ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.5.09

Τα " Παπαγαλάκια " στο Ψυχιατρείο!



Λένε τα παπαγαλάκια : Με γκρίνιες, ηττοπάθεια, εσωστρέφεια, διαδοχολογία και εσωτερικές κόντρες πορεύεται προς τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου το κυβερνών κόμμα, κλείστε τα !.
Λένε τα παπαγαλάκια :
διέφυγε στο εξωτερικό ο κύριος υπευθυνος του σκανδάλου SIEMENS Χριστοφοράκος, σκοτώστε τα !..
Λένε τα παπαγαλάκια : συνολικά 1.250.000 συνταξιούχοι κύριας και επικουρικής σύνταξης δεν θα λάβουν φέτος ούτε ένα ευρώ αύξηση, δηλητηριάστε τα!..
Λένε τα παπαγαλάκια :
εκτίναξη ελλείμματος στο 5%, εξαφανίστε τα!..
Λένε τα παπαγαλάκια :
πέσανε έξω στα έσοδα...μιλάνε για αισχροκέρδια...μιλάνε για εγκληματικότητα... μιλάνε για χάλια μαύρα στα νοσοκομεία, στα ταμεία, στα σχολεία, προδότες παπαγαλάκια θα πεθάνετε!
Και τολμούν τα παπαγαλάκια:
να βγάλουνε τον Αλέξανδρο σπουδαιότερο Έλληνα όλων των εποχών και ΟΧΙ τον Κώστα τον καταλληλότερον που ψω..λκοπανάει και ο Μονσιέρ Ντρεμπτέρ..στο ψυχιατρείο στο ψυχιατρείο και γρήγορα τα παπαγαλάκια!!
diaporon

Δεν υπάρχουν σχόλια: