ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.09

ΤΟ " ΣΧΕΔΙΟ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ " ΜΑΚΑΚΙΕΣ".....


ΠΑΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έχουμε ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, αναφωνούν τα παπαγαλάκια της πολιτικής κοιτάζοντας κορδωμένοι το γυαλί και από κοντά τα άμοιρα ανθρωπάκια που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι, ούτε καν παρουσιαστές δεν είναι ,έχοντας στο αυτί το ακουστικό .για να επανέρχονται στα διατεταγμένα εάν κατά λάθος ξεφύγουν ,από το ΣΧΕΔΙΟ που έχει συμφωνηθεί μεταξύ ημών τε και υμών.

Όντως είχαν ΣΧΕΔΙΟ, ποιος θα προλάβει να φάει τα περισσότερα και πως θα διαλύσουμε ότι υπάρχει σε αυτό που ονομάζουμε κράτος, και αφού έφαγαν και ΕΚΛΕΨΑΝ οτιδήποτε αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη τους, ΕΦΤΑΣΕ ο καιρός της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ. Σε τι όμως να Συμφωνήσουμε όταν τα κλοπιμαία δεν ξαναγύρισαν και οι ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ συνεχίζουν όπως τα προηγούμενα χρόνια απερίσπαστοι το θεάρεστο έργο?

Έχει ΣΧΕΔΙΟ λοιπόν και ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και βάσει σχεδίου δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο στον τομέα της Υγείας και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ την βαφτίζει τάχα μου, ότι τον πολεμούν τα συμφέροντα και λοιπές μακακίες.

Υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ μεταξύ του ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ και των ΜΜΕ να πνίγεται ότι αφορά τον Υπουργό π.χ διορισμός ΣΠΙΝΟΥ, υπάρχει όντως ΣΧΕΔΙΟ μεταξύ ΠΑΚΗ και ΜΜΕ να πνίγονται τα σκάνδαλα, όταν αφορούν δικούς μας, γιατί πραγματικά υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ και λειτούργησε άψογα, μόνο που δεν αφορούσε την οικονομική κρίση ,αλλά την ΗΘΙΚΗ πρώτιστα και ακολουθούσε και η οικονομική απολαβή .Οφείλουμε λοιπόν να συγχαρούμε όλους τους πρωταγωνιστές ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ για το σχέδιο ΚΟΥΚΟΥΛΑ που εφάρμοσαν, ξεχνώντας ότι κατά την συγγραφή του ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ BLOGS από όπου θα εμφανισθούν στις τοπικές και περιφερειακές εφημερίδες και τότε θα δούμε όλους τους μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφους και τα μέσα πού υπηρετούν που θα τρέχουν να κρυφτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: