ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.09

Ο ΜΥΘΟΣ!!!! ΠΟΙΟΣ "ΕΦΕΥΡΕ" ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ??? ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΟ!

Εντός Ελλάδος, οι «προοδευτικοί» θα συνεχίσουν ακάθεκτοι τον ρόλο του αυτόκλητου ( ; ) συνήγορου των Σκοπιανών διεκδικήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά οι διάφοροι «ειδικοί», συνήθως προσκείμενοι στον «πατριωτικό» χώρο, θα συνεχίζουν να ρίχνουν στάχτη στα μάτια του έθνους, λεγοντάς μας για ακόμα μια φορά το γνωστό παραμύθι πως τάχα το θέμα το εφεύραν ο Στάλιν με τον Τίτο, αποσιωπώντας αυτό που ξέρουν οι πάντες εκτός Ελλάδος:

Πως οι πραγματικές απαρχές του Σκοπιανού προβλήματος ξεκινούν με την ίδρυση του BMΡO (Внатрешна Македонска Револуционерна Организација) το 1893 στη Θεσσαλονίκη, και την ανάδυση της λεγόμενης «ομοσπονδιακής» πτέρυγας του BMΡO. Αυτό σε αντίθεση με την αντίπαλη «συγκεντρωτική» βουλγαρόφρονη, κάτι που οδήγησε το 1902 στην διάσπαση μέσω της μετεξελιξης-μετονομασίας του BMPO σε TMOPO (Tajna Makedono-Odrinska Revoljucionna Organizacija) των «μακεδονοφρόνων» (αργότερα η ονομασία ΙMΡO κυριάρχησε) και της δημιουργίας του βουλγαροφρόνου ΒMOK (Върховен македоно-одрински комитет), κατά λέξη Ανώτατο Μακεδονο-Ανδριαπολιτικό Κομιτάτο, εξ’αυτού και η ονομασία «κομιτατζής».

Στις 2 Αυγούστου του 1903 με την Επανάσταση του Ίλιντεν, μπορεί μεν το BMPO/IMPO (σ.σ. VMRO/IMRO με λατινικούς χαρακτήρες) να απέτυχε στους άμεσους πολιτικούς του στόχους (δηλαδή δημιουργία μιας αυτόνομης Μακεδονίας), εντούτοις έχουμε την απαρχή της δημιουργίας μακεδονικού προβλήματος ως προβλήματος ύπαρξης «μακεδονικής» εθνότητας. Γι’αυτό και αμέσως μετά την καταστολή της επαναστάσεως από τους Τούρκους στις αρχές Οκτωβρίου του 1903 έχουμε τις πρώτες προετοιμασίες για την έναρξη του δικού μας, του ελληνικού Μακεδονικού αγώνα. Άλλωστε και ο ίδιος ο Τίτο ανακύρηξε την δημιουργία της σοσιαλιστής δημοκρατίας της Μακεδονίας στις 2 Αυγούστου (και όχι στις 15 Αυγούστου όπως συχνά διάφοροι ειδικοί της παρακληροφόρησης αναφέρουν) του 1944, χρησιμοποιώντας ως συμβολική επέτειο την επέτειο του Ίλιντεν.

Όμως αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους διαφόρους «αριστερούς», «δεξιούς», πάνω, κάτω και (προπαντός) πλαγίως που όλοι με μια φωνή συμφωνούν πως πριν το 1944 θέμα μακεδονικής εθνότητας δεν υπήρχε, συμβάλοντας έτσι με τον τρόπο τους στο να πείθουν οι Σκοπιανοί διεθνώς πως αυτοί έχουν δίκιο («να, αφού οι έλληνες λένε πως ο Τίτο μας δημιούργησε!») αλλά και να αποπροσανατολίζουν εντός Ελλάδος. Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα… [ N-A.gr ]

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ TIMES ΤΟΥ 1903

The Situation in Macedonia, Aug 03, 1903

The Bulgarian Bands In Macedonia, Aug 04, 1903

The Renewed Outbreak In Macedonia, Aug 07, 1903

Bulgarian Force Routed, Aug 08, 1903

It is disappointing to find that, just when there, Aug 08, 1903

The Rising In Macedonia. A Russian Consul Murdered. Aug 10, 1903

Balkan Crisis Aug 11, 1903

The Macedonian Outbreak, Aug 12, 1903

The Macedonian Outbreak, Aug 14, 1903

The Macedonian Outbreak, Aug 13, 1903

The Macedonian Rising, Aug 15, 1903

The Macedonian Rising, Aug 17, 1903

The Macedonian Rising, Aug 19, 1903

The Macedonian Rising, Aug 20, 1903

The Macedonian Rising, Aug 21, 1903

The Macedonian Rising, Aug 22, 1903

The Macedonian Rising, Aug 24, 1903

The Macedonian Rising, Aug 27, 1903

The Macedonian Rising, Aug 29, 1903

The Macedonian Rising, Aug 31, 1903

The Outlines Of The Macedonian Problem, Aug 14, 1903

Δεν υπάρχουν σχόλια: