ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.09

Αφυπνισθείτε Έλληνες!!




Οι Τούρκοι σχεδιάζουν χρόνια τώρα την κατάληψη της χώρας μας μέσω της λαθρομετανάστευσης
...και εμείς ασχολούμαστε με τη...Eurovsion..! Έχουν ζητήσει μάλιστα επίσημα να χαρακτηρισθεί το Αγαθονήσι ως μη Ελληνικό αλλά διεθνές έδαφος, να γίνει "γκρι νησάκι" δηλαδή, καθώς πλέον οι λαθρομετανάστες είναι κατά πολύ περισσότεροι από τους Έλληνες πάνω στο νησί, κάτι που σημαίνει πως δεν θα πρέπει να ανήκει στην Ελλάδα!! Βάλτε όλοι ALTER να παρακολουθήσετε την εκπομπή του κ. Χαρδαβέλλα. Αφυπνισθείτε Έλληνες, δεν πρόκειται για προσπάθεια εκφοβισμού σας, αλλά για μια πραγματικότητα. Το Τουρκικό σχέδιο βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή. Προσπαθούν να καταλάβουν τη χώρα χωρίς καν πόλεμο, αρκεί η μέθοδος της λαθρομετανάστευσης. Επαναστατείστε Έλληνες κατά της λαθρομετανάστευσης. Βάλτε όλοι ALTER..!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: