ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.09

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Πλουτισμός Μεταφορέων Λαθρομεταναστών με τις Ευλογίες της Πολιτείας

Κύριο μέλημα της πολιτείας, η συγκάλυψη του οργανωμένου εγκλήματος και η άσκηση δίωξης - με σκηνοθετημένες διώξεις και στήριξη όλων των επίορκων αξιωματικών, των συγκαλυπτόντων το οργανωμένο έγκλημα και τον παράνομο πλουτισμό -κατά καταγγελλόντων το οργανωμένο έγκλημα.


Κύριε ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ,

Παρακολουθώ τις εκπομπές σας και πιστεύω να με θυμάστε από την εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της 16/11/2004, που είχα συμμετάσχει ως καταγγέλλων για υποθέσεις περί ναρκωτικών.
Παρακολούθησα και την προηγούμενη εκπομπή σας περί μεταφοράς και εμπορίας λαθρομεταναστών.
Σας επισυνάπτω στο παρών, πολυτελέστατο, πολυόροφο κτίριο μεταφορέα λαθρομεταναστών με "πλούσιο" παρελθόν, και η οποία ανοικοδόμηση του πολυτελέστατου κτιρίου δεν έγινε με την ανοχή αλλά με την συνδρομή της Πολιτείας. Δεν ανοικοδόμησε το συγκεκριμένο κτίριο με τον ιδρώτα και το αίμα του αλλά με την αγωνία, τον φόβο και την ελπίδα άμοιρων λαθρομεταναστών.
Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης του κτιρίου είναι πολύ θρασύς, είχε φτάσει στο σημείο να καταγγείλει και να μηνύσει μέχρι και Βρετανό Πρόξενο, επειδή τον χαρακτήριζε συμμέτοχο σε διεθνές κύκλωμα μεταφοράς λαθρομεταναστών.
Ο τέως Σ.Δ.Ο.Ε. ήταν γνώστης για την προέλευση των χρημάτων ανοικοδόμησης του κτιρίου αλλά κώφευε.
Δικηγόρο του ο συγκεκριμένος "μεγαλέμπορος" είχε κάποιον δικηγόρο από τον Πειραιά - τον οποίο γνωρίζω - και ο οποίος συνεκκλησιάζετο με υψηλά ισταμένους της πολιτικής δικαιοσύνης και ο οποίος αποδείκνυε τις γνωριμίες του, από το ότι σε εκδικάσεις υποθέσεων με μηνύσεις κατά του λαθρέμπορου πελάτη του, προσερχόταν στο δικαστήριο με τον πελάτη του, έβλεπε ποιοι ήταν στην έδρα και αναλόγως ζητούσε αναβολή μόνος του ή με άλλο τρόπο.

Ο πελάτης του από τα δικαστήρια της ΚΩ με μάρτυρα κατηγορίας εμένα είχε καταδικαστεί σε 4,5 χρόνια φυλακή - έχω την καταδικαστική απόφαση στα χέρια μου - και σύμφωνα με πληροφορίες μου είχε συλληφθεί και εκτίσει ποινή και τις φυλακές της Τουρκίας. Μάλιστα, μάλλον κατά λάθος εσείς, τον συγκεκριμένο "μεγαλέμπορο" τον είχατε παρουσιάσει στην εκπομπή σας, όχι στο στούντιο αλλά σε εξωτερικό ρεπορτάζ.

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα πάμπολλα έγγραφα στοιχεία που έχω στα χέρια μου και αποδεικνύουν τις μεθόδους συγκάλυψης των βρώμικων Ελληνικών αρχών με σκοπό τον πλουτισμό λαθρεμπόρων._


Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης
Ελ. Βενιζέλου 27 - Παλούκια
18901 Σαλαμίνα

σάρωση0001

Δεν υπάρχουν σχόλια: