ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.09

ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!! "ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Ιδού, η απόδειξη : Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι πάνω από όλα ηθικό, πνευματικό και έπειτα οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο.
Συνδέεται άμεσα και δομικά με την αλλοίωση του αυθεντικού ελληνικού ήθους και τον εκδυτικισμό του, ο οποίος προωθεί εδώ και 40 χρόνια την ΄κουλτούρα΄ του θανάτου στην Ευρώπη : εκτρώσεις, αμβλώσεις, πορνεία, μοιχεία, συνεχή και άκριτη χρήση αντισυλ-ληπτικών με συνέπεια την ανήκεστο βλάβη του αναπαραγωγικού συστήματος της γυναίκας και την αδυναμία τεκνοποίησης, ακόμη και όταν αυτή επιθυμείται. Ο έρωτας έχει απωλέσει εντελώς την έννοια της κοινωνίας ζωής, της δημιουργίας οικογένειας και προωθείται μονάχα ως σαρκική απόλαυση, εφήμερη και χωρίς καμμιά άλλη δημιουργική προοπτική.
Η υπογεννητικότητα συνδέεται επίσης με την αθηνοκεντρισμό, όπου καμμία υγιής
οικογενειακή και κοινωνική ζωή δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε μια χαβούζα γεμάτη τσιμέντο.
Ο Σουφλιάς ανακοίνωσε ότι στα επόμενα χρόνια το αθηναιστάν θα φτάνει μέχρι την κόρινθο, δηλαδή σχεδόν σύνολο των Ελλήνων θα συγκεντρωθεί μεταξύ αθηναϊστάν και κορίνθου με αποτέλεσμα τον πλήρη και κυριολεκτικό στραγγαλισμό της υπόλοιπης ελλάδος.
Μα πώς περιμένετε να διαμορφωθούν σωστοί και ορθά σκεπτόμενοι πολίτες από μια τέτοια κατάσταση;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

Το χωριό των πολυτέκνων

Ο μέσος όρος των παιδιών που έχει η κάθε οικογένεια στη Χρυσομηλιά, είναι από πέντε και πάνω
Σε μια εποχή που το δημογραφικό πρόβλημα έχει κάνει απειλητικά την εμφάνισή του στο νομό Τρικάλων, την τελευταία δεκαετία, καθώς το μαθητικό δυναμικό στα δημοτικά σχολεία έχει μειωθεί κατά 500 παιδιά, με αποτέλεσμα σχολικές μονάδες να κλείνουν ή άλλες να λειτουργούν με έναν ή δύο μαθητές, στο δημοτικό διαμέρισμα Χρυσομηλιάς του δήμου Κλεινοβού, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.
Το μεγαλύτερο ποσοστό των οικογενειών της περιοχής ανήκει στην κατηγορία των πολυτέκνων, μια τάση που τηρούν για πολλά χρόνια και τα νέα ζευγάρια προτιμούν να μείνουν στο χωριό τους παρά να μεταναστεύσουν σε μεγάλα αστικά κέντρα.
Ο μέσος όρος των παιδιών που έχει η κάθε οικογένεια στη Χρυσομηλιά, είναι από πέντε και πάνω, ενώ ελάχιστα είναι τα ζευγάρια που έχουν δύο παιδιά. Αποτελεί, σύμφωνα με τους κατοίκους, μια συνήθεια με τη μορφή εθίμου και παράδοσης οι οικογένειες της Χρυσομηλιάς να έχουν πολλά παιδιά, καθώς αυτό που έκαναν οι παππούδες τους το συνεχίζουν οι ίδιοι με τον ίδιο τρόπο.
Το χωριό διαθέτει δημοτικό σχολείο και βρεφονηπιακό σταθμό, ενώ τα νέα παιδιά δεν θέλουν να φύγουν από το χωριό και να εγκατασταθούν στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Οι κάτοικοι της Χρυσομηλιάς δεν τα πηγαίνουν καλά μόνο στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του χωριού, που ανέβηκε φέτος κατηγορία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αποτελείται από παιδιά της περιοχής, με μέσο όρο ηλικίας τα 18 χρόνια.
Η Χρυσομηλιά, η οποία πρόκειται για ένα από πιο "ζωντανά" χωριά στην ευρύτερη περιοχή της Πίνδου, βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από τα Τρίκαλα και σε υψόμετρο 900μ., στις βόρειες υπώρειες της Νεράιδας.
Οι κάτοικοι που διαμένουν στην περιοχή ασχολούνται με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία, αλλά και με εποχιακές εργασίες, που αφορούν τα δάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: