ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.09

Απανωτά περιστατικά σύλληψης διακινητών λαθρομεταναστών σε μία μόνο ημέρα στην Θεσπρωτία!



Σε έξαρση βρίσκεται καθημερινά η διακίνηση λαθρομεταναστών από την Αλβανία προς την Ελλάδα, αφού μόνιμο φαινόμενο είναι πλέον οι συλλήψεις διακινητών ανά την Ήπειρο και ειδικότερα σε περιοχές που γειτνιάζουν με τα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Μάλιστα, προχθές Πέμπτη στη Θεσπρωτία, σε τρία διαφορετικά περιστατικά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να σταματήσουν τη δράση των αντίστοιχων κυκλωμάτων και να συλλάβουν τους διακινητές, αλλά και τους λαθρομετανάστες που μετέφεραν.

Πιο συγκεκριμένα:


* Την Παρασκευή,στις 4 το απόγευμα, στο 5ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν οδηγό, γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας, με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, έναν λαθρομετανάστη, με τελικό προορισμό την Ιτέα Φωκίδας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο διακινητής και ο λαθρομετανάστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Υ.Α. Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.
* Την ίδια ημέρα στις 14.00, στην Ηγουμενίτσα, αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν οδηγό, γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας, με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, τρεις (3) λαθρομετανάστες, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ηγουμενίτσας, ενώ το όχημα και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν από το Τ.Α.Δ.Ε.. Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση.
* Επίσης, την ίδια ημέρα στις 10.00, στο 62ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας και του Α.Σ. Μαργαριτίου εντόπισαν ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο θεώρησαν ύποπτο και επιχείρησαν να ελέγξουν. Σε νομίμως δοθέν σήμα στάσης, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και σε μικρή απόσταση ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε. Ύστερα από έρευνες στην περιοχή συνελήφθη ένας λαθρομετανάστης ο οποίος, όπως προέκυψε από την προανάκριση επέβαινε στο ανωτέρω όχημα μαζί με τρεις επιπλέον ομοεθνείς του, τους οποίους ο διαφυγών οδηγός θα μετέφερε στην Αθήνα, έναντι προσυμφωνηθείσης χρηματικής αμοιβής. Το όχημα έφερε τις γνήσιες πινακίδες του, για τις οποίες ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του είχε δηλώσει κλοπή στο Τ.Α. Μεγάρων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση. Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που διέφυγαν, αναζητούνται.
epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια: