ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.09

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΝΤΑΣ ΤΩΝ "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


Ο δημοσιγράφος P. Tucker Jr της εφημερίδας American Free Press, έχει διασυνδέσεις με ανθρώπους στον κύκλο των μελών της Μπιλντερμπεργκ. Εδώ και πολλά χρόνια μας μεταφέρει σημαντικότατες πληροφορίες για τις δραστηριότητες και αποφάσεις της λέσχης. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι φρουροί στις εκάστοτε συναντήσεις κρατούν φωτογραφία του, καθώς και άλλων ακτιβιστών, και τον αναζητούν.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ "ΛΕΣΧΗΣ" ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ


Ο
P. Tucker Jr αποκαλύπτει, από πηγή του μέσα από την λέσχη των "πεφωτισμένων", ότι ο "στόχος" τους είναι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ΟΜΠΑΜΑ ..... με την έννοια ότι ΠΡΕΠΕΙ να τον "καθοδηγήσουν" έτσι ώστε ο σκοπός τους ευοδωθεί!!!!

Το κύριο διακύβευμα της "ελίτ" είναι η πραγμάτωση της "ΣΥΝΘΗΚΗΣ" του ICC.
Σκοπός η "επικύρωση της" προκειμένου αυτή αποκτήσει την ισχύ ανώτερου νόμου και από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ των ΗΠΑ επιβάλλοντας έτσι τον "παγκόσμιο νόμο" τους στις ΗΠΑ. Εμπόδιο το οποίο πρέπει να ξεπεραστεί για να πραγματωθούν οι σκοποί της ΛΕΣΧΗΣ και των μελών της είναι το ΚΟΓΚΡΈΣΟ και το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ .... ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ" ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ..ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΩΣΤΕ Η "ΣΥΝΘΗΚΗ" TOY ICC ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ .....,
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ICC!!

O πρόεδρος ΚΛΙΝΤΟΝ ως παρευρισκόμενος σε συνεδρίαση της ΛΕΣΧΗΣ είχε πάρει τις "κατευθυντήριες" γραμμές ώστε να πραγματώσει την "ΣΥΝΘΗΚΗ" αυτή κατά την περίοδο της προεδρίας του. Μάλιστα προσπάθησε αλλά βρήκε σθεναρή αντίσταση από μέλη του κογκρέσου (άνω των 90 γερουσιαστών) με αποτέλεσμα να την αποσύρει... και να αναμένει μια ευκαιρία που θα του έδινε το πολιτικό σκηνικό.

Σήμερα οι "πεφωτισμένοι" βλέπουν την λύση στο πρόβλημα τους τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΟΜΠΑΜΑ.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΔΕ ΤΟΥ
P. Tucker Jr ΕΙΝΑΙ .....

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια: