ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.2.10

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΗΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ"..... ΕΚΡΥΒΕ ΠΟΛΛΑ?? Κ. ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Από την σελίδα μας έχουμε φιλοξενήσει κατά καιρούς ουκ ολίγες εκ των καταγγελιών του κυρίου Νομικού Ι. ,οι οποίες αναδημοσιεύθηκαν τόσο στην μπλογκόσφαιρα όσο και σε μερίδα του τύπου και οι οποίες αν και ουδέποτε διαψευστήκαν δεν βρέθηκαν στο "μάτι" κάποιου τίμια ενεργού εισαγγελέα. Η υπόθεση διαφθοράς των επίορκων λιμενικών της Πάτρας πήρε άλλη τροπή μετά τις αποκαλύψεις της επιστολής ( Επιστολή Λ. Φερούση (pdf)) του τέως Υποναύαρχου ΛΣ Φερούση

προς τον Υπ. ΠτΠ κυρίου Χρυσοχοίδη ο οποίος ξεσπαθώνοντας ανάδυσε όλους τους εντολοδόχους προς κάλυψη των ανομημάτων . Σήμερα ο κύριος Νομικός δια της καταγγελίας του δίνει μια άλλη εικόνα ενός εκ των φερόμενων "αγγέλων της αποκάλυψης" , του τέως λιμενάρχη Πάτρας κύριο ΛΙΟΥΡΔΗ ο οποίος αν και στην επιστολή Φερούση παρουσιάζεται ως ένας εκ των πρωτεργατών των ερεβωδών αποκαλύψεων παρουσιάζεται ως "διαπλεκόμενος" .....




====================================================================
"ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ" ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΛΙΟΥΡΔΗ....
Επειδή εγώ προσωπικά κύριε αρχιπλοίαρχε ε.α. του Λ.Σ. Λιουρδή Απόστολε, δεν φοβάμαι την αλήθεια και επειδή μάχομαι δι' αυτήν, έχω να σας υποβάλλω τα κάτωθι ερωτήματα, στα οποία - αν θέλετε φυσικά - απαντάτε σε μένα ή όχι.
(Στην ανακρίτρια όμως κυρία Σπηλιωτοπούλου, θα απαντήσετε θέλετε...δεν θέλετε.)
Αφορμή προς τούτο έλαβα από την συνέντευξή που δώσατε στην δημοσιογράφο κυρία Θεοδοσία Κοντζόγλου, για λογαριασμό του περιοδικού ο "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ".
Όλα όσα κατεγράφησαν σ' αυτή την συνέντευξη με βρίσκουν σύμφωνο και σας συγχαίρω για την τόλμη σας να προβείτε σε αποκαλύψεις - "μονομερώς ατυχώς" -εις βάρος συναδέλφων σας αλλά ακόμη και εις βάρος του τέως αρχηγού Λ.Σ. Θ.Ρεντζεπέρη, ο οποίος σας οδήγησε στην συνέχεια στην αποστρατεία λόγω της αποκάλυψης του κυκλώματος των λιμενικών, οι οποίοι προωθούσαν μετανάστες στην Ιταλία, έναντι αδράς αμοιβής.
Περίμενα όμως ότι θα αποκαλύπτατε και το δεύτερο δίκτυο - κύκλωμα λαθρομεταναστών που δρούσε στο λιμάνι της Πάτρας, όταν εσείς κατείχατε το αξίωμα του Λιμενάρχη με βαθμό πλοιάρχου, του οποίου ηγείτο ευκατάστατος πολίτης και του οποίου τον βίο, την πολιτεία και την δράση αποκρύψατε παντελώς από τους προϊσταμένους σας, τόσον από τον τ. αρχηγό όσον και από τον διενεργήσαντα την Ε.Δ.Ε. κ. Φερούση Ελευθέριο, ναύαρχο ε.α. του Λ.Σ.
Όλα καλά και ωραία μέχρι εδώ. Πάμε λίγο πάρα κάτω τώρα, σε αυτά που δεν τολμήσατε να αφηγηθείτε στην έμπειρη δημοσιογράφο.
1.- Γιατί εφ' όσον γνωρίζατε και το δεύτερον αυτό κύκλωμα δεν υποβάλλατε ουδέποτε καμμία αναφορά περί αυτού στην προϊσταμένη σας αρχή;
2.- Ποία η σχέση σας με τον αρχηγόν αυτού του κυκλώματος;
3.- Μετά την αποστρατεία σας και παρ' ότι ο Νόμος είναι σαφής και σας απαγορεύει την εργασία, σε :
(α) "ποιανού τα εδάφη προετοιμάζατε την πρόσληψή σας";
(β) "αληθεύει ότι εργαζόσαστε σε τοπική εφημερίδα της Πάτρας, της οποίας ο ιδιοκτήτης είναι κάτοχος στόλου εξήντα (60) φορτηγών αυτοκινήτων;"
4.- Είναι αλήθεια ή όχι ότι το λιμεναρχείο Πατρών είχε να επιθεωρηθεί επτά (7) ολόκληρα χρόνια και το βιβλίο συμβάντων ήταν ανυπόγραφο και αθεώρητο επί μία πενταετία;
5.- Αληθεύει ότι τόσον η πολιτική όσον και η στρατιωτική ηγεσία του τ.ΥΕΝΑΝΠ των τελευταίων ετών ( επί υπουργίας Γιώργου Βουλγαράκη, Αναστάσιου Παπαληγούρα ) γνώριζαν για την λειτουργίαν του κυκλώματος διακίνησης μεταναστών και ότι ο τ. υπουργός Ναυτιλίας Βουλγαράκης ξεγέλασε - με σύμφωνη γνώμη και της στρατιωτικής ηγεσίας του Λ.Σ. - τον κοινοτικό έλεγχο, που έλεγξε το λιμάνι της Πάτρας στα πλαίσια της εφαρμογής του κώδικα ISPS, o οποίος αφορά την ασφάλεια των λιμένων;
6.- Γνωρίζετε κάποιον ονόματι "DIOGO" *****( μπουμπούκι 5 αστέρων );;;;; και ποία η δραστηριότης του;
Αν θέλετε να ανήκετε στην ράτσα των "λευκών περιστεριών" πρέπει να αποδεχθείτε και τις δικές σας παραλήψεις και όχι μόνον των συναδέλφων σας που σας δίωξαν.
ΜΙΛΗΣΤΕ.....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ κυρία Θεοδοσία Κοντζόγλου.
Ιωάννης Εμμ. Νομικός
Πλοίαρχος Ε.Ν.

28 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι φανερόν ότι έχετε χάσει επισόδεια...

Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ όπως και τα σχετικά δημοσιεύματα μου στο Atticapress.gr και θα σας λυθουν οι απορίες.

Θεοδοσία Κοντζόγλου

Unknown είπε...

Είναι φανερό ότι έχετε χάσει επεισόδια...

Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ όπως και τα σχετικά δημοσιεύματά μου στο Atticapress.gr και θα σας λυθούν οι απορίες.

Θεοδοσία Κοντζόγλου

Unknown είπε...

Είναι φανερό ότι έχετε χάσει επεισόδια...

Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ όπως και τα σχετικά δημοσιεύματά μου στο Atticapress.gr και θα σας λυθούν οι απορίες.

Θεοδοσία Κοντζόγλου

Unknown είπε...

Είναι φανερό ότι έχετε χάσει επεισόδια...

Διαβάστε τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ όπως και τα σχετικά δημοσιεύματά μου στο Atticapress.gr και θα σας λυθούν οι απορίες.

Θεοδοσία Κοντζόγλου

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία Κοντζόγλου Θεοδοσία.

Διαβάζοντας το σχόλιό σας ( εις τετραπλούν )διαπιστώνω μίαν δόση αντιπαλότητας.

Αρχικά γνωρίζετε ότι δεν είχα, ούτε έχω σκοπό ποτέ να επισκιάσω το έργον σας, ούτε και αναμένω από πουθενά δάφνες επιτυχίας.

Ούτε επιδιώκω δημοσιογραφική επιτυχία. Άλλωστε τα όσα γράφω και καταγγέλω δεν αναγράφονται ουδαμού των δημοσιευμάτων σας στον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ.

Και για να γίνω ακόμη πιο σαφής, αναφέρομαι στην απόκρυψη στοιχείων από πλευράς του τ. Λιμενάρχη Πατρών πλοιάρχου Λ.Σ. Λιουρδή Απ., για "ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΚΥΚΛΩΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" του οποίου ηγείται "ΕΥΗΠΟΛΗΠΤΟΣ"!!! επιχειρηματίας των Πατρών και που ενεργούσε κάτω από την ομπρέλλα προστασίας του......

Προκαλέστε τον να σας απαντήσει στα ερωτήματά μου [ 1 - 2 - 3 και 6 ]και ο "αστακός" θα κάνει την εμφάνισή του.

Καλή επιτυχία σας εύχομαι!

καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια έχετε κάποια στοιχεία για αυτά που λέτε για τον ευκατάστατο πολίτη; Επίσης γνωρίζετε αν ο κ. Λιούρδης είχε στη διάθεσή του κάποια στοιχεία έτσι ώστε να τα επικαλεστεί;

Γιατί χωρίς στοιχεία οποιαδήποτε αναφορά σε πρόσωπα είναι συκοφαντική ακόμα και αν η αναφορά γίνεται σε υπηρεσιακά έγγραφα.

Ανώνυμος είπε...

καπεταν Γιάννη η δεν τα κατάλαβες καλά η δεν σου τα είπαν καλά....είναι κρίμα να σε χρησιμοποιούν έστω και εν αγνοία σου

Ανώνυμος είπε...

ο DIOGO o podosfairistis toy olympiakoy mono 5 asteria; den ua eisai kala egv tha tou evaza toylaxiston 10

Ανώνυμος είπε...

ανακριβειες,συκοφαντιες,φλυναφηματα ατάκτως ερριμένα

Ανώνυμος είπε...

Η ανωνυμία δεν ταιριάζει στα..."παλληκάρια". Θα σας απαντήσω όμως, μια και σας έχει πιάσει ...πρεμούρα.

1.- Και στοιχεία περί του "ευηπόληπτου" πολίτη έχω ( άλλωστε δεν συνηθίζω ποτέ να μιλώ ή να καταγγέλω κάποιον, χωρίς στοιχεία )αλλά και αλώνιζε...εν γνώσει του τ, λιμενάρχη Λιουρδή.

2.- Ουδείς με χρησιμοποιεί απολύτως. Φυσικά πολλοί γνωρίζουν αλλά φοβούνται να μιλήσουν, γιατί είναι συνένοχοι στο βρωμερό αυτό παιχνίδι.....

3.- Σε γλαφυρή καθαρεύουσα θα απαντήσω σε σας ανώνυμε σχολιαστή, αν υπογράψετε επώνυμα το σχόλιό σας και "ουχί με φλυαρήματα ατάκτως ερριμένα." Πως φαίνεσαι ότι είσαι λιμενικός και ανήκεις στους ...έντρομους, πανικοβλημένους τοιούτους!!!!!

Άλλωστε ιδού η ΡΟΔΟΣ...ιδού και το ...ΠΗΔΗΜΑ. Ο τολμών, νικά.
Σας προκαλώ να με μηνύσετε για ανακρίβειες, συκοφαντίες κ.λ.π.

Άντε επιτέλους να ανοίξει και κανένα ρουθούνι!!!!!!!!

καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός

Unknown είπε...

ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ!! ΝΑ ΣΕ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ!!!!
ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ??

Ανώνυμος είπε...

Αν μέχρι αύριο, ο αποστρατευθείς τέως λιμενάρχης Πατρών δεν αποκαλύψει από μόνος του τον αρχηγό του δεύτερου κυκλώματος λαθρομεταναστών και τους λόγους συγκάλυψής του, μια και απέκρυψε το γεγονός αυτό από τον διενεργήσαντα την Ε.Δ.Ε. αντιναύαρχο ε.α. κ. Φερούση, θα προβώ στην αποκάλυψη του ονόματός του, της ιδιότητάς του και των περιουσιακών του στοιχείων.

"κ"ύριε Λιουρδή Απόστολε, βγες και πες μας, κάτω από την ομπρέλλα ποίου εργάζεσαι την σήμερον ημέρα, και παρά την απαγορευτική διάταξη του υπουργείου ναυτιλίας;

καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός

Ανώνυμος είπε...

Εκτός απο το επώνυμο βγάλε και τα στοιχεία γιατί αλλιώς δεν λές τίποτα. Με τέτοια στοιχεία που έχεις θα έπρεπε να είχες πάει σε εισαγγελέα. Δεν γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να σε έχει καλέσει κανείς... :pp

Ανώνυμος είπε...

πως να τον καλέσει ο εισαγγελέας αφου δεν έχει διεύθυνση!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο οι εισαγγελείς, όχι μόνον οι αρμόδιοι υπουργοί, αλλά όλοι οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν την διεύθυνσή μου, τα τηλέφωνά μου, τα mail μου.

Ουδείς , μα ουδείς όμως μου....."τράβηξε το αυτάκι μου", γιατί γνωρίζουν τι ξέρω και τι στοιχεία έχω.

Την ερώτηση αυτή, να την κάνετε εσείς προς τους Εισαγγελείς, Ναυτοδίκες, τέως και νυν υπουργούς Ναυτιλίας, τέως και νυν αρχηγούς του Λ.Σ., τέως και νυν υπουργούς Δικαιοσύνης, αρχηγούς κομμάτων, αλλά και σε όλο το κοινοβούλιο, μια και τις καταγγελίες μου τις κοινοποιώ και σε αυτούς.

Να τις κάνετε και στους καναλάρχες, οι οποίοι σπεύδουν να μου πάρουν συνεντεύξεις, αλλά "τις γνωρίζει";;;;;, πνίγονται στα ρηχά νερά.

Γι' αυτό αγαπητοί ανώνυμοι, ταρακουνήστε τους και εσείς, μήπως και σας δώσουν την απάντηση "ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ" !!! "ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ";;;;;;

καπετάν Γιάννης Εμμ. Νομικός

Ανώνυμος είπε...

Με απλά μαθηματικά λυκείου: εισαγγελείς, υπουργοί, αξιωματούχοι, δημοσιογράφοι, καναλάρχες, βουλευτές γνωρίζουν τα στοιχεία αυτά και δεν κάνουν τίποτα. Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα που παίζεται και από τα δύο μεγάλα κόμματα...

Τι στοιχεία έχετε δεν μας έχετε πει ακόμα...

Επίσης μας χρωστάτε ένα όνομα, αυτό σχετικά με τον αρχηγό του δεύτερου κυκλώματος.

Ανώνυμος είπε...

αόρατη συνομωσία λοιπόν !!!!!!!!!!!!!!άσε που έχει παραξηγηθεί ο Λούα Λούα που διαφημίζεις τον DIOGO...

Ανώνυμος είπε...

ασε που θα πάρει και στο λαιμό του το λημέρι που τον φιλοξενεί

Unknown είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε (21 Φεβρουαρίου 2010 3:17 π.μ ) σε ευχαριστούμε για την ανησυχία σου. Οφείλω να διευκρινίσω ότι εμείς από εδώ έχουμε ως αρχή την σοβαρή αξιολόγηση τόσο των καταγγελιών όσο και των καταγγελλομένων που βγάζουμε στις αναρτήσεις μας. Δεν προκαλούμε κανέναν απλά ωθούμε τους καθ ύλην αρμόδιους να αξιολογήσουν και να πράξουν τα δέοντα! Δεν είμαστε αυτόκλητοι υπερασπιστές του κυρίου ΝΟΜΙΚΟΥ αλλά.....!!! σίγουρα δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι σε μια επώνυμη καταγγελία ,και ο συγκεκριμένος το έχει αποδείξει!!!!! ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ!!
Άλλωστε εάν κάνεις τον κόπο να αναγνώσεις στις ετικέτες του ιστολογίου μας (ΝΟΜΙΚΟΣ,ΥΕΝΑΝΠ,ΛΣ) προς ποιούς τις έχει κοινοποιήσει ίσως αντιληφθείς και την ανάγκη των παρόντων εξηγήσεων μας!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

eiste vevaioi oti kanate sovari axiologisi tis kataggelias;ego xlomo to vlepo

Ανώνυμος είπε...

kai kala vre orizonta den ixeres den rotages

Ανώνυμος είπε...

Η επώνυμη καταγγελία δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περιέχει αληθή στοιχεία. Στη συγκεκριμένη δε δεν υπάρχουν καν στοιχεία παρά μόνο καταγγελίες.

Ούτε βέβαια κατονομάζει, "ευκατάστατος κύριος" λέει αλλά ούτε το όνομα αποκαλύπτει ούτε βέβαια τα τρομερά στοιχεία τα οποία ακόμα δεν έχει αποκαλύψει.

Η σοβαρή καταγγελία έχει και τεκμηρίωση και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια σοβαρή συκοφαντία.

Την υποχρέωση να αποδείξει την έχει αυτός που καταγγέλει. Άρα το ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα, κοινώς μηνύστε με, ταιριάζει στον κάπτεν Κουκ, στην παρούσα φάση κάπτεν νομικό. Αυτός ισχυρίζεται, αυτός έχει και την υποχρέωση απόδειξης. Δεν τον εξαναγκάζει κανείς, είναι θέμα αξιοπιστίας των λεγομένων του.

Οπότε περιμένουμε το "όνομα" που έχει ήδη αργήσει να αποκαλύψει (ο ίδιος το υποσχέθηκε άλλωστε πιο πάνω) και τα στοιχεία βέβαια που ισχυρίζεται ότι έχει αποκαλύψει σε όλο το πολιτικό σύστημα (νυν και τέως). Ας δημοσιοποιήσει κάποιο έγγραφο από αυτές τις αποκαλύψεις.

Ανώνυμος είπε...

και βέβαια Αγαπητέ ΟΡΙΖΟΝΤΑ το λημέρι δεν είναι άμοιρο ευθυνών

Ανώνυμος είπε...

Έχω ένα καλό ή κακό ιδίωμα, να μην συζητώ με ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, που για μένα η ανωνυμία σημαίνει ..."ΔΕΙΛΙΑ"..."ΦΟΒΙΑ" και τα συναφή.

Επειδή όμως νομίζετε ότι μπλοφάρω, σας ενημερώνω και κλείνω εδώ το θέμα αυτό, ότι το επώνυμο του ευηπόληπτου κυρίου εκ Πατρών, ήδη το γνωρίζουν αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν.

Κοντός ψαλμός ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!!!!!μια και σε λίγο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί επίσημα από πλευράς Δικαιοσύνης, που επιτέλους έδειξε ότι ενδιαφέρεται για το θέμα αυτό.

Σέβομαι την έρευνά της και δεν αποκαλύπτω το επώνυμο του πρωτεργάτη του δεύτερου αυτού κυκλώματος, καθ' υπόδειξη οργάνου της Δικαιοσύνης.

Βέβαια για να εξάψω λιγουλάκι ακόμη την ανησυχίαν μερικών κακόπιστων, σας παραθέτω το πρώτο μόνο γράμμα του επωνύμου του, που αρχίζει από "Κ"........

Ησυχάσατε τώρα; Βλέπεις λοιπόν αρχηγέ της σπείρας ότι σε ξέρω;

Κορόϊδο ο καπετάν Γιάννης ο Πειραιώτης, με καταγωγή από την Σαντορίνη, δεν θα πιαστεί από ένα Πατρινό. Γκαίγκε;

Εγώ με εξώδικα δεν θα παίξω με κανένα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Ανώνυμος είπε...

τιείχες Γιαάνη τι είχα πάντα

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ.ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ , ΤΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΦΕΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ. ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......

Ανώνυμος είπε...

Χαχα. Μέχρι τώρα συζητούσες και έδινες υποσχέσεις για αποκαλύψεις ονομάτων και όταν χρειάστηκε έκανες πίσω. Βλέπω έχεις πολύ θάρρος ναυτάκι νομικέ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ '' ΑΝΘΡΩΠΟ ''.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ! ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ........ ΚΑΠΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ??