ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.09

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.....


ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ" ΣΗΜΙΤΗ -ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ..............

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ............!!!!!



ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ "ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ"..... ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ...ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο "ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.


ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΕΝΟΥ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...........
ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ..............

ΜΑΔΡΙΤΗ, ΟΤΣΑΛΑΝ, ΙΜΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ....ΜΕ ΤΟ "ΠΑΡΑΦΟΥΣΚΩΜΑ" ΤΩΝ "ΒΑΣΙΚΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ" , ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ, ΣΚΟΠΙΑ ..120 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΙΩΠΗΤΗΡΙΟ .........
Κ.ΛΠ.



Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...
..



ΤΟΤΕ
ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η "ΑΡΧΗ"....ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ .....ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑ................... ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ...... ΜΕ ΕΝΑ COME BACK..... ΤΟΥ "ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΥ" ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ .... ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ "ΑΦΗΣΕ" ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ..ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΗΤΤΑ.....



ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΝ ΓΕΝΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ......


ΘΕΩΡΩ ......ΟΤΙ ....
ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ "ΘΕΣΗ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ............. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΧΕΥΕΙ "ΨΗΛΑ"....... ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΣΩΣ ΑΠΟΡΡΙΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΗΜΙΤΗ.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ...ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ...... ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ "ΘΕΣΗ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΗΜΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ "ΑΛΩΝΙΖΕΙ"......

Δεν υπάρχουν σχόλια: