ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.09

Μέγας Αλέξανδρος: Ο μέγιστος των Ελλήνων



Ο Μέγας Αλέξανδρος αναδείχτηκε ως ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών, μέσα από την φιλόδοξη παραγωγή του ΣΚΑΪ "Μεγάλοι Έλληνες", συγκεντρώνοντας περισσότερες από 127.000 ψήφους. Δεύτερος στην κατάταξη ο Γεώργιος Παπανικολάου. Τρίτος ήρθε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν έλειψαν οι ανατροπές.(skai.gr)

Ευτυχώς που δεν υπερίσχυσε η ψήφος του φόβου για τη ζωούλα μας, ούτε επηρέασε η προπαγάνδα των προσωπικοτήτων που παρίσταντο στο τηλεοπτικό στούντιο και στη συντριπτική τους πλειοψηφία τάχθηκαν υπέρ του Γ. Παπανικολάου, λίγο πριν από την τελική επιλογή μεταξύ των τριών πρώτων.
(Πιθανώς φοβήθηκαν μήπως χαρακτηριστούν εθνικιστές ή πολεμοχαρείς, αν τάσσονταν υπέρ του Μ. Αλεξάνδρου ή του Κολοκοτρώνη. Ίσως ήθελαν να ευχαριστήσουν και τις κυρίες που ψήφιζαν το γιατρό...)
Είναι κρίμα, πάντως, που οι γίγαντες του Πνεύματος, μπροστά στους οποίους υποκλίνεται και διδάσκεται ολόκληρη η ανθρωπότητα, ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας, δε βρίσκονταν στα δεξιά και στα αριστερά του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σίγουρα οι ξένοι θα μας χλευάσουν και θα μας οικτίρουν γι' αυτό...
Όμως για να εκτιμήσει κανείς το μεγαλείο του πνεύματος πρέπει να έχει φωτιστεί από τη λάμψη του... Κι αυτό δυστυχώς μας λείπει. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως είμαστε οι ανάξιοι κληρονόμοι μιας τεράστιας πνευματικής κληρονομιάς.
Είμαστε οι κακομοίρηδες που ψηφίζουμε με κριτήριο το ζειν και όχι το ευ ζειν.
ΣΕΦΕΡΟΥ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι αναρτήσεις σας και ΣΗΜΕΡΑ, ήσαν αξιόλογες και αποκαλυπτικές!

ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!!!!

Συγχαρητήρια και πάντα ψηλά,ψηλότερα...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ!

Καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός