ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.09

Η "ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ"!!!! ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΘΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ηχηρή παρέμβαση για τη σημερινή κρίση του πολιτικού συστήματος έκανε χθες ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος.

Το μήνυμα του κ. Στεφανόπουλου τρεις ημέρες μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής, που καταγγέλθηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τον νομικό κόσμο ως θεσμική εκτροπή που οδηγεί στην παραγραφή των σκανδάλων, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα.

Πηγή ΕΘΝΟΣ

Ηχηρή παρέμβαση για τη σημερινή κρίση του πολιτικού συστήματος έκανε χθες ο Κωστής Στεφανόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

==============================================================
Εμείς από την μεριά μας "απομονώσαμε" αυτά που μας άγγιξαν ..όχι μόνον γιατί είναι αλήθεια αλλά γιατί αυτά λέγονται από μια πολιτική προσωπικότητα όπως του τ.π της Δημοκρατίας κ.κ. Στεφανόπουλου ο οποίος διακρίθηκε στην ενεργό πολιτική ζωή για τις στοχευμένες παρεμβάσεις του ,οι οποίες και αποτέλεσαν πολλές φορές ρυθμιστικό παράγοντα στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου..

"Η δική μας Δημοκρατία έχει υψηλό επίπεδο, αλλά αυτό τον καιρό κακοποιείται από την πολιτική κατάσταση».

Απέδωσε την κρίση στην έλλειψη ηθικών αξιών λέγοντας: «Η σημερινή κρίση οφείλεται κατά τη γνώμη μου στην έλλειψη ηθικών αρχών. Πιστεύω ότι το ηθικό αυτό πολίτευμα (σ.σ.: η Δημοκρατία) χρειάζεται προσοχή, και αυτή συνίσταται στην επίδειξη εκ μέρους όλων των μετεχόντων στο πολίτευμα ηθικών αρχών (...) μπορώ να τις μνημονεύσω κάλλιστα, είναι η εργατικότητα, η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια, ο σεβασμός στη γνώμη του άλλου, η συνείδηση καθήκοντος και ευθύνης. Αυτά έχουν εκλείψει από τον τόπο μας και δεν υπάρχουν πια».

Ο κ. Στεφανόπουλος εστίασε στον κομματισμό ως αίτιο της σημερινής κατάστασης: «Τα αποτελέσματα αυτής της παρακμής τα οποία τα ζούμε κάθε μέρα είναι αυτά τα οποία έχουν οδηγήσει τον τόπο μας στην κατάσταση τη σημερινή και θα έλεγα ότι είναι πρώτον, ο κομματισμός, και τις συνέπειες του κομματισμού θα τις περιέγραφα ως αναξιοκρατία και ως διαφθορά», ενώ για τα κόμματα είπε «σήμερα τα κόμματα δεν σκέφτονται τόσο το καλό του τόπου όσο το καλό του κόμματος το οποίο διοικούν και ανήκουν, τα κόμματα όμως δεν είναι φτιαγμένα ως αυτοσκοπός».

===============================================================

"ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ"

Η λαϊκή ρήση που καταστεί ανερμάτιστα τα βιώμενα της παρούσας πολιτικής ζωής.

Τα "μάτια" του Κωστή Στεφανόπουλου απέδωσαν τα "ίσα". Αυτό που μένει είναι η αντικειμενική συνειδητοποίηση από την κοινωνία των πολιτών ώστε να δοθεί ένα ΤΕΛΟΣ στον πολιτικό "φεουδαρχισμό".


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχει και "ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ" Έλληνας πολιτικός που αποδίδει τα ίσα.

Συγχαρητήρια κ. Πρόεδρε για την τοποθέτησή σας. Άλλοι δεν τολμούν ούτε να μιλήσουν, ούτε να ..ψιθυρίσουν.

Με εκτίμηση
Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός