ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.09

Δεν είναι παπαριά

Σε πρόσφατο άρθρο-editorial ο Νίκος Συρίγος είχε εκφράσει μια άποψη για τα play offs, όχι τόσο ακραία κατ’ εμέ αλλά πρωτότυπη. Πως είναι «ένας διαγωνισμός» παπαριάς. Σεβαστό, πλην όμως τα αποτελέσματα στο πρώτο μισό της διαδικασίας άλλα δείχνουν.

Αν το πρωτάθλημα είχε τελειώσει στις αρχές του μήνα ο ΠΑΟΚ θα ετοιμαζόταν για το Champions League με τους οπαδούς του να ετοιμάζονται για μεταγραφές αεροδρομίου, στον Παναθηναϊκό ο διοικητικός «εμφύλιος» θα είχε πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, μεγαλύτερες από ό,τι τώρα και τα πρωτοσέλιδα των φίλα προσκείμενων εφημερίδων στην ΑΕΚ θα ετοίμαζαν το έδαφος για τον Μελισσανίδη. Σωστά;

Τα play offs αποκαθιστούν εν μέρει την τάξη. Αποδεικνύεται και επί του πρακτέου. Με το χέρι στην καρδιά, ο εξαιρετικός φέτος ΠΑΟΚ με μια Τούμπα που τη ζηλεύει κάθε ομάδα, είναι έτοιμος για ΤσουΛου; Όχι. Και το να πήγαινε στα προκριματικά και να αποκλειόταν νωρίς, ένα σενάριο όχι και τόσο ευφάνταστο, αυτομάτως ανέτρεπε τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς από κατακαλόκαιρο. Δεν είναι έτοιμος. Κάθε πράγμα στον καιρό του κι αν δεν αλλάξουν πολλά, προσωπικά περιμένω να δω μια ομάδα να χτυπά στα ίσα τον τίτλο. Το Champions League είναι απλά μια παράλληλη επιβράβευση. Σκεφτείτε το.

Ετοιμος, βάσει χαρακτήρα και δυναμικής, είναι ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος όμως ακριβώς λόγω της περσινής διαδικασίας και των δύο προκριματικών γύρων, είναι ήδη στον εντέκατο μήνα αγωνιστικής δράσης! Ο Τεν Κάτε δεν έχει άδικο όταν λέει περί κούρασης, 11 μήνες είναι πολλοί για οποιαδήποτε ομάδα, εκτός κι αν έχεις 30 ενδεκαδάτους παίκτες, κάτι που δεν υφίσταται πουθενά, παγκοσμίως, σε κανέναν σύλλογο.

Όσο για την ΑΕΚ; Αν καταφέρει, νικώντας τον Παναθηναϊκό, να πάρει αυτή το εισιτήριο, θα κέρδη μεν θα είναι πολλαπλά αλλά και τα προβλήματα περισσότερα. Και επίσης δεν τη θεωρώ έτοιμη για ΤσουΛου αφού, αν τα καταφέρει, το οικονομικό άνοιγμα που θα πρέπει να γίνει θα είναι μεγάλο.

Play offs ίσον αποκατάσταση της τάξης. Άλλη μια χρονιά θα τα δούμε αφού, θυμηθείτε το, από τη σεζόν 2010-11 το status quo στα πρωταθλήματα αλλάζει. Αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο θα δούμε τη Super League με 18 ομάδες, τη Β’ Εθνική με 20 και τη Γ’ Εθνική, χωρισμένη σε τέσσερις ομίλους των 16 με 20 ομάδων, να αποτελείται από ερασιτεχνικά σωματεία και να αντικαθιστά το Περιφερειακό, το οποίο καταργείται.

Βάσει αυτών, στη Super League θα έχουμε play offs με τη συμμετοχή ενδεχομένως ως και του 7ου της κατάταξης και play outs ίσως με αρκετές από SL και Β’. Ιδωμεν…

Χαρίζονται κατοικίδια, ενδιαφέρεται κανείς;

koubanezos

Δεν υπάρχουν σχόλια: