ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.5.09

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΠΟΔΙ"... Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!


ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (CAOC4)..... ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ! ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

Ο πτέραρχος Κουρής ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ την απόφαση αυτή ως "ΠΑΡΑΝΟΪΚΉ".
(πηγή ALPHA radio ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΕΡΥΚΙΟΣ).
Αυτό , που τα άλλα κόμματα δεν ανέφεραν επιμελώς και το κατήγγειλε ευθαρσώς ο πτέραρχος Κουρής είναι ότι με την "συμφωνία" αυτή δηλαδή την αποδοχή της Ελλάδας να είναι επικεφαλής του ΝΑΤΟΪΚΟΎ στρατηγείου στην Λάρισα Τούρκος ,ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μας στο ΝΑΤΟ για την προκλητικότητα της Τουρκίας στις εις βάρος μας εδαφικές απαιτήσεις της.
===============================================================
Στο υπουργείο Αμυνας συμπεριφέρονταν όπως ο «πνιγμένος που κρέμεται από τα μαλλιά του» ! Κύκλοι του ΓΕΕΘΑ επιχειρούσαν να εμφανίσουν ως... επιτυχία το γεγονός ότι, κατά την περίοδο που το CAOC-4 (ΛΑΡΙΣΑΣ) θα διοικείται από Τούρκο, ο υποδιοικητής θα είναι Ελληνας, ενώ ταυτόχρονα θα είναι Έλληνας ο επιτελάρχης στο αεροπορικό στρατηγείο της Σμύρνης!

Σύμφωνα με τους αεροπόρους, πρόκειται για παραπλάνηση. Αποσιωπούν οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ ότι όταν το CAOC-4 της Λάρισας θα διοικείται από Ελληνα, στο αεροπορικό στρατηγείο της Σμύρνης δεν θα υπηρετεί κανένας Ελληνας ανώτατος αξιωματικός!

Οπερ σημαίνει ότι στο στρατηγείο της Σμύρνης δεν θα υπάρχει κανένας Έλληνας διευθυντής (DACOS) στις κρίσιμες επιτελικές θέσεις Α3 (Επιχειρήσεις), Α5 (Σχέδια - Πολιτική) και Α7 (Ασκήσεις). Δηλαδή ο Έλληνας διοικητής του CΑΟC-Λάρισας θα είναι παντελώς αποκομμένος από τη σχεδίαση ασκήσεων και επιχειρήσεων, που θα γίνεται στη Σμύρνη, και θα είναι «αιχμάλωτος» του Τούρκου υποδιοικητή του στην εκτέλεση των ασκήσεων, την εναέρια επιτήρηση και την εναέρια αστυνόμευση.
(πηγή ΕΘΝΟΣ)

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΗ" ΠΑΖΑΡΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ...ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ....ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΜΠΟΝΑΜΑ ...ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ
(πηγή ALPHA)

KATA TA ΑΛΛΑ....ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΣΚΑΣΜΟ".....
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΗ................ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: