ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΤΑΥΘΑ: "ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ"


Παιάνες κατακλύζουν σήμερα την blogοσαφαιρα για τον κ Καμένο και την ομιλία καταγγελία του επί βήματος κοινοβουλίου εν όψη της συζήτησης για την ψήφιση του προϋπολογισμού!
Ο κ. Καμένος μεταξύ άλλων στόχευσε την πραγματικότητα και την απέδωσε ως έχει εντός του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα ο βουλευτής της ΝΔ είπε..."γενικευμένη επίθεση δέχεται η Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα με τις ευλογίες των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων"
Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει η Βουλή και οι βουλευτές να αντιδράσουν σε αυτή την επίθεση που δέχεται η πατρίδα με στόχο την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, διαφορετικά, όπως είπε, «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων».

ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ..........
Αφού κάποιοι εκ των  ταγών μας και ένας εξ αυτών είναι και ο εν λόγω βουλευτής διαπιστώνουν  επιτέλους δια της φωνής των και μάλιστα εντός κοινοβουλίου την ΚΑΤΟΧΗ της χώρας μας από τους διεθνείς τοκογλύφους με τις ευλογίες του Δ ΡΑΙΧ ......... χρέος τους είναι να δώσουν το ΚΑΛΕΣΜΑ στον ελληνικό λαό για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!!! Οι περιστροφές γύρω από το καθήκον του λαού για την προστασία της χώρας και την τήρηση του συντάγματος αναμασώντας το 120 άρθρο του συντάγματος αποτελούν πολιτικάντηκες δηλώσεις και λεονταρισμούς κατά τις συνήθεις πολιτικάντηκες τακτικές των κάφρων του κοινοβουλίου μας οι οποίοι ΑΤΟΛΜΟΙ συμβιβάζονται και περιορίζονται στο κρώξιμο επί βήματος κοινοβουλίου με γενικολογίες για το θέα Αθήναι .

ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟΥ ΒΟΥΛΗ.........

ΔΩΣΑΤΕ ΟΡΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!! 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ!!! ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΟΛΕΜΟ" ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ο κ.Καμμένος έκανε ένα μέρος του καθήκοντός του. Μίλησε για τις απειλές κατά της χώρας και επικαλέστεικε το τελευταίο άρθρο του Συντάγματος... Ο βουλευτής μίλησε...Ότι είπε το γνωρίζουμε και το επικαλούμαστε... Δεν πρόσθεσε τίποτα καινούργιο...Ο πρόεδρος της αντιπολίτευσις πού αλήθεια βρίσκεται; Γιατί συμμετέχει στην κοινοβουλευτική διαδικασία μετά το κοινοβουλευτικό πράξικόπημα του δοσίλογου ΓΚΑΠ; Γιατί, κι όχι μόνον αυτός, αλλά και η κοιμώμενη αριστερα, δεν οδηγούν τη χώρα σε εκλογές, με την παραίτηση των βουλευτών επικρατείας;

Unknown είπε...

Έλα ντε!!?