ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.5.09

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αγαπητοί συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που αγκαλιάσατε θερμά το christofias-watch!

Η μεγάλη επιτυχία του blog, φαίνεται από συνεχείς αναρτήσεις σε διάφορα ακραία, ρατσιστικά και ομοφοβικά blogs, ψευδοπροοδευτικών και υποχωρητικών στο Κυπριακό αντιλήψεων, που κυριαρχούσαν στoν ιστοχώρο πριν την εμφάνιση του christofias-watch, προβάλλοντας επί αρκετό καιρό προσωπικά απωθημένα για την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν και προωθώντας κάποτε και την αγγλοαμερικανική προπαγάνδα εναντίον του Προέδρου Παπαδόπουλου και του κυπριακού λαού.

Αυτά τα blogs (όπως του πασίγνωστου ανά την μπλογκόσφαιρα ηλικιακού ρατσιστή, του Κόκκινου Ιαβέρη/Yπαλλήλου του ΑΣΤΡΑ, του Pinaleou κ. Γιάννη Ιωαννίδη και του ασλανικού ομοφοβικού anef-orion-wannabe), προφανώς εκνευρισμένα, δεν ανέχονται σήμερα τη διαφορετική με αυτούς άποψη και την κριτική στον αγαπημένο τους Δ. Χριστόφια. Δεν ανέχονται επίσης κύμα διαμαρτυριών που κατέκλυσε τις ιστοσελίδες τους από υποστηρικτές του christofias-watch και της Επιτροπής, οι οποίοι πλέον αντιδρούν στην προβοκατόρικη κυριαρχία της Επαγρύπνησης και των υποχωρητικων αντικυπριακών θέσεων στο διαδίκτυο. Αφού λοιπόν δεν κατάφεραν να εισβάλουν στην ιστοσελίδα μας και αφού κατακλύστηκαν από διαμαρτυρόμενους, γέμισαν τα εν λόγω blogs τις ιστοσελίδες τους με υβριστικές αναρτήσεις εναντίον μας, κυρίως καλώντας μας "φασίστες και φασιστόπαιδα" (η γνωστή επωδός "πας μη ελεγχόμενος εξ' ημών, φασίστας εστί"). Γνωστή η τακτική του Οδοστρωτήρα, αλλά οι πολίτες πλέον δεν άντέχουν άλλο και αντιδρούν.

Οι ακραίοι και φασίστες αυτοί bloggers, στον υπερβολικό φανατισμό που τους διακατέχει, αδυνατούν να αντιληφθούν ότι η ουσία ακριβώς της ύπαρξής μας, είναι η επαναφορά και η πλήρης αποκατάσταση των δημοκρατικών θεσμών και κατακτήσεων στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η υπεράσπιση του κράτους μας και η προσπάθεια απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Των πιο πάνω λεχθέντων, ευχαριστούμε τους περιηγητές του ιστοχώρου που μας αγκαλιάζουν καθημερινά. Ευχαριστούμε τους όσους κοσμούν τα σχόλια των αναρτήσεων μας με εμπεριστατωμένες αναλύσεις. Τους όσους συμμετέχουν στην ιστοσελίδα αποστέλλοντάς μας πληροφορίες. Τους φίλους φοιτητές από τα σπουδαστικά κέντρα, που επικοινωνείτε καθημερινά και δείχνετε ιδιαίτερο ζήλο για να βοηθήσετε στους σκοπούς της Επιτροπής. Την ομάδα "Μαχητές της Δημοκρατίας" που, από ότι μας έχει πει, δίνει από τη Λεμεσό τη μάχη σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Επίσης όσους δίνουν τη μάχη ενάντια στους αισχρούς υβριστές της Δημοκρατίας, του Τάσσου Παπαδόπουλου, του Βασου Λυσσαρίδη και του δοκιμαζόμενου από την τουρκική εισβολή κυπριακού λαού. Τους καλούμε να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι από χθες, το christofias-watch βρίσκεται και στο facebook: http://www.facebook.com/people/Christofias-Watch/1750976511

Τέλος, μετά από παράκληση πολλών από εσάς, η Επιτροπή αποφάσισε όπως δέχεται για δημοσίευση (σε συνεννόηση βέβαια μαζί μας), δικές σας αναρτήσεις, ανώνυμες ή επώνυμες, που μπορείτε να αποστέλλετε στο christofias.watch@gmail.com . Η διαχείριση βέβαια ιστοσελίδας και των αναρτήσεων θα παραμείνει σε μας.

Ο αγώνας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας θα συνεχιστεί, με ακόμη μεγαλύτερη ένταση, αφού πλέον θα στηρίζεται και σε εσάς, τους φίλους του christofias-watch και της Επιτροπής. Όλοι μαζί, να στείλουμε το μήνυμα ότι: ο φασισμός της Επαγρύπνησης και οι προσπάθειες νομιμοποίησης της κατοχής και των παραγώγων της, ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: