ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.9.13

Στυγνός εκβιασμός της Τρόικας για την αμυντική βιομηχανία!

Μέγιστη αθλιότητα συνιστούν όσα διακινούνται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με όσα ζητά από την κυβέρνηση η Τρόικα στο θέμα των αμυντικών βιομηχανιών. Σε έναν στυγνό εκβιασμό, ζητούν είτε το κλείσιμο των βιομηχανιών είτε την επιστροφή των παρανόμων κρατικών ενισχύσεων που ανέρχονται στο ύψος του 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ!
Πρακτικά, πρόκειται για μέγιστη αθλιότητα, αφού είναι απλώς αδύνατη η επιστροφή του ποσού, οπότε η έγερση τέτοιου ζητήματος γίνεται απλώς προσχηματικά, ώστε να πειθαναγκαστεί η κυβέρνηση να συναινέσει στο κλείσιμό τους. Πρόκειται ένα θέμα που αφορά όλη την ελληνική αμυντική βιομηχανία και προφανώς οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων είναι βαρύτατες.

Ωστόσο, το να εγείρεται τέτοιο θέμα που θα οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους, τη στιγμή μάλιστα που έχουν εμφανιστεί σοβαρότατοι ενδιαφερόμενοι – διεθνείς «παίκτες» του τομέα που δεσμεύουν μεγάλα συμβόλαια για εκτέλεση από τις ελληνικές βιομηχανίες, τα οποία θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ορθοποδήσουν και να έχουν δουλειά χιλιάδες κόσμου τουλάχιστον μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση, ισοδυναμεί με έγκλημα.
Δυστυχώς, το συγκεκριμένο θέμα που άπτεται της ελληνικής εθνικής άμυνας και ασφάλειας, είναι μια κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να επιτρέψει η κυβέρνηση να τη διαβούν οι δανειστές. Είναι τρομερό το να αναλογίζεσαι, ότι όλη η φασαρία γίνεται τη στιγμή που το ελληνικό χρέος ξεπερνά τα 300 δισεκατομμύρια ευρώ. Και το λέμε εμείς αυτό, που έχουμε ασκήσει δριμύτατη κριτική για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και τασσόμαστε ξεκάθαρα υπέρ δραματικών τομών στη λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων.
Δηλαδή, για να το καταλάβουμε, γιατί είναι πιο σημαντικό να μην αυξηθεί κατά μονοψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων εάν είναι οι άνθρωποι αυτοί να παραμείνουν στις θέσεις τους και να εργάζονται, αντί να μείνουν στον δρόμο γιγαντώνοντας ακόμα περισσότερο το κοινωνικό πρόβλημα; Φταίνε μετά όσοι μιλούν για τους «εγκληματίες χαρτογιακάδες»;


Δεν υπάρχουν σχόλια: