ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.09

ΜΙΑ "ΕΞΗΓΗΣΗ"....ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ


Θεωρώντας ότι πρέπει να δοθούν εξηγήσεις για το "μένος" μας εναντίων των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ...... όπως αναφέρεται στα ληφθέντα mail στην σελίδα μας, θα προβούμε σε μια τρόπον τινά ευθεία εξήγηση προς τους επισκέπτες στο ΛΗΜΕΡΙ.

Οι χαλεποί καιροί που διανύουμε , οι οποίοι δυστυχώς ως "προτέρημα" τους έχουν αναδείξει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ως το πλέον αναγκαίο μέσω παραπλάνησης προκειμένω οι οιοδήποτε "στόχοι" επιτευχθούν από τους εν δυνάμει εκμεταλλευτές της δοθείσης σε αυτούς εξουσίας,...... δεν έχουμε τα περιθώρια ώστε να αφήνουμε στην τύχη ΘΕΜΑΤΑ τα οποία επιφανειακά τουλάχιστον και χωρίς μιας εκ βαθέων ανάλυσης αναδεικνύουν μιαν "δυσοσμία"..... πόσο δε όταν αυτά αναδύουν τέτοια "μπόχα" που ο αέρας αφαιρείτε τόσο επικίνδυνα!, που δημιουργεί την ανάγκη της άμυνας προκειμένω το αίσθημα της "επιβίωσης" δηλώσει την ύπαρξη του.

Αρκετά με τους ήδη υπάρχοντες δυνάστες υποκριτές εθνοπατέρες του κοινοβουλίου μας ...δεν θα βάλουμε και στον σβέρκο μας άλλο ένα κόμμα που έχει καταφερθεί άμεσα εναντίων της χώρας , που για αυτούς έχει την θέση ..ενός ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί.


Και εξηγούμαστε. Το κόμμα ..που "ξαφνικά" έρχεται ακόμα και ως τρίτο ..έτσι όπως τουλάχιστον τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης θέλουν να το δίνουν.....όταν οι διφορούμενες κατά καιρούς θέσεις των εκπροσώπων του έχουν μπερδέψει και τον πιο καλοπροαίρετο καλόπιστο πολίτη .... δεν μπορεί παρά να αποτελέσει αντικείμενο κριτικής.

Τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ δεν μπορούμε παρά μόνο να τους καταγγέλλουμε όπως αυτοί έχουν καταγγείλει την χώρα μας αλλά και όλους εμάς ...τους Έλληνες ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Οι άνθρωποι αυτοί ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού .... ενός λαού που για αυτούς αποτελεί την ΝΤΡΟΠΗ . Γιατί να μπουν στην βουλή; ..για να μας "συνετίσουν"? ... Βέβαια αυτό είναι ψήγμα μπροστά στα θέματα που έχουμε καταγγείλει

Οι επικίνδυνες θέσεις τους στα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι πλέον από γνωστές.
Γνωστές ....ως μη ξεκαθαρισμένες αλλά και ύποπτες αφού προσπαθούν με νύχια και με δόντια να μας παραπλανήσουν μη απαντώντας επί της ουσίας.

Απόδειξη η τελευταία συνέντευξη του Μιχάλη Τρεμόπουλου στο ALTER ο οποίος με τις ασυναρτησίες του προσπαθούσε να σώσει την πλασματική αλλά ωραιοποιημένη εικόνα του ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ και όχι του "ΠΡΑΣΙΝΟΥ".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι Οικολόγος. Καιγομαι για την προστασια της πανεμορφης Ελληνικης Γης που ειχαμε την τυχη να γεννηθουμε. Καιγομαι και για την διατηρηση της ομορφιας του πλανητη που μας συντηρει.

Τι σχεση εχει αυτο με την πολιτικη? Με ποιο δικαιωμα ο καθε Τρεμοπουλος και Βεργης παιρνουν το ονομα Οικολογος για ενα κομμα?

Κανενας γνησιος οικολογος δεν πρεπει να ψηφισει τετοιους καπηλευτες.

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ...ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΗ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΑ.... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΦΙΑΣΚΟ
ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΩΝΙΑ ΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ.... ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΑΝΗΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ