ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.5.09

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ.... "ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ".. ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΣΤΕ ΑΦΟΒΑ!! ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ??


Με αφορμή το άρθρο της εφημερίδας ΠΑΡΟΝ με τίτλο "Θέλουν οι Τούρκοι το μισό Αιγαίο!" και λαμβάνοντας υπόψιν τις επικείμενες ευρωεκλογές σε συνδυασμό πάντα με τον ευσεβή πόθο,της προκλητικούς γείτονος χώρας Τουρκίας θα θέσουμε τα ερωτήματα μας και εμμέσως τις ανησυχίες μας.

Όπως και να το κάνουμε στην παρούσα φάση , Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι ο "προκλητικά" καθ υποτροπή εκτροπέας των θεσμών και της διαφάνειας ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ
Καταλληλότερος κύριος Κώστας Καραμανλής.
Δεν ξέρω εάν η "συγγενική" του σχέση ...λόγο κουμπαριάς.... με την γείτονα χώρα του επιτρέπει να είναι τόσο προκλητικά αδιάφορος ....και όχι μόνον.

Είναι γνωστό ότι η Τουρκία πέραν του casus belli που έχει προτάξει ως Δαμόκλειο Σπάθη , όσον αφορά την δικαιωματική επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας μας , έχει προβεί και σε διεκδίκηση μέρους του θαλάσσιου χώρου του Αιγαίου όσον αφορά την Έρευνα & Διάσωση μέσα από τους διεθνείς οργανισμούς που την ορίζουν.
Με αυτό τον τρόπο η Τουρκία ευελπιστεί αναίμακτα να διχοτομήσει το Αιγαίο.

Πέραν αυτού όμως ...απροκάλυπτα δηλώνει ότι διεκδικεί και κατοικημένα νησιά τα οποία ....όπως δηλώνει.... κατοικούνται παρανόμως από την Ελλάδα.

Αν συνθεωρήσουμε τις δύο κινήσεις της γείτονος και σε συνδυασμό με την προκλητική απραξία της παρούσας κυβέρνησης αλλά και βέβαια την ανησυχητική ΣΙΩΠΗ της αξιωματικής αντιπολίτευσης της οποίας ο νυν αρχηγός της κατά το παρελθόν είχε δηλώσει ότι "καλύτερα να δώσω λίγη γη για να κοιμάμαι ήσυχος" μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε και ΠΑΝΤΑ "καλοπροαίρετα" ότι ....... ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή η αδιαφορία αλλά και η επίσημη ΣΙΩΠΗ της κυβέρνησης

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ...... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΤΗΝ "ΚΑΡΕΚΛΑ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Τρανό παράδειγμα ??? Μια άλλη μυστική "συμφωνία"!!!
Την 23 Μαρτίου
πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της ΜΙΑΣ συμφωνίας που προκάλεσε απορίες, σχόλια και ερωτήματα, καθώς καλύφθηκε από πέπλο μυστικότητας και απόκρυψης των πραγματικών στοιχείων και παραμέτρων που οδήγησαν στην υπογραφή.
Η υπογραφή, λοιπόν, της Συμφωνίας Οριοθέτησης της αιγιαλίτιδας ζώνης και τις υφαλοκρηπίδας Ελλάδας - Αλβανίας έχει δύο όψεις:
Τη θετική, γιατί αναγνωρίζονται κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα στην αιγιαλίτιδα ζώνη και την υφαλοκρηπίδα –αντιστοίχως– στα νησιά Κέρκυρα, Οθωνοί, Ερεικούσα, όπως επίσης και στις μικρές βραχονησίδες που βρίσκονται στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι η αναγνώριση αυτή, ειδικά για τους Οθωνούς, δεν ήταν αυτονόητη, καθώς σε παρόμοια διαδικασία οριοθέτησης των ζωνών αυτών με την Ιταλία, η Ελλάδα είχε δεχτεί την απαίτηση της
Ιταλίας για περιορισμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων αναφορικά με την υφαλοκρηπίδα του συγκεκριμένου νησιού. Υπό την πίεση όμως υψηλόβαθμων στρατιωτικών παραγόντων, που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις, η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών μετέβαλε στάση και λογική, εγκαταλείποντας την υποχωρητικότητα που είχε επιδείξει έναντι των ιταλών διαπραγματευτών.

Για την ελληνοαλβανική συμφωνία,
όπως πληροφορείται το «ΠΑΡΟΝ», από στρατιωτικούς παράγοντες, καθώς το ΥΠΕΞ έχει επιβάλει εμπάργκο στη σχετική πληροφόρηση, η αλβανική νήσος Σάσωνα, καθώς και οι παρακείμενες μικρές βραχονησίδες, συμφωνήθηκε να έχουν υφαλοκρηπίδα.
Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε δηλαδή να έχει το αλβανικό κράτος από εδώ και στο εξής πλήρη δικαιώματα επί της υφαλοκρηπίδας των νήσων αυτών!

Η αρνητική όψη της υποθέσεως αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι το αλβανικό κράτος, με την υπογραφή της προαναφερθείσας συμφωνίας, κατοχυρώνει πλήρως τα χερσαία σύνορα με την Ελλάδα βάσει του Πρωτοκόλλου της Φλωρεντίας του 1925.

Ήταν αυτό ο διακαής πόθος όλων των αλβανικών κυβερνήσεων μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και ιδιαίτερα του Εμβέρ Χότζα.

Η αναγνώριση των χερσαίων συνόρων, που είναι απότοκος της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών, κλείνει την πόρτα στη διεκδίκηση εκ μέρους της Ελλάδας της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών βάσει κανόνων και συνθηκών του ΟΗΕ.

Στην ουσία μάλιστα ακυρώνει την προσπάθεια για καταστατική αυτονομία περιοχών της Βορείου Ηπείρου. Δεν πρέπει να διαφύγει την προσοχή μας πως, η Ελλάδα χάνει και το τελευταίο διαπραγματευτικό χαρτί που είχε στη φαρέτρα της προκειμένου να αναγκαστεί η αλβανική πλευρά να κατοχυρώσει τα προβλεπόμενα από το Διεθνές Δίκαιο δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών.

ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΜΕ?????
ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΜΕ ..... ΓΙΑΤΙ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΘΗΚΕ Η ΥΠΕΞ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΏΔΗΣ.....ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΜΥΣΤΙΚΗ".........
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ......ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: