ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.5.09

Τι ΔΕΝ ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την "Πεφωτισμένη Εκλεκτή σύνεδρο", Άννα Διαμαντοπούλου για τη γιάφκα Μπίλντερμπεργκ


Οικονομία και γεωπολιτική στην ατζέντα των 112 της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ

Συνεχίζει τις διεργασίες της η Σύνοδος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και η εφημερίδα το Βήμα φέρεται να διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα τον κατάλογο των συμμετεχόντων. Διαβάστε τα ονόματα που παρουσιάζει η εφημερίδα και δείτε το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Alex Jones, με τίτλο «Endgame», που αναφέρεται στην ιστορία και τους στόχους της «Λέσχης των Ισχυρών».

Ο ιστοχώρος "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" είχε τελειώσει την αναφορά του σε αυτή τη συνωμοτική λέσχη κάποιων "μυστικοπαθών" ανθρώπων που νομίζουν ή μάλλον στηρίζονται σε ιδιοτελή συμφέροντα δρώντας στα σκοτεινά κάτω από περίεργες κινήσεις.

Για μας το παραμύθι αυτό, όσο και να εμφανίζεται ως κάτι το μεγαλοπρεπές και ελιτίστικο παραμένει στη συνείδησή μας μια μυστική γιάφκα με σκοτεινούς σκοπούς και επιδιώξεις σιωπής /ομερτά, κάτι σαν συνάθροιση μελών μαφίας.

Σήμερα όμως (παρ όλη την αρνητική διάθεση να γράψουμε ξανά) το μεσημέρι ακούσαμε σε ραδιοφωνική συνέντευξη, τη περίφημη εκλεκτή της λέσχης κ. Πεφωτισμένη, Άννα Διαμαντοπούλου, να προσπαθεί αναποτελεσματικά στη εκπομπή της Κάτιας Μακρή και Γ.Χουδαλάκη να υποβαθμίσει και σχεδόν γελώντας ειρωνικά, να διαψεύδει άκομψα, όλα όσα όλοι εμείς οι "αφελείς" και "ονειροπαρμένοι" τόσες μέρες επισημαίνουμε για αυτή τη λέσχη του αίσχους και της συνάθροισης των μελών της (δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις και ιδιότητες) χωρίς κάποιος εμπλεκόμενος να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Αυτό δείχνει από τη μία, έλλειψη σεβασμού σε μια δημοκρατική κοινωνία που πρέπει να ενημερώνεται για θέματα που θεωρεί ότι την αφορούν και από την άλλη η επίδειξη της δύναμης κάποιων της «Λέσχης των Ισχυρών» ή καλύτερα από μέρους αυτής της γιάφκας των αυτοαποκαλούμενων εκλεκτών και δήθεν πεφωτισμένων.

18-05-2009 Αννα Διαμαντοπούλου - Μακρή-Χουδαλάκης
(κατεβάστε το αρχείο και ακούστε την εκπομπή από το 10':20'' έως το 14':20'' )

Επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο και αν αρχίσουμε να κριτικάρουμε συμπεριφορές και απόψεις, μάλλον κακό θα κάνουμε, παρά σωστή ενημέρωση του κόσμου, που υποτιμά αυτή η πεφωτισμένη κυρία με την εκλεκτή ομήγυρη της, όπως η ίδια διατείνεται ότι είναι αυτή και η παρέα της (κάτι το εκλεκτό και πολύ τιμητικό). Ας ρωτήσει λοιπόν τους ψηφοφόρους της στη Α' Αθήνας αν συμφωνούν με τέτοιες περίεργες συναθροίσεις και συνωμοτικές συνευρέσεις.

Εμείς από εδώ προκαλούμε την κυρία "εκλεκτή και πεφωτισμένη" σύνεδρο να μας πει το εξής απλό που ΔΕΝ ρώτησαν οι δημοσιογράφοι:

Αφού είναι τόσο απλά όλα αυτά και κάποιοι συζητούν γενικά και αόριστα χωρίς κάποιο τελικό αποτέλεσμα ή συμπεράσματα, τότε ποιος είναι αυτός που τους καλεί και ξοδεύει τόσα χρήματα και "εξαγοράζει" (ή μάλλον επιβάλλει ομερτά στο συνέδριο και στη χώρα που τους φιλοξενεί) ; και εξαναγκάζει τις αστυνομίες των κρατών σε πλήρη αποκλεισμό της περιοχής (αέρος-θαλάσσης-εδάφους) για ένα "καλαμπούρι" κάποιων ευφάνταστων συνέδρων που ΔΕΝ καταλήγουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις;

Εμείς στην ιστοσελίδα σου κ. Πεφωτισμένη Σύνεδρε ΔΕΝ είδαμε καμία αναφορά στη λέσχη του αίσχους και καμία ομιλία κανενός πεφωτισμένου ... ούτε καν την αναφορά τη δική σας... εκτός πια, αν σας είχαν σε ρόλο "νεροκουβαλητή" και ντρέπεστε να μας πείτε τι λέγανε οι άλλοι σύνεδροι . . . τρεις ολάκερες μέρες!!!

Νάσος Ζαγγογιάννης.
ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: