ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.09

ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΒΙΑΝΕΞ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ...



To χειρότερο, δε, από αυτήν την διεθνή μιζοφορία των απατεώνων δεν είναι η υπερκοστολόγηση των προϊόντων τους, αλλά η ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ, πολλές φορές, προώθηση των ιατρικών φαρμάκων και σκευασμάτων τους, από τους πανηλίθιους και άχρηστους γιατρούς της χώρας.

Αυτοί ο άθλιοι, δήθεν επιστήμονες, φορτώνουν με φάρμακα τους πελάτες τους προκειμένου να κερδίσουν ένα ποσό χρημάτων ή ένα ταξίδι.

Πρέπει κάποια στιγμή να τα πούμε εδώ και για τον ρόλο των ιατρικών επισκεπτών, οι οποίοι δεν είναι τίποτα άλλο παρά οι επίσημοι λαδωτές των εταιριών αυτών με κύριο στόχο γιατρούς και φαρμακοποιούς.

Σε αυτό το θέμα εμπλέκονται ΑΜΕΣΑ και οι ελληνικές εταιρίες με πρώτη και καλύτερη την ΒΙΑΝΕΞ των αδελφών Γιαννακόπουλων.

Ίσως, των μεγαλύτερων απατεώνων της σύγχρονης ιστορίας μας, τους οποίους δεν τολμά να αγγίξει κανένας δειλός πολιτικός, εισαγγελέας ή δημοσιογράφος.
ΜΠΟΜΠΕΡ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πές τα ..."χρυσό" "στομε!"
Να αγιάσει το στόμα σου!!!!!!!

Γνωρίζω ιατρικούς επισκέπτες και μου έχουν μιλήσει για το τι ποσά τους ζητούν οι βρωμόγιατροι για να προωθήσουν τα φάρμακά τους και φυσικά το "ξεβράκωμα" των φαρμακευτικών παρασκευαστικών εταιρειών, τύπου αφών Γιαννακόπουλων και λοιπών μαφιόζων.

Και όλα αυτά σε βάρος του λαού,αλλά και των ασθενών, που μας αλλάζουν τα φάρμακα ενίοτε οι θεράποντες ιατροί,σαν "ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"!!!!!!

Πως θα πάνε διαφορετικά κρουαζιέρα και πως θα "φουσκώσει" διαφορετικά το πορτοφόλι τους;

καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός

Bomber είπε...

Καπετάνιο, αν έστω κι ένας καταλαβαίνει την λογική του σκληρού γραψίματός μου, τότε αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου να μιλάω ελεύθερα.
Επιπροσθέτως, υπάρχει "σχολείο" ανόητων μάνατζερς που... διδάσκουν πώς να γίνεσαι καλύτερος γλύφτης στους αλήτες γιατρούς. Πώς να πας με τα νερά τους για να πουλήσουν για σένα αυτό που θέλεις (και όχι αυτό που πρέπει) οι άθλιοι.
Δες το λινκ για να καταλάβεις: http://www.team.gr/default.asp?id=300130033&lcid=1032

ΥΓ: Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τον φίλο μου τον λημεράτο για τις αναπαραγωγές των σχολίων μου, ώστε να έχουν πολλοί περισσότεροι αναγνώστες την ευκαιρία να διαβάσουν τις δικές μου αλήθειες!

Ανώνυμος είπε...

Αν και καθυστερημένα (τώρα είδα τις αναρτήσεις) συμφωνώ απολύτως.
Πανάκριβα ταξίδια σπατάλης των χρημάτων των ταμείων μας βαφτίζονται bonus trips. Χρηματισμοί,πόρνες, αξεσουάρ αυτοκινήτων, καλοριφέρ, πανάκριβες ηλεκτρονικές συσκευές και αμέτρητα άλλα απίθανα περιέχονται στην ατζέντα ενημέρωσης των "ιατρών" από πλευράς της ειδικής αυτής κατηγορίας "πωλητών-επιστημονικών ενημερωτών".
Στην εποχή της κατακλυσμιαίας και αστραπιαίας πληροφόρησης από το διαδίκτυο, οι ιατροί μας έχουν την ανάγκη ενημέρωσης επί των εξελίξεων στην επιστήμη τους από παπαγαλάκια που αποστηθίζουν ιατρική ορολογία καιμε το πρόσχημα της εξειδικευμένης γνώσης επιδίδονται σ' ένα ανευ προηγουμένου τσιμπούσι με τα χρήματά μας.
Μία πρώτη καλή κίνηση από πλευράς υπουργείου είναι η παρακάτω:
http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=11002

Ανώνυμος είπε...

Αν και απορώ πως βρέθηκα σε τέτοιο πανηλιθιο site, το μονο που έχω να πω ειναι ότι ο αρθρογράφος πρέπει να πάρει βραβείο ασχετοσυνης και ηλιθιοτητας.

Καλο ειναι πριν γράψουμε το οτιδήποτε να κάνουμε μια έρευνα παραπάνω και να μην λέμε ό,τι κουταμαρα έχουμε ακούσει απο δω κ απο κει. Καμία φορα δε, πρέπει να χρησιμοποιουμε και λιγο ένα συγκεκριμένο όργανο του σώματος μας που το έχουν όλοι λιγο πολυ. Ονομάζεται ¨εγκεφαλος¨

Απο και και πέρα ειναι άλλο οι ιατρικοι επισκεπτες απο τις μεγάλες πολυεθνικές και άλλο οι πλασιεδες που πουλούν με το κομμάτι. Όσον αφορά τους πρώτους, δουλεύουν σε φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες βάση νομού δεν μπορούν να εγκρίνουν οποιαδήποτε ροή χρημάτων απο τον ισολογισμό σε μη λειτουργικά εξοδα. Και ολα αυτα ελεγχονται απο τις χωρες προελευσης τους που ειναι στο εξωτερικο και οι νομοι εφαρμοζονται. Άρα οι ιατρικοι επισκεπτες αυτών των εταιριων δεν έχουν κανένα άλλο όπλο για την προώθηση των φαρμάκων παρα μονο την ενημέρωση και την οργάνωση σεμιναρίων στους γιατρούς. Απο την άλλη μεριά οι πλασιεδες όντως πουλούν με το κομμάτι στους γιατρούς οι οποίοι ουσιαστικά λαδονονται. Γιαυτο και πολλές φορές βλέπουμε ιδιώτες γιατρούς να γράφουν φάρμακα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους.

Άρα το όλο θέμα έχει να κάνει με τον γιατρό και το κατα πόσο ειναι διευθαρμενος. Γιατροί που γράφουν μουφες φάρμακα συνήθως ¨ τα έχουν πάρει ¨ απο κάποιον πλασιέ. Οι άλλοι που γράφουν γνωστά φάρμακα το κάνουν γιατι έχουν πεισθεί απο τον εκάστοτε επισκέπτη. Γιαυτο τον λόγο οι ιατρικοι επισκεπτες πλέον στις πολυεθνικές ειναι όλοι με πανεπιστημιακά πτυχία σε αντίθεση με τους πλασιεδες που απλώς πουλούν. Για να μπορούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τίμιοι γιατρού.

Όσο και παραξενα να φαίνονται όλα αυτα, κι όμως έτσι ειναι. Απλώς ο κόσμος συνήθως ακούει ότι κουταμαρα τον βολεύει να ακούσει κ ας μην γνωρίζει τίποτα για τον χώρο.