ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ....Η "ΜΠΟΚΟΤΑ" ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ:ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΞΕ!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΕΜΕΛΙΑΣ , ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ , ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ , ΜΕΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕ.
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ "ΜΠΟΚΟΤΑ"...
ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ!!!
ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ" ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ...ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ.
ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΝΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΦΥΓΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

===============================================================================================
E-MAIL ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ Η ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ?

MAIL: "Θα προσπαθήσω να σας στέλνω κάθε μέρα , εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση , οι αστυνομικοί μας λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα , οι αστυνομικοί με τα μηχανάκια μας λένε ότι δεν τους δίνουν εντολή , η πρέζα πουλιέται λες και ει ναι καραμέλες έχουμε τρελαθεί λέμε να βγούμε και να κλείνουμε την Πειραιώς κάθε μέρα μήπως και μας δώσει κανει σημασία , χθες περάσανε κάτι τουρίστες απο ενα διπλανό ξενοδοχείο και τους τα πήρανε όλα και μιλάμε για την Πειραιάς όχι σε κανα σοκάκι και φυσικά ξερε τε για την Σωκράτους για το παλιο εφετείο που είναι μέσα στο κτήριο 600 άτομα και άλλα πολλά.."



--
anopetra

Δεν υπάρχουν σχόλια: