ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ...ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ !...


Δε χρειάζεται η παρέμ-βαση άλλων, βγάζουν τα μάτια τους, μόνοι !
Η σύγχυση, τους οδηγεί σε καταστάσεις τραγελα-φικές, αποδεικτικές της ανερμάτιστης πολιτικής τους.

Την ώρα που διαφημίζουν το ενδιαφέρον τους για τις μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις, αλλάζουν τα δεδομένα των δανείων ΤΕΜΠΜΕ και υποχρεώνουν – πλέον – τον δανειοδοτούμενο, να πληρώνει τόκο ! (΄Ισα με …5% και...).
Τα άτοκα τέλος ! ΄Οσοι πήρανε, πήρανε… Και φυσικά, αυτοί, που πήρανε, κατ΄ επιλογήν, είναι οι υμέτεροι, αυτοί που βρήκαν τρόπο και μέσο πολιτικής και κομματικής μεσολάβησης.

Και το αποκορύφωμα του σκανδάλου : οι νέοι όροι των δανείων ΤΕΜΠΜΕ, δεν ισχύουν και δεν αφορούν μόνο σ΄ όσους κάνουν νέες αιτήσεις, αλλά και σε όσους υπέβαλλαν αίτηση με το παλιό καθεστώς, αλλά δεν πρόλαβαν, (δεν τους επέλεξαν…), για να πάρουν το δάνειο !...

Και μετά τους φταίνε, τα …παπαγαλάκια !...
ΛΟΓΟΜΠΛΟΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: