίζει οριστικά από την καλοπέραση.

Δεν έχει σημασία που ο χαρταετός είναι από ευτελή υλικά. Να τον καταργήσετε κι αυτόν, προτού χάσει την υπομονή της η οικονόμος Φράου Άνγκελα. Να κρατήσετε μονάχα το έθιμο της διανομής της φασολάδας. Το αμόλημα της καλούμπας σας συνδέει με το ανεπίτρεπτο εκείνο κομμάτι του εαυτού σας που σηκώνεται. Ο Δυτικός άνεμος αρνείται πλέον να συνεργαστεί. Κάλλιο η παρδαλή ουρά να μπερδευτεί στα σκέλια σας και να βρεθείτε δεμένοι χειροπόδαρα στα ζύγια σας…»

Κι εμείς, φτύνοντας το κουκούτσι της ελιάς, θυμηθήκαμε εκείνο το στιχάκι που μιλάει, όχι για σαράντα μέρες, αλλά για σαράντα χρόνια… «Καλύτερα μιας ώρας…». Μετά σκάσαμε και κλείσαμε το χαρταετό στο πατάρι.

ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: