ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.09

ΛΑΟΣ ΚΑΙ............ΚΩΛΑΡΑΚΙ

6 σχόλια:

ΝΑΝΤΙΑ είπε...

Προσύλωσις εις τα εθνικά ιδεώδη και εις την οπισθοδρομικήν θέασιν!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ 2000 ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΝ Η «ΙΣΧΥΡΗ» ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕ 8,5% ΕΝΩ ΤΟ 2009 ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ 2,4%!!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤ... ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟ 2000;

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ... ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 8,5%... ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ «ΠΕΤΟΥΣΕ» ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ...

ΥΓ. Μην πεταχτεί κανένας ΠΑΣΟΚος και πει ναι αλλά σύμφωνα με τους πίνακες (πχ. τον τελευταίο) δανειζόμασταν λίγα ενώ τώρα δανειζόμαστε πολλά... όποιος πάει στη σελίδα του Λογιστηρίου του Κράτους (απ' όπου και τα στοιχεία) θα δει ότι υπάρχουν πολλά μικρά δανειάκια...
ΥΓ. Ρε παιδιά ξέρει κανένας ΠΑΣΟΚος τι έγινε με την Ολυμπιακή; Δεν άκουσα τίποτα για ξεπούλημα και τα σχετικά... ψάχνω στα φερέφωνα του ΠΑΣΟΚ στο διαδίκτυο αλλά δεν βλέπω τίποτα...

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΑΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ;

Η ειδηση μας ερχεται απο τη γειτονικη Ιταλια:Να σταματήσουν να σερβίρουν κρέας στους μαθητές μέχρι το τέλος της καθολικής Σαρακοστής «διατάχθηκαν» τα δημοτικά και γυμνάσια της Ρώμης μέσω φαξ με την υπογραφή της δημοτικής συμβούλου Λάουρα Μαρσίλιο, αρμόδιας για εκπαιδευτικά θέματα.

Η απαγόρευση δεν θα αφορά το καθημερινό διαιτολόγιο των μαθητών, αλλά θα εφαρμόζεται μόνο τις Παρασκευές. Όπως ακριβώς επιβάλλει η χριστιανική παράδοση, εν όψει του Πάσχα, που φέτος για τους καθολικούς «πέφτει» στις 12 Απριλίου.


Διαβαστε λεπτομερειες εδω.

Καταρχην να διευκρινισουμε οτι στη γειτονικη χωρα Εκκλησια και Κρατος ειναι χωριστα και με το νομο,ενω το Βατικανο ειναι ανεξαρτητο κρατος!Επομενως,δεν υφισταται κανενας εξαναγκασμος ωστε ο Δημος Ρωμης ν'αποφασισει νηστεια στα σχολεια.Παρολα αυτα,το κανει!Ισως απο σεβασμο,ισως επειδη εχει αφουγκραστει οτι ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ κλπ.

Ας ελθουμε τωρα στη χωρα μας:φανταζεστε ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ αν τολμαγε η Αρχιεπισκοπη να βγαλει ΕΣΤΩ μια Εγκυκλιο για το θεμα;Προσοχη,δεν συζηταμε καν αυτη να εφαρμοστει απο πολιτικα οργανα γιατι κατι τετοιο στον τοπο της θολοκουλτουριαρικης μαλακυνσης προφανως δε γινεται!Μιλαμε απλα για το ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ αν η Εκκλησια εθιγε το συγκεκριμενο θεμα.

Απλα...ΧΑΜΟΣ!!!Θα εβγαινε ο καθε πικραμενος γραικυλος και ανθελληνας να πει το μακρυ και το κοντο του...οτι ταχα "τετοιες πρακτικες μας γυριζουν στο Μεσαιωνα",εννοειται οτι "αυτα συμβαινουν μονο σε θεοκρατικα καθεστωτα" και το κλασικοτερο ολων,"να μην ανακατευεται η Εκκλησια στην Εκπαιδευση"!Αυτα και αλλα πολλα θα ξεστομιζαν οι φανατικοι πολεμιοι της Ορθοδοξιας,που περιμενουν κατι τετοιες ευκαιριες για να βγαλουν τη χολη τους και να δικαιολογησουν το μισθο τους στα νεοταξικα αφεντικα τους.

Αληθεια,η Ιταλια ειναι ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,θολοκουλτουριαραιοι;Εκει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ;Γιατι λοιπον το Κρατος ΥΠΑΚΟΥΕΙ την Εκκλησια στο εν λογω θεμα;;;Γιατι τα ιταλικα ΜΜΕ ΑΠΛΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΩΡΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΠΑΔΩΝ",ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ;

Θα τολμησετε,προοδευτικουληδες της πλακας,να κανετε παρατηρησεις στους Ιταλους συναδελφους σας;Θα τολμησουν οι Ευρωβουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ να...τραβηξουν το αυτι στους "φασιστες,σκοταδιστες Καθολικους" του Ευρωκοινοβουλιου;ΤΕΛΙΚΑ,ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΧΩΡΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΤΣΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ;

Ε ναι...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΠΑΠΑ!Βλεπετε,αυτος δεν ειναι Ορθοδοξος Επισκοπος,Ιερεας ή μοναχος ν'ανεχεται τις υβρεις,τις ειρωνιες και τις "σατυρες" σας.Αντιθετα,αποκαλειται "Santo Padre" (Αγιος Πατερας),απ'ολους τους Ιταλους,ακομα και τους κομμουνιστες!!!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ,στη χωρα της βλακειας,της ανωμαλιας και της wannabe προοδευτικοτητας ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ:διωξαμε τους ιερεις απο τα σχολεια που εξομολογουσαν δυο φορες το χρονο,με το προσχημα της "πολυπολιτισμικοτητας".Καναμε το μαθημα των Θρησκευτικων προαιρετικο,ασχετα αν το μετρο ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.Θελουμε να καταργησουμε την προσευχη,να κατεβασουμε τη σημαια,τις εικονες και να αποχρωματισουμε εντελως τη διδασκαλια απο οτιδηποτε Ελληνορθοδοξο,επειδη ταχα "ετσι κανουν στη Δυση" (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ).

Εμεις εδω στην ψαρωκωσταινα,οχι μονο δεν θα καναμε...νηστεια μεχρι το Πασχα στα σχολεια,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΑΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!Κι αν καποιος τολμουσε να ψελλισει "μα στην Ιταλια γιατι το κανουν",θα βγαζαμε...φασιστες τους Ιταλους και θα λεγαμε ψωροπερηφανα "εδω ειναι Ελλαδα"!!!Δυο μετρα και δυο σταθμα για τους εκπροσωπους της αριστεριλας,που...θυμουνται το ονομα της χωρας που τους ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ μονο οταν τους συμφερει!!!

Ευτυχως που υπαρχουν τετοιες ειδησεις για να κανουμε συγκρισεις του υπολοιπου κοσμου με το δικο μας,ομορφο αγγελικα πλασμενο παραδεισο της αναρχοαριστερης θολουρας...ετσι ωστε ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

Απαιχτο! Η "οπιστοδρομική κομπανία"
σε νέες επιτυχίες.

ΑΝΩΝΥΜΕ,από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

Unknown είπε...

πρέπει να αναγνωρίσουμε..........
οτι έχουν μια "στροφή"...προς τα "σφαιρικά" οράματα....τα παιδιά!!!

fanis panagiotopoulos είπε...

@ ανώνυμος #1:
Το 2000 τα διεθνή και εγχώρια επιτόκια ήταν 10 μοναδες πάνω σε σχέση με σήμερα...έλεος με το λαϊκισμό σου. Η σύγκριση γινόταν και γίνεται με το πόση η διαφορά του επιτοκίου που δανείζεται η σταθερότερη οικονομία της Ε.Ε. (Γερμανία) με το επιτόκιο που δανείζεται η Ελλάδα.
Το 2000 το επιτόκιο που δάνειζαν οι ξένοι την Ελλάδα ήταν 0,2 μοναδες πάνω από αυτό που δάνειζαν τη Γερμανία. Σήμερα είναι πάνω από 2 μοναδες μεγαλύτερο...



@ Ανώνυμος #2:
"Tο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαστήριο Ανθρωπινων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) καταδίκασε την Ιταλία για την ύπαρξη σταυρού στις σχολικές αίθουσες. Ο σταυρός κρίθηκε ότι είναι ενάντια στο δικαίωμα των γονέων να ανατρέφουν τα παιδιά τους σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους και στο δικαίωμα των μαθητών στην ελευθερία θρησκεύματος..."

(η συνέχεια στο blog μου:
http://olaosdenksexna.blogspot.com/2009/11/blog-post_03.html)

Και τώρα εσύ βάλτα με τους προοδευτικούς ευρωπαίους, τους κουτοφραγκους, άθεους, κλπ...
Δυστυχώς (για σενα) ανήκεις στη μειοψηφία αυτών που δεν θέλουν να αποδεχθούν ότι διανύουμε τον 21ο αιώνα...

περαστικά σας...από έναν επώνυμο!