ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.09

ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ.....ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ"

Θέλουν να χτυπήσουν την αμφισβήτηση του εκμεταλλευτικού τους συστήματος στις γραφικές τέχνες, την προοπτική μιας άλλης δίκαιης κοινωνίας και εργασίας, που εκφράζουν η ιδεολογία και οι αγώνες της Τυπογραφίας.

Θέτουν τον κλάδο κάτω από τη «δαμόκλειο σπάθη» τους , «κουνούν το δάκτυλό τους και μας απειλούν».

Όποιος συνάδελφος δεν πρόσκειται στην ολοκληρωτική τους αντίληψη, απλά πρέπει να εξαφανιστεί ή να υποταχθεί. Το κίνημα των Ατελιέ και των Τυπογραφείων δεν τρομοκρατείται.

Οι γραφικές τέχνες έχουν πληρώσει ακριβά τον κομματικό επεκτατισμό στον χώρο (και στην χώρα) Ξεκληρίζεται η τυπογραφεία! Οι ενέργειες αυτές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ πρέπει να τύχουν δυναμικής αντίδρασης από όλους.

Οι δουλειές δεν εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αντιμετωπίζουμε ένα ακόμη τυπογραφείο.

Αντιμετωπίζουμε έναν ολόκληρο κομματικό μηχανισμό με προσβάσεις και συναλλαγές στην κυβέρνηση σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

(τελικά μόνο όσα σουβλατζίδικα δεν ανήκουν ιδεολογικά στο κκε θα τυπώνουν σε εμάς)

Με την κομματική υστερία, με την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΥΠΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΑΡΤΟΥ του κκε, με το ψέμα με τις απειλές, επιχειρούν να πλήξουν τις δυνάμεις της αντίστασης στα σχέδια τους για Πανελλαδική Μονοπωλιακή Κυριαρχία της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!

typografeio

Δεν υπάρχουν σχόλια: