ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

"ΟΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΑΛΛΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ"

" Που θα βρούμε λεφτά;"
Αυτό είναι το ερώτημα και η "αγωνία" των πολιτικών που αφού φέσωσαν την χώρα και οδήγησαν τον λαό σε απόγνωση τώρα απευθύνουν στους πολίτες για να δικαιολογήσουν τόσο την παταγώδη αποτυχία τους αλλά και το κλεπτοκρατικό πολιτικό σύστημα.
Τον τελευταίο χρόνο η χώρα γνώρισε τις ποιο μαύρες μέρες της ιστορίας της.
Γνώρισε την προδοσία,τον λαϊκισμό,την ασυδοσία,την αναλγησία και τέλος την εισβολή και κατοχή.
Γνώρισε τους σύγχρονους Εφιάλτες και το μόνο που της έμεινε είναι να περιμένει να γνωρίσει και τους σύγχρονους Λεωνίδες.
Αντί οι υπεύθυνοι πολιτικοί να απολογηθούν για τις αβλεψείες και τις αρπακτές προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους απ έξω με το γνωστό "δεν είμαστε όλοι ίδιοι".
Ελα όμως που η ιστορία αποδεικνύει ότι αυτό ακριβώς είσαστε. Και τρανή απόδειξη είναι ότι οι μόνες περίοδοι που δεν ήσασταν ίδιοι αυτό φάνηκε όταν η χώρα μεγαλούργησε και άφησε για εμάς τους λίγους σελίδες δόξας και περηφάνιας.
Και το δυστύχημα είναι πως όχι μόνο είσαστε ΟΛΟΙ ίδιοι αλλά ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ.....
Μαζί τα συμφωνήσατε...Μαζί αθωώσατε τα λαμόγια....Μαζί διορίσατε....Μαζί κοροϊδεύεται τον κόσμο.....Και όσοι δεν κάνατε τα παραπάνω....ΜΑΖΙ κοιτούσατε τους υπόλοιπους να τα πράττουν με μηδενική αντίδραση ή αντίδραση που έφτανε ως το σημείο που δεν θα γίνετε "μαύρα πρόβατα" των διαπλεκομένων.
Τα λεφτά που εναγωνίως ψάχνει η κυβέρνηση είναι γνωστό πως δεν υπάρχουν.
Και δεν υπάρχουν γιατί ουδέποτε ο ελληνικός λαός και μιλάμε για τους εργαζόμενους δεν τα είδε ποτέ στην τσέπη του.
Μπορεί να τα είδε το πολιτικό σινάφι...Οι παρατρεχάμενοι....Το τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα και οι εργολάβοι-μεγαλοεκδότες.Αλλά οι εργαζόμενοι είδαν 1,5%.
Αυτό είναι το ποσοστό που έπαιρναν ως αύξηση στους πενιχρούς μισθούς τους όταν ο πληθωρισμός ήταν στο 4%.
Παρόλα αυτά εκεί έψαξε ο υπουργός Οικονομικών.Εκεί βρήκε για μια ακόμα φορά το ψευτοδημοκρατικό κατεστημένο τον αποδιοπομπαίο τράγο.Στον "πλούσιο" εργάτη και τον "Κροίσο" συνταξιούχο.
Και βγήκαν διάφοροι δημοσιογράφοι "καλοθελητές" και ξάφνου ανακάλυψαν δημοσίους υπαλλήλους με μισθούς 50 και 60 χιλιάδων ευρώ.
Μα καλά δεν τα γνώριζαν όλα αυτά τα χρόνια;Δεν γνώριζαν ότι υπάρχουν συνδικαλιστές που παίρνουν δυο και τρείς μισθούς;Δεν γνώριζαν για πολιτικούς που παίρνουν δυο και τρείς συντάξεις;
Δεν γνώριζαν για το μπάχαλο της δημόσιας διοίκησης και την εκμετάλλευση των πολιτών απο τις υπηρεσίες υγείας;
Φυσικά και τα γνώρίζαν όπως πολύ περισσότερο τα γνώριζαν οι πολιτικοί αφού οι ίδιοι τα δημιούργησαν και τα συντήρησαν για να εξασφαλίσουν την εξουσία και την εύκολη λεηλασία της περιουσίας του λαού.
Είναι δυνατόν να βγαίνουν και να μας λένε πως δεν είναι όλοι ίδιοι;
Είναι δυνατόν να έχουν εξασφαλίσει μέσω νόμων την ατιμωρησία των επίορκων....Να κυκλοφορεί ελεύθερος στο εξωτερικό άνθρωπος που καταγγέλλει με στοιχεία το κόμματα έχοντας κοντά 6 εκατ. ευρώ καταθέσεις και να μην ντρέπονται που εμφανίζονται μπροστά στον ελληνικό λαό;
Είναι δυνατόν βουλευτές που όταν δεν έχουν κάποιο μεγαλοδημοσιογράφο δίπλα τους να τους τραβήξει το αυτάκι και σε μονόλογο να αποκαλούν "γελοίους" όσους είναι εναντίον του μνημονίου;Και μάλιστα για να επιστρέψουμε το χαρακτηρισμό ο ίδιος είναι απο τους γελοιότερους πολιτικούς με τα καμώματα του σε πρωινάδικα σε σαβουροεκπομπές.
Το θέατρο του παραλόγου έχει στηθεί στην χώρα και η πραγματικότητα είναι πως το Ελληνικό Εθνος όπως το γνωρίζαμε και μας το παρέδωσαν οι πρόγονοι μας μετά απο ποταμούς αίματος επειδή αρνήθηκαν "να πάρουν τα λεφτά" είναι υπο διωγμό.
Το τραγικό είναι πως αυτοί που πρέπει να πληρώσουν παραμένουν στο απυρόβλητο.
Και δεν μιλάμε μόνο για τους κλέφτες αλλά για όσους προνομιακά άρμεγαν την ελληνική αγελάδα μέχρι σήμερα.
Μιλάμε καταρχάς για τα ίδια τα κόμματα και τις προκλητικές επιχορηγήσεις τους.
Μιλάμε για την άχρηστη παρουσία των 300 βουλευτών που θα έπρεπε να γίνουν 200.
Για την επίσης άχρηστη ΕΡΤ για την οποία σε μια χώρα 10 εκατ. πληρώνουμε 3 κρατικά κανάλια και 1 της βουλής συν άγνωστο αριθμό κρατικών και δημοτικών ραδιοσταθμών.
Γιατί δεν μένει ένα κρατικό κανάλι;Γιατί κ.Παπακωνσταντίνου δεν ζητάτε να πληρώσουν οι καναλάρχες ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ για την χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων που έχουν ΔΩΡΕΑΝ εδω και 20 χρόνια;Με ποιο δικαίωμα παραχωρείτε ΔΩΡΕΑΝ περιουσία του δημοσίου που είναι οι συχνότητες για να πλουτίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα και να παίζουν τα αντίστοιχα παιχνίδια.Ενω την ίδια στιγμή ψηφίζεται ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ αυξήσεις που πλήττουν την μέση ελληνική οικογένεια;
Μιλάμε για τις στρατιές κυβερνητικών επιτροπών και διοικητικών συμβουλίων οργανισμών και νοσοκομείων με εξωφρενικούς μισθούς και όχι μηδαμινή αλλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ απόδοση για την οποία επίσης δεν λογοδοτούν.
Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΣΗ μερικών χιλιάδων δημοσιο-τεμπέλιδων οι οποίοι με κομματικά κριτήρια και ρουσφετολογική "λογική" ζούσαν και ζουν εις βάρος των υγειών εργαζομένων.
Μιλαμε για την κατάργηση ΤΕΙ τα οποία υπάρχουν μόνο στα χαρτιά ή με 10 και 20 φοιτητές τα οποία δημιουργήθηκαν απο την ανάγκη συγκεκριμένων βουλευτών να εξυπηρετήσουν την εκλογική τους περιφέρεια και να διορίσουν ακαδημαϊκούς του κώλου με επίσης εξωφρενικούς μισθούς και μηδεν ερευνητικό έργο.
Τέλος για να μην μακρυγορούμε δεν είδαμε κανένα υπεύθυνο πολιτικό να ζητά την δήμευση περιουσιών των ενόχων κατι που δεν.....παραγράφεται.
Αυτά είναι λίγα απο τα οποία όχι η κατοχική κυβέρνηση αλλά οποιαδήποτε κυβέρνηση με αίσθημα ευθύνης και κυρίως αίσθημα δικαίου θα έπρεπε να διορθώσει ανεξαρτήτως των γενικών οικονομικών δεδομένων πριν προβεί σε άλλες ενέργειες.
"Αντ αυτού όλα τριγύρω αλλάζουν και όλο τα ίδια μένουν" όπως λεει και ένα τραγούδι.
Ολα μένουν ίδια αφού την κρίση την πληρώνει πάντα ο φτωχός ενω την ευμάρεια την καρπώνεται πάντα ο πλούσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: