ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.10

ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

Από τις 28 Νοεμβρίου επιδόθηκαν από τον πρόεδρο του Εθνικού Συμβούλιου Έρευνας και Τεχνολογίας ( Ε.Σ.Ε.Τ.) και βρίσκονται στα χέρια της υπουργού Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννας Διαμαντοπούλου τα ονόματα των επιλεγέντων ως Διευθυντών των Ερευνητικών  Κέντρων της χώρας.
Αλήθεια ποιος είναι ο ρόλος και οι ευθύνες της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας σε όλο αυτό το μπάχαλο;
Mάλλον κάτι ψήνεται, κάτι δεν τους πήγε καλά και προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα.
Έχω την εντύπωση ότι το Ε.Σ.Ε.Τ. θα συνεδριάσει  ξανά τον Ιανουάριο για να επανεκτιμήσει τις υποψηφιότητες.
Όσο για τη διαφάνεια και τη διαύγεια των διαδικασιών, σας παραπέμπουμε σε παλαιότερη ανάρτηση  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/12/blog-post_7722.html στην οποία δεν δόθηκε ποτέ απάντηση από τους αν…αρμοδίους.

Συγγνώμη λάθος έκανα! Δείτε στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Τ. την  δικαιολογία του προέδρου του Ε.Σ.Ε.Τ.  κ. Σταμάτη Μ. Κριμιζή http://www.gsrt.gr/default.asp?V_ITEM_ID=6767 για τη διαδικασία αξιολόγησης των Διευθυντών των Ερευνητικών Κέντρων.

Μετά τις δικαιολογίες για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στις κρίσεις των Διευθυντών των Ερευνητικών Κέντρων   από τον πρόεδρο του Ε.Σ.Ε.Τ.  κ. Σταμάτη Κριμιζή, περισσότερα ερωτήματα δημιούργησε η τοποθέτηση του προέδρου, παρά ξεκαθάρισε την κατάσταση.
Σε ποια  νομοθεσία και σε ποια διαδικασία προβλέπονται εξωτερικοί κριτές και ποιοι είναι αυτοί; Δεν έχουν όνομα;
Όσον αφορά τα δύο  Κέντρα στα οποία δεν εξελέγησαν Διευθυντές, επειδή –σύμφωνα με το Ε.Σ.Ε.Τ. -κανένας από τους υποψηφίους δεν είχε «κατάλληλο όραμα», γιατί δεν κατονομάζονται; Kαι ακόμη, τι μπορεί να σημαίνει η κήρυξη της διαδικασίας εκλογής Διευθυντών ως άγονης; Ποιο άραγε είναι το «κατάλληλο όραμα»;
Κατά τα άλλα η διαύγεια και η αξιοκρατία και η διαφάνεια είναι τα στοιχεία κυριαρχούν στις ημέρες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: