ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.13

Η Τρόικα είπε ότι δεν υπάρχει πλεόνασμα. Απάτη οι παροχές σε στρατιωτικούς και συνταξιούχους!

 

Η εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής και οι συλλήψεις των ηγετικών στελεχών και βουλευτών της επισκίασαν τη συνάντηση της τρόϊκας με τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο.
Τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Το πλεόνασμα στο οποίο πόνταρε η κυβέρνηση και το οποίο υπολόγιζε σε 2,8 δις σύμφωνα με την τρόϊκα θα είναι από 80 ως 100 εκατομμύρια ευρώ!
Που σημαίνει για να το πούμε απλά ότι δεν φθάνει “ούτε για ζήτω”.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν οικονομικοί συντάκτες για το 2013 αναμένεται ύφεση 4% (για το 2014 εκτιμάται οριακή αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,6%), ενώ, το πρωτογενές πλεόνασμα αναμένεται, με τις έως τώρα πληροφορίες, να διαμορφωθεί στα 100 εκατ. ευρώ. 
Το ζήτημα αφορά άμεσα τους ένστολους οι οποίοι είχαν ακούσει το πρωθυπουργό από το βήμα της ΔΕΘ να τους υπόσχεται ότι από το πλεόνασμα ...κάτι θα πάρουν. Στους ένστολους είχε συμπεριλάβει και τους στρατιωτικούς όπως εξήγησαν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Με πλεόνασμα 80 ή και 100 εκατομμύρια μάλλον κανείς δεν μπορεί να ελπίζει στην ανακούφιση που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός.
Με λίγα λόγια φαίνεται ότι πιάσαμε τη Χρυσή Αυγή αλλά απέδρασε το πλεόνασμα. 
Σχόλιο Α.Α.: Από αυτό το "πλεόνασμα", ο Πινόκιο είχε τάξει και αυξήσεις στους χαμηλοσυνταξιούχους! ΤΟ είχαμε πει τότε...Δεν υπάρχει πλεόνασμα, αλλά κυρίως πολιτική βούληση για άσκηση οποιαδήποτε μορφής κοινωνικής πολιτικής
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: