ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.13

Ετοιμάζεται σοκ αθρόων απολύσεων στις τράπεζες



Η τρόικα κατέστησε σαφές στις διοικήσεις των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών ότι από τώρα έως και το τέλος του 2017 θα πρέπει να έχουν μειώσει τους εργαζόμενους τους κατά 20.000 
Θα πρόκειται για την μεγαλύτερη απώλεια θέσεων εργασίας στον τραπεζικό κλάδο, σχεδόν, από συστάσεως του. 
Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η τρόικα κατέστησε σαφές στις διοικήσεις των τεσσάρων μεγάλων ελληνικών τραπεζών ότι από τώρα έως και το τέλος του 2017 θα πρέπει να έχουν μειώσει τους εργαζόμενους τους κατά 20.000. 
Αν συνυπολογισθεί ότι αυτή τη στιγμή υπολογίζονται σε κάτι παραπάνω από 70.000, αντιλαμβάνεται κανείς ότι οδεύουμε προς κανονική αφαίμαξη του κλάδου. 
Ενδεικτικό στοιχείο του κλίματος που καλλιεργεί η τρόικα αναφορικά με το θέμα της τραπεζικής απασχόλησης στην χώρα μας, είναι το γεγονός ότι μόνο για το 2014, το σύνολο των αποχωρήσεων από τις εναπομείνασες ελληνικές τράπεζες θα φτάσει στις 7.000!
Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο να ξεφύγει και λίγο παραπάνω από αυτό το νούμερο, το οποίο, ούτως ή άλλως, είναι τρομακτικό.
Ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα δεν τέθηκε ζήτημα τέτοιων και τόσων απολύσεων, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, οπότε το σοκ που αναμένεται να προκαλέσει το πρώτο κύμα των αναγκαστικών αποχωρήσεων, εκτιμάται ότι θα είναι άνευ προηγουμένου. Αναλογικά, ακόμα και για τα ευρωπαϊκά επίπεδα.
Βόρεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια: