ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.09

Eυνουχισμός των βιαστών στην Τσεχία

Την τελευταία δεκαετία, 94 βιαστές έχουν ευνουχιστεί στην Τσεχία, τη μόνη ευρωπαϊκή χώρα που εφαρμόζει τη μέθοδο αυτή. Υπό την εποπτεία ψυχιάτρου, οι Τσέχοι θεωρούν ότι αυτή η μέθοδος είναι η πιο αποτελεσματική. Στην Τσεχία ο ευνουχισμός είναι εθελοντικός, ενώ η Πολωνία σχεδιάζει να γίνει η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που θα τον επιβάλλει, τουλάχιστον σε κάποιους καταδικασμένους για παιδεραστία. Αυτό που σκέφτονται να επιβάλουν στην Πολωνία είναι ο φαρμακευτικός ευνουχισμός, η συγκράτηση των ορέξεων μέσω φαρμακευτικής αγωγής. Στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ισχύει από πέρυσι νόμος που επιτρέπει στους δικαστές να ζητούν φαρμακευτικό ευνουχισμό όσων καταδικάζονται δεύτερη φορά για βιασμό. Κάποιοι αμφιβάλλουν για την αποτελεσματικότητα του χειρουργικού ευνουχισμού. Το συμβούλιο της Ευρώπης ανακάλυψε τρεις περιπτώσεις Τσέχων ευνουχισμένων που διέπραξαν βίαια εγκλήματα, μεταξύ αυτών και παιδεραστία.

Oμως μελέτη μεταξύ 900 ευνουχισμένων που έγινε στη Δανία τη δεκαετία του ’60 έδειξε ότι το ποσοστό διάπραξης νέων αδικημάτων έπεσε στο 2,3% από 80%. Κάποιοι αμφισβητούν τα στοιχεία αυτά, αναφέροντας ότι οι μελέτες επαφίενται στα στοιχεία που δίνουν οι ίδιοι οι βιαστές. Ο Φρεντ Μπέρλιν, ιδρυτής της κλινικής σεξουαλικών ανωμαλιών του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς υποστήριξε ότι ο φαρμακευτικός ευνουχισμός είναι λιγότερο επεμβατικός από τον χειρουργικό και προσφέρει και δικλίδες ασφαλείας.

http://www.kathimerini.gr Twitter
το τεφτερι

Δεν υπάρχουν σχόλια: