ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.09

Οι αυτοκτονίες και όμως έχουν "μούτρα" να μας καλούν να πάμε στις κάλπες να τους ψηφίσουμε;


Άναυδοι παρακολουθούμε τα τελευταία τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στη http://eglima.files.wordpress.com/2007/10/hk4.jpgχώρα μας με τις αυτοκτονίες να αυξάνονται και με αποκορύφωμα το πρόσφατο αποτρόπαιο συμβάν του πατέρα που σκότωσε τη σύζυγο του και εν συνεχεία πήδηξε στο κενό με τα δύο του παιδιά. Η τραγωδία σε όλο της το μεγαλείο.
Ποιος ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση και έχει φέρει ένα κομμάτι του ελληνικού λαού σε αυτή την απόγνωση; Μία η κομπίνα με το χρηματιστήριο του 1999 που εξαφάνισε τις οικονομίες των Ελλήνων πολιτών και μία το πιπίλισμα με τους δανεισμούς από τις τράπεζες που ξεσπιτώνουν τους ανθρώπους για λίγα χιλιάρικα ευρώ και να τώρα η απόρροια και τα θλιβερά αποτελέσματα, όλης αυτής της ολέθριας διαδρομής.
Μπορούν να υπερηφανεύονται αυτοί που άφησαν τον κοσμάκη στο έλεος των τραπεζιτών και των πάσης φύσεως κορακιών και έχουν "μούτρα" να ζητάνε και από πάνω να πάμε στις κάλπες να τους ψηφίσουμε;
Μπορεί η "γαλαζοπράσινη" συμμορία που με τα πεπραγμένα της οδήγησε στην απόγνωση και στη θλίψη τον ελληνικό λαό και έφτασε τμήμα πολιτών να οδηγείται στην κρεμάλα να έχει το θράσος να μιλάει για υπερήφανη Ελλάδα;
Αιδώς αχρείοι!
Νίκος Παπαϊωάννου
ΛΕΥΤΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: