ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.09

Φορτίο πυρηνικών θα ταξιδέψει από τη Γαλλία για την Ιαπωνία

Κείμενο: Σέβη Τσαμπουνάρη
Φωτογραφία: ©Greenpeace/Pierre Gleizes


Οπλισμένοι αστυνομικοί πάνω στο πλοίο Pacific Pintail ©CORE


Το μεγαλύτερο φορτίο πυρηνικών στην ιστορία, πρόκειται να ταξιδέψει με πλοίο αυτό το διάστημα, από τη Γαλλία για την Ιαπωνία,ανακοίνωσε η Greenpeace.

Το φορτίο αποτελείται από πυρηνικό καύσιμο μικτών οξειδίων MOX (mixed oxide fuel) και περιέχει 1.800 κιλά πλουτώνιου, ποσότητα αρκετή για να κατασκευαστούν 225 πυρηνικά όπλα, όπως υπολογίζεται.

Η περιβαλλοντολογική οργάνωση δηλώνει ότι «Ο πρόεδρος Σαρκοζί και η γαλλική πυρηνική βιομηχανία ασκούν μεγάλη πίεση για την προώθηση των πυρηνικών αντιδραστήρων τύπου EPR, οι οποίοι χρησιμοποιούν 50-100% MOX, σαν λύση στις κλιματικές αλλαγές. Όμως επιλέγουν να αγνοούν τους τρομακτικούς κινδύνους που σχετίζονται με τη μεταφορά και τη χρήση του MOX»


Αναίτια επίθεση σε ειρηνικούς διαδηλωτές της Greenpeace στην Γαλλία

To MOX, ιδιαίτερα επικίνδυνο υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή πυρηνικών όπλων, είναι μίγμα ουρανίου και πλουτωνίου. Πλουτώνιο και ουράνιο αναμειγνύονται σε μορφή σκόνης και στη συνέχεια μετατρέπονται σε κεραμικά συσσωματώματα Το πλουτώνιο δεν υπάρχει στη φύση, αλλά δημιουργείται στους πυρηνικούς αντιδραστήρες. .
Σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας το MOX είναι υλικό έτοιμο για άμεση χρήση στην κατασκευή πυρηνικών όπλων και μπορεί να μετατραπεί σε πυρηνική βόμβα.Επιπλέον, είναι πιο σύνθετο και πιο ασταθές από το καύσιμο ουρανίου με αποτέλεσμα εκτός από χαμηλότερη απόδοση να ενέχει και αυξημένους κινδύνους αφού και σε μικρές ποσότητες εξακολουθεί να είναι επικίνδυνο για 240.000 χρόνια
Η τελευταία μεταφορά MOX πραγματοποιήθηκε πριν από 8 χρόνια με αποτέλεσμα την έντονη αντίδραση, οργανώσεων και πολιτών σε όλο τον κόσμο στην πυρηνική βιομηχανία.

Ας σημειωθεί ακόμη,ότι το ίδιο χρονικό διάστημα σχεδιάζεται μεταφορά MOX και από την Αγγλία προς τη Γερμανία.


Διαδήλωση στην Γαλλία για το πυρηνικό φορτίο

Η Greenpeace ζητά το τέλος στη χρήση πυρηνικών κάθε τύπου και παρουσιάζει με την έκθεσή της «Ενεργειακή Επανάσταση», εναλλακτικές προτάσεις για την ενεργειακή επάρκεια στον πλανήτη χωρίς τη χρήση πυρηνικών.


Πηγές:
http://www.greenpeace.org/greece/press/118523/mox:
http://www.greenpeace.org/greece/press/118523/energy-revolution
blue planet

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΛΟΜΑΣΩΝΙΚΑ ΝΑΪΤΙΚΑ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΤΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 1.800 ΚΙΛΑ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ (!!!) - ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ (;)

"Το μεγαλύτερο φορτίο πυρηνικών στην ιστορία, πρόκειται να ταξιδέψει με πλοίο αυτό το διάστημα, από τη Γαλλία για την Ιαπωνία,ανακοίνωσε η Greenpeace".

"Το φορτίο αποτελείται από πυρηνικό καύσιμο μικτών οξειδίων MOX (mixed oxide fuel) και περιέχει 1.800 κιλά πλουτώνιου, ποσότητα αρκετή για να κατασκευαστούν 225 πυρηνικά όπλα, όπως υπολογίζεται".


ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΛΟΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΡΚΙΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΜΑΧΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΡΗΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. (!!!) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΟΡΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΧΑΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΡΑΒΩΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 50%.

ΟΙ ΓΑΛΛΟΚΙΝΗΤΟΙ ΝΑΪΤΕΣ [2] ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΩΣ «ΔΩΡΟ» (!) ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1960 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΡΑΒΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΗΤΟ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ «ΧΑΘΗΚΑΝ» (!!!) ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΕΧΝΑΣΜΑ, ΤΟ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ «ΔΩΡΟ» ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΤΟΥ «ΧΑΣΙΜΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "...ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ...", (ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ GPS), ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ, "...ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...", ΕΙΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, "...ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ..." (!!!!!), ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ «ΧΑΘΕΙ» ΤΟ ΔΙΑΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΥΠΕΡ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΤΕΛΟΣ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ GREEN PEACE ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΝΟΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ ΠΛΟΙΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΪΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Ιππότες του Ναού

http://el.wikipedia.org/wiki/Ιππότες_του_Ναού

http://www.esoterica.gr/articles/history/naites/naites.htm


Οι Ιππότες του Ναού ή Ναΐτες (Αγγλ. Templars) γνωστοί και ως Φτωχοί Συστρατιώτες του Χριστού και του Ναού του Σολομώντα (Λατ. Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici) αποτέλεσαν το πρώτο μοναστικό στρατιωτικό τάγμα στην ιστορία..

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:
http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2009/03/11/12-00/pa-sy-a_arxidamos_2009-03-11_12-00.htm#plohghsh_02