ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.11.08

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης απέδειξε με την σημερινή του παρέμβαση… … την απόλυτη άγνοια και σύγχυση που έχει για τον χώρο των ευρωπαϊκών θεσμών

Η Άννα Διαμαντοπούλου στην Κομοτηνή
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη σε θέματα Παιδείας του Κινήματος Άννα Διαμαντοπούλου, απάντησε από την Κομοτηνή, όπου βρίσκεται στα πλαίσια της επισκέψεως της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στον υπουργό Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη για το θέμα της απόφασης του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων που έχει να κάνει με την εφαρμογή της λειτουργίας των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επιπτώσεις αυτής της οδηγίας, στο χώρο του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ και της ποιότητας της εκπαίδευσης.
Αν και έκανε σχετική ερώτηση χθες στην Βουλή η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για μια ακόμη φορά κρύφτηκε και έστειλε να απαντήσει ο υφυπουργός Σπυρίδων Ταλιαδούρος. Σήμερα που η βουλευτής έλειπε από το ελληνικό Κοινοβούλιο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης … απάντησε!
«…Στην χώρα αυτήν την περίοδο, στον χώρο της Παιδείας έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα που αφορά την απόφαση του δικαστηρίου των ευρωπαϊκών κοινοτήτων και έχει να κάνει με την εφαρμογή της λειτουργία των επαγγελματικών δικαιωμάτων και της επιπτώσεις αυτής της οδηγίας, στο χώρο του Πανεπιστημίου και των ΤΕΙ και της ποιότητας της εκπαίδευσης. Ο κύριος Στυλιανίδης με την σημερινή του παρέμβαση απέδειξε για ακόμη μία φορά την απόλυτη άγνοια και σύγχυση που έχει για τον χώρο των ευρωπαϊκών θεσμών. Στην Βουλή αναφέρθηκε ότι θα έπρεπε να πάω στον αντίστοιχο επίτροπο ανταγωνισμού. Είναι απολύτως λανθασμένο, γιατί ο επίτροπος που έχει την ευθύνη αυτή, είναι ο επίτροπος της κεντρικής αγοράς. Όμως ο κύριος Στυλιανίδης δεν είναι υπουργός Εμπορίου, ούτε είναι υπουργός Ανάπτυξης … είναι υπουργός Παιδείας και εγώ είμαι υπεύθυνη σε θέματα Παιδείας στο ΠΑΣΟΚ και έχουμε πάνω απ’ όλα την ευθύνη να διαφυλάξουμε το θέμα της ποιότητας της Παιδείας και το θέμα της πρόσβασης της ισότιμης όλων των Ελλήνων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση…»
Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Άννας Διαμαντοπούλου [via chouvi]…
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2

Δεν υπάρχουν σχόλια: