ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.13

ΠΡΟΣΟΧΗ:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ" ΘΕΣΜΟΥΣ


 


 Όπως έχει γίνει γνωστό από το πρωϊ, συνελήφθησαν ο αρχηγός της ΧΑ βουλευτής Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές Κασιδιάρης και Παναγιώταρος του ίδιου κόμματος.

Σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος παρ. 1 «Όσο διαρκεί η βουλευτική περίοδος ο βουλευτής δεν διώκεται ούτε συλλαμβάνεται ούτε φυλακίζεται ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος. Eπίσης δεν διώκεται για πολιτικά εγκλήματα βουλευτής της Bουλής που διαλύθηκε, από τη διάλυσή της και έως την ανακήρυξη των βουλευτών της νέας Bουλής.» Επομένως, σύμφωνα με το άρθρο αυτό δεν ήταν νόμιμο να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές.
Υπάρχει μόνο μια περίπτωση κατά την οποία μπορεί να συλληφθεί ένας βουλευτής. Σύμφωνα με την παρ. 4 του ίδιου άρθρου «Δεν απαιτείται άδεια για τα αυτόφωρα κακουργήμα.». Επομένως, για να συλληφθούν οι πιο πάνω βουλευτές, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί τέλεσαν κακούργημα, το οποίο εμπίπτει στα χρονικά όρια του αυτοφώρου, σύμφωνα με το άρθρο 242 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
Με δεδομένο ότι η δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα έγινε προ πολλού χρόνου, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία περιμένει να μάθει ποιο ακριβώς κακούργημα τέλεσαν, μέσα στα χρονικά όρια του αυτοφώρου οι πιο πάνω βουλευτές. Ας σημειωθεί ότι δεν ενθυμούμαστε άλλη σύλληψη Έλληνα βουλευτή στο παρελθόν για αυτόφωρο κακούργημα. Υπάρχει μόνο μια περίπτωση. Να κατηγορήσουν το κόμμα που είναι στο Κοινοβούλιο και το ψήφισαν περίπου  πεντακόσιες χιλιάδες Έλληνες, ως μια διαρκή εγκληματική οργάνωση. Κάτι τέτοιο θα έχει ενδιαφέρον!!! Εννοείται ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να συλληφθούν όλοι οι βουλευτές της ΧΑ.
Πιστεύουμε πως τόσο η Δικαιοσύνη όσο και το πολιτικό «συνταγματικό τόξο» αντιλαμβάνονται πως αν δεν υπάρξουν καταδίκες για τους πιο πάνω βουλευτές, αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ.
Πέτρος Χασάπης

 ===========================

 Σημαντικό στοιχείο που πρέπει να γνωρίζουμε.
Το ότι συνελήφθησαν δεν σημαίνει ότι χάνεται η βουλευτική τους ιδιότητα.
Πρέπει να υπάρξει καταδικαστική απόφαση για να κριθεί εάν θα χάσουν την έδρα.
Επιπλέον, οι συλλήψεις έχουν γίνει μάλλον για σύσταση εγκληματικής
οργάνωσης, που είναι διαρκές κακούργημα. Γι’ αυτό και η όλη διαδικασία.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ 

 

Έχετε βάλει ήδη τη χώρα με την ανοχή και τη στάση σας στον αστερισμό επικίνδυνων εξελίξεων...

Ωστόσο στη φάση αυτή, σας προειδοποιούμε για δυο πράγματα...

  • Το νού σας μη τους μετατρέψετε σε ήρωες. Και...
  • Το νου σας για τον πραγματικό σκληρό πυρήνα και τους χορογράφους του νεοναζισμού, όσο εσείς ασχολείστε με τα αναλώσιμα αυτής της ιστορίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: