ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.10

“ΣΤΕΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΠΕΦΤΩ…”

roumania_koinovoulio1ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Φωτογραφίες και βίντεο που σοκάρουν

roumania_koinovoulio2roumania_koinovoulio3
Από θεωρείο του κοινοβουλίου έπεσε ένας άνδρας- τα στοιχεία του οποίου παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα- την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο πρωθυπουργός και βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση της πρότασης μομφής που κατέθεσε η αντιπολίτευση, για το νομοσχέδιο που ορίζει τους μισθούς στο δημόσιο τομέα.
Το περιστατικό συνέβη στη Ρουμανία και μόλις έγινε αντιληπτό ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ αποχώρησε από το βήμα για να διαπιστώσει τι συνέβη και είδε πως ο άνδρας λάμβανε τις πρώτες βοήθειες.
Στο σημείο έφθασαν εμπειρογνώμονες από την Επιθεώρηση Εκτάκτων Καταστάσεων, ενώ ο γερουσιαστής των Φιλελευθέρων, Εμίλιαν Φράνκου δήλωσε ότι άκουσε τον άνδρα να φωνάζει, πριν πέσει από το μπαλκόνι «Στερήσατε το ψωμί από τα παιδιά μου»roumania_koinovoulio4
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βουκουρεστίου, ενώ στη διάρκεια της μεταφοράς του  φώναζε «ελευθερία», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Agerpres.
Ο άνδρας φορούσε μπλουζάκι που έλεγε: «Μας πυροβολήσατε, σκοτώσατε το μέλλον των παιδιών μας, μας πουλήσατε».
Για τη ιστορία, η πρόταση μομφής κατά του Ρουμάνου πρωθυπουργού, η τέταρτη τη χρονιά αυτή, απορρίφθηκε.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
newsbeast.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αντι να αυτοκτονούμε εμείς δεν τους αυτοκτονούμε αυτούς να ησυχάσει ο κόμσος και να ζήσουν και τα οπαιδιά μας σαν άνθρωποι;