ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.09

ΤΣΑΪ ΜΕ ΜΕΝΤΑ ΠΙΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG

Αγαπημένε, προσφιλέστατε και τρισδιάστατε ΠΑΓΚΑΛΕ και αυτοδημιούργητε οινοποιέ.
Έμαθα ψες και παραψές, ότι η πάλε ποτέ Άννα Διαμαντοπούλου του χιονοπασόκ και νυν και αεί Άννα του Bilderberg, ότι μη αντέχουσα τα κραξήματα, για τις ενδόμυχες συνευρέσεις της μετά των αλλοφίλων BILDERBER, προσεφέρθη οικειοθελώς να μας ενημερώσει, ότι πάσαι οι διαδόσεις για τη λέσχη των κρυφών οργίων είναι βουλαί κακόβουλαι και ονειρώξεις ψευδαισθήσεων, της παράκρουσης μη αποκλειομένης.
Και ξεκαθάρισε:
Κατ' έτος, άλλοτες μήνα Αύγουστο, τούτου μη ευκαιρούντος τάχα Ιούλιο και επί βιασμών Μήνα Μάϊο, της επισυμβαίνουν περίεργες διαταραχές, ώσπου ξαφνικά και αίφνης μία εξ αυτών πρωίαν, κατά προτίμηση Σαββατοκύριακο, νιώθει την ανάγκη να εισροφήσει τέϊον made in china, πράσινο προς αποφυγήν συγχύσεων, ανάκατου με μέντα αρωματικιά. Ταχυκαρδίες τη πιάνουν τις άγγελες νύχτες, παραμονές του συμβάντος, κάτι ως σήμαντρο, μη σαν κοράκι ψοφησμένο, οιωνός κακόβουλος σε περίπτωση στερητικού συνδρόμου του μεντικού τεϊου.
Και στο αίφνης, σηκώνεται το λοιπόν του κρεβάτου της περί ώραν 5.30΄πμ, βγάζει τη τσίμπλα απ' το μάτι και τη πετά σαν βότσαλο απ' το παράθυρο, ρίχνει βιαστικά κινητό, μπλουτούθ, κραγιόν, προφυλάξεις και λοιπά μικροαπαραίτητα στη τσάντα, τρώει μια τούμπα στη σκάλα, κάνει τα συνθηματικά της με τη διμοιρία των ΜΑΤ που τη συνοδεύει στα γεγονότα της, κι όλοι ομού, τραβάνε κατά Βουλιαγμένη μεριά (ή όπου αλλού γίνεται της Bilderberg το κάγκελο). Έτσι και δεν προλάβει... πάει... θα πάει στράφι όλη η προσεχής χρονιά και το ηγετικό της προφίλ μαζί.
"..αμώ το κέρατό μου", ουρλιάζει στον οδηγό. "Τρέχα πανάθεμάσε... στις 9.00΄ κλείνει το μπρέκφαστ στον Αστέρα και δεν πρέπει να το χάσω... πράσινο τσάϊ με μέντα είναι αυτό...".
Οι σειρήνες 5 περιπολικών έσκιζαν τον αέρα, σαν τον Ρουβά στο γήπεδο της Μόσχας!!! !!!
Επί τέλους!!! Αποφεύγοντας 17 τροχαίες συγκρούσεις και τρεις γριούλες που είχαν βγεί πρωί-πρωί να συναντήσουν τον Άγιο Πέτρο, ο οδηγός καταφέρνει να τη πάει πεσκέσι στον Αστέρα, στις 08.05΄πμ.
Η Άννα κραγιοναρίζεται στο καθρεφτάκι του πισωκαθίσματος, καταπίνει 2-3 λεξοτανίλ και τραβάει ντουγρού για πρωινό αλά Bilderberg.
Αυτό συνετελέσθη και ολίγη κουβεντούλα στα γερμανικά μας για παρέα και εξάσκηση.
Ένα εντελώς τυχαίο και ασήμαντο γεγονός είναι. Τι συνωμοσίες και πράσινα αλόγατα. Τι φταίει η Άννα αν στο μπρέκφαστ παρεβρέθηκαν συμπτωματικώς τα παγκόσμια ερπετά και κοράκια και πολύ περισσότερο σε τι ευθύνεται η άμοιρη, ααν άπαντες έπιναν πράσινο τσάϊ με μένταααααααα?????? Έεεεεε????
Τι σκατά να το κάνω το ηγετικό προφίλ, άνευ συνάντηση με τους αρχιδοτραπεζίτες, τους αρχιδοχρηματιστές, τους κόμητες και βασιλείς μονάρχιδους και το λοιπό αληταριό???? Εμείς είμαστε της διαφάνειας και της καθαριότητας των λύσεων. Είναι λοιπόν λυπητερό και ανάγωγο, να μιλάμε για συνωμοσίες και παγκόσμιες κυβερνήσεις και να μας κλέβουν τη μυρουδιά της μέντας από τη μυτούλα μας.
Δεν τα μπορεί αυτά η Άννα των Bilderberg.
Για τον ΠΑΓΚΑΛΟ, απ' ότι κουτσομπολεύτηκα, έμαθα ότι δεν μπόρεσε να πάει, γιατί στον Αστέρα δεν πρόλαβαν να ετοιμάσουν κωλόφαρδο κάθισμα στα μέτρα του και σύμφωνα με τον απόκρυφο Κανονισμό της Bilderberg, απαγορεύεται να πίνεις τέιον με μέντα όρθιος και άπαντες φοβήθηκαν να του ζητήσουν να το ρουφήξει ξαπλωμένος, γιατί όποτε ο τρισδιάστατος βρίσκεται φαρδιά- πλατιά στο πάτωμα, τον πιάνουν οι αντιστάσεις του κατά της Αλέκας και κάνει απροσδιόριστης ταυτότητας τρέλες.
Γι αυτό σου λέγω ΠΑΓΚΑΛΕ. Πάρε τη κατάσταση στα χέρια σου και στριφογύρνα περί τον άξονά σου να φτιάξεις ανεμοστρόβιλο και να διαλυθούν τα δημοσιογραφικά νέφη, γιατί θα αναλάβει η Αλέκα και θα εκθέσει σύμπαν το ΠΑΣΟΚ των Ευρωεκλογών ε.....
==============================================
Αφού σας έλυσα μέρος των απόκρυφων μυστηρίων της Αννούλας του ΠΑΣΟΚ και της Bilderberg, πεταχτείτε και στο
να διαβάσετε και άλλη σοβαρή εκδοχή για τους διεθνείς της μασονίας
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: