ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.13

Γιατί τώρα η πολιτεία ανακάλυψε ότι η χρυσή αυγή είναι επικίνδυνη;


Τελικά πόσα χρόνια χρειάστηκαν για να καταλάβουν τι είναι η χρυσή αυγή; Δηλαδή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έμαθαν ότι αυτή η οργάνωση είναι επικίνδυνη; Φυσικά και όχι, απλά τώρα δεν τους είναι χρήσιμη οπότε πρέπει να τη "ξαναγυρίσουν" εκεί που ήταν....
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Από τότε που ιδρύθηκε η χρυσή αυγή ήταν ένα κόμμα που η δύναμή του δεν ξεπερνούσε το 0,50% όπως και τώρα αυτή είναι η πραγματική δύναμη της οργάνωσης, άντε να είναι στο1,5%. Πάντα αυτή η οργάνωση είχε κάποιες ομάδες στην Αθήνα που έκαναν "περιπολίες" στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Φωκίωνος Νέγρη, στην Πλατεία Κυψέλης και αν έβρισκαν κάποιο σκουρόχρωμο του έριχναν ξύλο. Το σύστημα πάντα έδειχνε ανοχή σε τέτοια κρούσματα απλά γιατί το εξυπηρετούσε.
Η χρυσή αυγή ανδρώθηκε στην κρίση.
Η κρίση και το πρώτο μνημόνιο έφερε την χρυσή αυγή στο προσκήνιο και ειδικά με την αύξηση των λαθρομεταναστών, μαζί με την ανυπαρξία της πολιτείας, να ελέγξει αυτό το φαινόμενο. Η χρυσή αυγή εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση και με προβολή του δήθεν κοινωνικού της έργου (όπως τα συσσίτια, ή τις γιαγάδες που της πήγαιναν για να πάρουν τη σύνταξη τους) άρχισε να μαζεύει κόσμο στις τάξεις της. Βέβαια και πάλι η δύναμή της ήταν ακόμα μικρή. Τι έγινε όμως και ξαφνικά έφτασε να διεκδικεί την δεύτερη θέση;
Το λάθος χρεώνετε αποκλειστικά και μόνο ο Αντώνης Σαμαράς με την δήθεν αντιμνημονιακή σημαία που σήκωσε προεκλογικά, γιατί αμέσως μετά τις εκλογές και την νίκη του Σαμαρά  έγινε η μεγάλη κολωτούμπα και"πούλησε" όλους αυτούς που τον είχαν πιστέψει.
Είναι λογικό ο κόσμος αυτός απλά και μόνο από αντίδραση, για να"τιμωρήσει" τους ψεύτες πολιτικούς να στραφεί στους φασίστες φιλοναζιστές, απλά και μόνο σαν διαμαρτυρία. Ήταν επόμενο η χρυσή αυγή να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση και μπαίνοντας στη βουλή να δημιουργεί συνέχεια σκληρές κόντρες με όλα τα πολιτικά κόμματα κερδίζοντας συνέχεια κόσμο, απελπισμένο από τα συνεχή και εξοντωτικά μέτρα αλλά και από τα ψέμματα των κυβερνώντων.
Η πτώση της χρυσής αυγής.
Ότι απότομα ανεβαίνει έτσι απότομα πέφτει και γκρεμοτσακίζεται. Το σύστημα όσο καιρό η χρυσή αυγή το εξυπηρετούσε, ποτέ δεν την πείραζε, όμως έγινε πολύ επικίνδυνη και όχι γιατί σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, αλλά γιατί είδαν ότι το κόμμα αυτό μπαίνει σφήνα στα δύο μεγάλα κόμματα αυξάνοντας την δύναμη του, τόσο πολύ που φοβήθηκαν πως θα χάσουν και την εξουσία. Έτσι έψαχνα μια αφορμή για να την τελειώσουν και να την "κοντύνουν" τόσο ώστε να μην τους ενοχλεί. Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν η χρυσή ευκαιρία που όλοι περίμεναν για να γκρεμίσουν αυτό το πραγματικά επικίνδυνο από κάθε άποψη μόρφωμα.
Το λάθος της πολιτείας.
Δεν μπορεί να βγαίνει ο "κόντε" Δένδιας εδώ και μια εβδομάδα και να ασχολείται με την χρυσή αυγή  σαν να ανακάλυψε τώρα την Αμερική! Δηλαδή δεν γνώριζαν ότι ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του έχουν οργανώσει τάγματα εφόδου που παρέα με τους ματατζήδες πετούσαν πέτρες στους απέναντι αναρχοαριστερούς; Η ότι κυκλοφορούσαν στην Αθήνα χτυπώντας και μαχαιρώνοντας σκουρόχρωμους μετανάστες; Εδώ έδωσαν και άδειες οπλοφορίας στους βουλευτές της χρυσής αυγής και παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα.
Δεν είναι δυνατόν να δίνεις όπλα κε. Δένδια σε ανθρώπους με βίαιη συμπεριφορά, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

Ο Κασιδιάρης πανηγύριζε σε συγκέντρωση του κόμματος λέγοντας πως τώρα πια μπορεί να κυκλοφορεί με όπλο και να κάνει ότι θέλει χωρίς να τον ελέγχει κανείς. Ο Γερμενής (τι πράγμα και αυτό Θεέ μου) προσπάθησε να τραβήξει όπλο στον Δήμαρχο Αθηναίων γιατί δεν τους άφησε να δώσουν τρόφιμα. Ο άλλος είχε το όπλο γεμάτο στο αεροδρόμιο και αυτό εκπυρσοκρότησε χωρίς ευτυχώς θύματα.                        

Εμείς τα λέμε εδώ και δυο χρόνια, ότι οι ματατζήδες έχουν αγαστή συνεργασία με τους χρυσαυγήτες, και μάλιστα είχαμε δημοσιεύσει παλαιότερα και φωτογραφίες, όπως αυτές που είδαμε τώρα.
Δεν είναι τυχαίο ότι στις εκλογές του 2012 σε δυο τμήματα που ψήφισαν οι αστυνομικοί, η χρυσή αυγή πήρε 50%.  Δείτε τον πίνακα.

Άρα λοιπόν τα γνώριζαν όλοι, απλά η χρυσή αυγή δεν τους ήταν εμπόδιο. Όταν όμως το ναζιστικό μόρφωμα άρχισε να μεγαλώνει επικίνδυνα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το αφήσουν να τους πάρει τα κεκτημένα.

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να διαλύσουν την χρυσή αυγή γιατί αυτό το κόμμα κατάφερε να φτιάξει μια βάση με σκληρά στελέχη που λειτουργούν σαν παραστρατιωτική οργάνωση με πειθαρχία και σεβασμό στους ανωτέρους τους και έτοιμα να αντισταθούν με κάθε τρόπο στον επικίνδυνο εχθρό τους, που είναι η Δημοκρατία.
Δεν είναι τυχαίο η παρότρυνση της κόρης του Μιχαλολιάκου στα στελέχη τους, να δώσουν ακόμα και το αίμα τους για να σώσουν την παράταξή τους.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά φοβάμαι πως έχουμε να δούμε ακόμα πολλές και δύσκολες καταστάσεις. 


zouzouni news

Δεν υπάρχουν σχόλια: