ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.09

ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Για τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: «ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΙΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, για τα πούρα, τους ακριβούς αναπτήρες, τα μεταξωτά πουκάμισα, τις φούστες, τις μπλούζες, τις καραβίδες, τα γεύματα και τις λοιπές απολαύσεις, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ «ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ» ΩΣ «ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ» πληρωμένα από την Εθνική Ασφαλιστική για χάρη ΤΩΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ, την ίδια ώρα που δρομολογείται, με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες, αλλά και τους ασφαλισμένους, το κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της ανά την Ελλάδα, προκειμένου να εξοικονομηθούν… χρήματα!»

Η οικονομική κρίση, που βρίσκει τη χώρα μας ανοχύρωτη εξαιτίας των άδικων, αντιλαϊκών και αντιαναπτυξιακών πολιτικών της Κυβέρνηση Καραμανλή τα τελευταία πέντε χρόνια, φαίνεται πως δεν αφορά τους ολίγους «εκλεκτούς» του «γαλάζιου Κράτους» που «επανίδρυσε» η Κυβέρνηση Καραμανλή, όπως αναδεικνύουν οι δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για το ΞΕΦΡΕΝΟ «πάρτυ των γαλάζιων επίλεκτων» σε βάρος του δημοσίου χρήματος.

Σύμφωνα με αυτές τις αποκαλύψεις, στην Εθνική Ασφαλιστική τα «γαλάζια» ήδη υπέρογκα αμειβόμενα στελέχη της, δικαιολογούν ως «έξοδα παραστάσεως», πολυτελείς απολαύσεις τους στις οποίες ενδεικτικά περιλαμβάνονται:

    • αγορά πούρου 230 ευρώ
    • αγορά αναπτήρα 320 ευρώ
    • μεταξωτά πουκάμισα, φούστες, μπλούζες και πασμίνες
    • γαστρονομικές απολαύσεις κυρίως θαλασσινών και οινοποσίες, ύψους7.200 ευρώ σε διάστημα λιγότερο από ένα μήνα.

Την ίδια στιγμή, η Κυβερνητικά διορισμένη Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής,

  • που έχει αυξήσει κατά 40 % το οργανόγραμμα για να βολευτούν ολίγοι «εκλεκτοί», εκτινάσσοντας πολύ ψηλά τα κόστη των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας
  • που έχει προβεί σε αλόγιστες δαπάνες για αμοιβές ημετέρων πρώην υπαλλήλων της Εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν ως Διευθυντές με παχυλές αποζημιώσεις και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι εισπράττοντας σε πολλές περιπτώσεις αμοιβές ανώτερες και από αυτές των Γενικών Διευθυντών.
  • Και που μόνο οι μισθοί, χωρίς να συνυπολογίζονται τα bonus, οι αποζημιώσεις και οι λοιπές παροχές 5 υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας ετησίως ανέρχονται σε 1.080.000 ευρώ.

έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της εταιρείας ανά την Ελλάδα με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες, αλλά και τους ασφαλισμένους, προκειμένου να εξοικονομήσει ποσό 1.800.000 ευρώ,

ΕΠΕΙΔΗ το πρωτοφανές αυτό όργιο σπατάλης που λαμβάνει χώρα στην Εθνική Ασφαλιστική με πρωταγωνιστές τα Κυβερνητικά διορισμένα «γαλάζια στελέχη της» έχει ασύλληπτο μέγεθος,

ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ την πλήρη αναξιοπιστία των Πρωθυπουργικών εξαγγελιών για δήθεν περιορισμό της σπατάλης

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ την ασύλληπτη αναλγησία που χαρακτηρίζει τη διακυβέρνηση Καραμανλή

και αποτελώντας ευθεία προσβολή στην πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, που καλούνται από την Κυβέρνηση σας να προβούν σε ακόμα μεγαλύτερες στερήσεις, για λόγους … δημοσιονομικής προσαρμογής!

Καλείσθε:

  1. Να κοινοποιήσετε στην Ελληνική Βουλή τους κωδικούς πΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ της ασύλληπτης αυτής σπατάλης των «χρυσών γαλάζιων παιδιών» της Εθνικής Ασφαλιστικής αναφορικά με:
    • τα έξοδα λειτουργίας (αυτοκίνητα, συντήρηση, καύσιμα, κάρτες, κλπ)
    • τα έξοδα δημοσίων σχέσεων
    • τα έξοδα φιλοξενίας
    • τα έξοδα ταξιδιών εσωτερικού και εξωτερικού

Για τους πολυάριθμους Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, Αναπληρωτές Γενικούς Διευθυντές, κλπ της εταιρείας,

καθώς και να προσκομίσετε τον πλήρη κατάλογο των «δώρων», με αναφορά των ονομάτων των πελατών – αποδεκτών τους, που έχουν πληρωθεί από την Εθνική Ασφαλιστική, από το 2004 μέχρι σήμερα.

2. Να τοποθετηθεί η Κυβέρνησή σας απέναντι στο αδιανόητο, προκλητικό και προσβλητικό για το κοινό αίσθημα, φαινόμενο οι «εκλεκτοί» σας, με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας, εν μέσω οικονομικής ασφυξίας για τον μέσο Έλληνα να κλείνουν 40 και πλέον καταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής με άμεσες δυσμενείς συνέπειες για την επιχειρηματική προοπτική της εταιρείας, τους εργαζομένους της, αλλά και τους Έλληνες πολίτες – ασφαλισμένους της, για να μπορούν να συνεχίζουν να αμείβονται με ευνοιοκρατικές και ασύλληπτα υψηλές αποδοχές και να ικανοποιούν επιπλέον με «έξοδα» της εταιρείας τα ακριβά γούστα τους με «πολυτελείς» απολαύσεις κάθε είδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: