ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.09

ΤΟΝ "ΠΙΕΖΟΥΝ" Ή "ΘΕΛΕΙ"...ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ......ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Γιωργάκης???


Δρομολογείται η επιστροφή της "προσωπικότητας" Σημίτη στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ . Σήμερα ο τύπος αλλά και οι καθόλου τυχαίες προπαρασκευαστικές καθώς φαίνεται δηλώσεις Πάγκαλου αφήνουν έντονα το ενδεχόμενο της επιστροφής Σημίτη ως "ενεργό" στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ.


Εάν και εφόσον πραγματοποιηθεί η επιστροφή Σημίτη τότε ο νυν πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθίσταται ανακόλουθος αφού ο ίδιος με τα "βδελυγμίας"είχε"αποκηρύξει" την πολιτική Σημίτη αλλά και "έδιωξε" τον άνθρωπο που με τις δηλώσεις του ...έσκαβε το λάκκο Παπανδρέου.


Άλλωστε η "αποκήρυξη" από τον Γιώργο Παπανδρέου της πολιτικής Σημίτη ,του έδινε και το δικαίωμα των ισχυρισμών του για την επανοργάνωση του κόμματος ....όπως ο ίδιος επαγγελλόταν εκ των συνεδρίων του κόμματος, αφήνοντας με ζήλο να εννοηθεί ότι το κόμμα "ξεφεύγει" και απεγκλωβίζεται" από τις "εκσυγχρονιστικές" πολιτικές που ακολουθήθηκαν από τον τέως πρωθυπουργό.


Το "παιχνίδι" ...είναι στημένο εκ των έσω του κόμματος. Δεν πρέπει να ξεφεύγει τις προσοχής μας ότι τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εραστές του τέως Πρωθυπουργού.

Οι λοχαγοί προετοίμασαν το έδαφος...... αλλά και τα εκδοτικά συμφέροντα...... δια των άρθρων τους σήμερα έπλεκαν το εγκώμιο του τέως Πρωθυπουργού.

Μόνο ερωτηματικά και σωρεία υποθέσεων μπορεί να δημιουργεί μια τέτοια εξέλιξη


Δεν μπορεί να "ξεγελιέται" τόσο πολύ ο Γιώργος Παπανδρέου και να θεωρεί ότι τα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις του επιτρέπουν τέτοιους "άνετους" χειρισμούς όταν τα ποσοστά που παίρνει το ΠΑΣΟΚ δεν αφορούν την πολιτική του ΠΑΣΟΚ αλλά την "αυτοκαταστροφή' της νέας διακυβέρνησης. Όταν μάλιστα το θέμα ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ, τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και η SIEMENS βαραίνουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Κακά τα ψέματα.... οι πολιτικές Σημίτη έχουν αρνητικά μπει στην συνείδηση των ψηφοφόρων.



ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η "ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ"..... ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ......ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: