ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.13

ΣΥΝΟΜΙΛΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΛΗ,ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟ,ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΕΙΧΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ....

ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΡΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ....
ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΕΥΠ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ...ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ...ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ....
Με πέντε άτομα συνομίλησε το επίμαχο χρονικό διάστημα ο καθ'ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γ.Ρουπακιάς, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που δημοσιεύει Το Βήμα. Μεταξύ αυτών και ο «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γ.Πατέλης
Στην απολογία του, ο Γ.Ρουπακιάς υποστηρίζει ότι τον κάλεσε επανειλημμένα για να τον βοηθήσει κι εκείνος του είπε: «Κόψε το λαιμό σου έτσι όπως τα έκανες».
Σύμφωνα με Το Βήμα, ο Γ.Ρουπακιάς εκτός από τον Γ.Πατέλη επικοινώνησε επιπλέον με ένα μέλος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, έναν απόστρατο αξιωματικό, επισκέπτη των γραφείων της Χρυσής Αυγής, ένα άτομο για το οποίο δηλώνεται ότι είναι φίλος του γιου του Γ.Ρουπακιά και ένα ακόμη άτομο του οποίου ο ρόλος και η ακριβής εμπλοκή του στην υπόθεση διερευνάται.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αμέσως μετά την ανάδειξη των συγκεκριμένων ονομάτων στη δικογραφία οι αστυνομικές και οι δικαστικές αρχές ζήτησαν την άρση απορρήτου των πέντε τηλεφωνικών αριθμών τους. 
Όπως σημειώνει Το Βήμα, σύμφωνα με έγγραφα της δικογραφίας, το τηλέφωνο του Γιώργου Πατέλη φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο και Γιάννη Λαγό, χωρίς ωστόσο ακόμη να είναι ευκρινές αν αυτές οι κλήσεις έχουν γίνει το επίμαχο χρονικό διάστημα, ή σε προγενέστερο, ή μεταγενέστερο χρόνο.


Στην απολογία του, ο Γ.Ρουπακιάς φέρεται να λέει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του από τον απόστρατο αξιωματικό στις 22:30, δηλαδή μία ώρα πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκειμένου να πάει σε μία καφετέρια της Αμφιάλης, κοντά σε αυτήν απ' όπου ξεκίνησε ο καβγάς. Εκεί θα έβλεπε τον αγώνα Ολυμπιακού - Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος ας σημειωθεί ότι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Γ. Ρουπακιάς φέρεται να υποστηρίζει στην απολογία του ότι στην καφετέρια ήταν μόνος του και τότε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γ. Πατέλη και τους άλλους με τους οποίους «συζήτησαν για διάφορα άσχετα θέματα».

Σε ό,τι αφορά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αφού επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι δέχθηκε πρώτος επίθεση και είχε ξυλοκοπηθεί, φέρεται να σημειώνει: «Δεν τον ήξερα και ήταν αυτός που βρήκα πρώτος μπροστά μου».

Μετά τη δολοφονία, φέρεται να λέει: «Επειδή ο Γιώργος Πατέλης είναι πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και ήξερε πολλούς δικηγόρους, του τηλεφωνούσα να με βοηθήσει. Όμως μου έκλεινε το τηλέφωνο...»
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια: