ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.09

Ισλάμ...καθόλου απλή υπόθεση


Τι είναι αυτό που ζούμε τις δύο τελευταίες ημέρες? Πόσοι από εμάς σε συζητήσεις που έχουμε παρευρεθεί δεν έχουμε ακούσει την άποψη ότι ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος θα γίνει για τις θρησκείες?

Το Ισλάμ δεν είναι μια απλή υπόθεση όπως πολλοί υποστηρίζουν. Οι μουσουλμάνοι είναι από τους πιο φανατισμένους ανθρώπους παγκοσμίως, πράγμα που έχει αποδειχτεί και συνεχίζει να αποδεικνύεται με την πρώτη ευκαιρία.

Στη φωτογραφία πάνω βλέπετε το βιβλιαράκι το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του Σύριου το οποίο ήταν η αφορμή ώστε να "ανάψουν τα αίματα" στο κέντρο της Αθήνας. Όπως υποστήριξε ο Σύριος ήταν το Κοράνι, αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Και εμείς τί κάνουμε για αυτό? Μα φυσικά τίποτα, διότι σε αυτή την χώρα, την Ελλαδίτσα μας έχουμε ανεξιθρησκεία. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει σε ότι θέλει και μάλιστα όταν του θήξουν, όπως ο καθένας αβάσιμα μπορεί να υποστηρίξει, τη θρησκεία του, δικαιολογημένα έχει το δικαίωμα να τα κάνει γυαλιά καρφιά. Οι μουσουλμάνοι λοιπόν ξεσηκώθηκαν και γρήγορα βγήκαν να τους υποστηρίξουν όλοι οι προδότες του Έθνους μας, τα λαμόγια και οι ψευτοιδεαλιστές αριστεροί της Χώρας μας. Όμως οι μουσουλμάνοι είναι μουσουλμάνοι. Σε εμάς δηλαδη όταν μας βρίσουν τον Χριστό ή την Παναγία τα διάφορα "καλόπαιδα" που κυκλοφορούν έξω, και είναι και Έλληνες εκτός από μετανάστες γιατί να μην έχουμε και εμείς το δικαίωμα να αναλάβουμε δράση?

Μόνο οι μετανάστες έχουν δικαίωμα σε αυτή τη χώρα? Εμείς σαν μετανάστες δηλαδή όταν μας έβριζαν τη θρησκεία μας οι πολίτες της χώρας που βρισκόμασταν συμπεριφερόμασταν κατ΄ αυτό τον τρόπο? Ας τολμούσαμε στη Γερμανία, ή στην Αμερική ή στην Αγγλία να φερόμασταν με αυτό τον τρόπο και το μέλλον μας ήταν σίγουρα καταγεγραμμένο...Με δύο ωραία βραχιολάκια μέσα από τα σίδερα...


Πρέπει να δούμε όλοι μας πότε θα ξυπνήσουμε και πότε θα καταλάβουμε, για να προσθέσουμε και ένα άλλο σημαντικό γεγονός, ότι όλοι αυτοί οι μετανάστες δρούν σύμφωνα με εντολές άλλων προσώπων που το μόνο που θέλουν είναι η κατάλυση του σύμπαντος εδώ στην Ελλάδα. Διότι δεν είναι λογικό, οι φανατικοί ισλαμιστές, που πιάνοντας το σταυρό στα χέρια τους βγάζουν εξανθήματα, να αναγγέλουν ότι θα κάνουν πορεία στο κέντρο της Αθήνας με το σταυρό στο χέρι για να δείξουν ότι σέβονται τη θρησκεία μας. Όλα αυτά είναι κοροϊδίες και ιεροσυλία από μέρος των μουσουλμάνων και προδοσία από πλευράς προβοκατόρων.

Και εμείς δυστυχώς σαν πολιτεία δεν κάναμε τίποτα και για αυτό. Το μέλλον πάντως με όλη τη σάρα και τη μάρα που έχει μαζευτεί στην πατρίδα μας διαγράφεται επικίνδυνο...Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το γεγονός ότι οι άνθρωποι μας εδώ στην Ελλάδα λένε :"άφησε τον να σου καθαρίσει τα τζάμια τον καημένο, δουλεύει μέρα νύχτα για να στείλει τα λεφτά στην οικογένεια του στο Πακιστάν" και αυτοί είναι τόσο φανατισμένοι απέναντι μας και έτοιμοι για πόλεμο...

enimerwsi-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: