ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.11.08

ΕΚΔΟΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ

Αξιότιμοι κύριοι,

Με το παρών, έρχομαι να επικυρώσω την με ημερομηνία 4/11/2008 ανάρτηση της καταγγελίας του ΚΑΠΕΤΑΝ - ΓΙΑΝΝΗ ΝΟΜΙΚΟΥ, με θέμα ¨ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ¨, αλλά συμπληρωματικά να καταθέσω τις ακόλουθες με σκοπιμότητα "βρωμιές" της Ελληνικής "δικαιοσύνης" που άλλο σκοπό δεν είχαν και δεν έχουν παρά μόνο την συγκάλυψη του οργανωμένου εγκλήματος και την αποκομιδή οφελημάτων για κάποιους από τις βρωμοδουλειές.
Στην προαναφερθείσα ανάρτηση της καταγγελίας του καπετάν-Γιάννη Νομικού αναφέρεται ότι τα πλαστά πιστοποιητικά επ' ονόματι μου εξεδόθησαν εκ των "κυρίων" της ψευτοδίωξης ναρκωτικών του ΥΕΝ και κατόπιν εγκρίσεως υπό του "εντιμότατου" εισαγγελέα ΠΕΠΟΝΗ, και ότι επειδή δεν επέστρεφα - τα κρατούσα με σκοπιμότητα ως αποδεικτικά στοιχεία επειδή οι συγκαλυπτόμενοι απατεώνες του ΥΕΝ δεν μου κατέβαλαν την νόμιμη αμοιβή μου αλλά την ¨μασούλησαν¨ αιτιολούντες οι απατεώνες επ' ονόματι μου το ποσόν των 71.000 δολλαρίων ΗΠΑ, ποσόν το οποίο ποτέ δεν μου κατέβαλαν - τα πλαστά πιστοποιητικά, μου υπέβαλαν την υπ' αριθμόν πρωτ. : 2236.3/α.α.224/01/14-3-2003 μήνυση στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά για υποτιθέμενη ¨ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ¨, στην εισαγγελία όπου εισαγγελέας ποινικών διώξεων την περίοδο εκείνη, αλλά συνάμα εποπτεύων την δίωξη ναρκωτικών του ΥΕΝ και ο εγγρίνων την έκδοση των προαναφερθέντων πλαστών πιστοποιητικών ήταν ο εισαγγελέας ΠΕΠΟΝΗΣ Γρηγόριος, αλλά ¨παραδόξως¨ και ο εισαγγελέας ο χρεωθείς την προαναφερθείσα μήνυση και ο ασκών την ποινική δίωξη κατά εμού (ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ).
Για να διαπιστώσετε όμως την βρώμα και την δυσοσμία - βόθρος με αφόρητες αναθυμιάσεις - που επικρατεί στην Ελληνική πολιτική και στρατιωτική "δικαιοσύνη", για την συγκεκριμένη υπόθεση - και δεν είναι η μόνη - διαδραματίσθηκαν οι ακόλουθες σκηνοθετημένες ενέργειες τόσον από πλευράς εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά και εισαγγελίας ναυτοδικείου Πειραιά.
Την 28/01/2005 καλούμαι να δικαστώ στο Α' μονομελές πλημμελειοδικείο Πειραιά για την υποτιθέμενη υπεξαγωγή εγγράφων. Μάρτυρας κατηγορίας για την συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται ως εντεταλμένος του ΥΕΝ και της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά, ο απατεώνας, επαγγελματίας ψευδομάρτυρας, Ανθ/ρχος Λ.Σ., ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ, εντεταλμένη δε εισαγγελέας της έδρας ορίζεται η ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ Καλλιόπη και την χαρακτηρίζω εντεταλμένη, γιατί παρότι ο απατεώνας του ΛΣ, ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ, ψευδομαρτυρούσε - αποδεικνύεται από έγγραφα στοιχεία - όταν θέλησα να παρέμβω με σκοπό να τον διαψεύσω, η προαναφερόμενη εισαγγελέας άρχισε να φωνάζει με σκοπό τον εκφοβισμό μου και γεμάτη υστερία μόνο που δεν πήδηξε από την έδρα με σκοπό να με χτυπήσει.

ΤΟ ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΟ - ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ

Στην σελίδα δύο (2) της υπ' αριθμόν ΑΜ 1632/05 Έκθεσης Πρακτικών και Απόφασης του Α' Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και στην κατάθεση του ο απατεώνας ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ, λέει: "Δεν μπορούσε να βλάψει την Δίωξη ναρκωτικών, θα μπορούσε όμως να πάει σε μία πρεσβεία δηλ. του Παναμά και να βγάλει καινούργια."

Αυτά τα ψέματα που έλεγε ενώπιον της έδρας, όχι απλά με την ανοχή, αλλά με την συνδρομή αυτής, διαψεύδοντο, γιατί με τον συγκεκριμένο απατεώνα τον Ιανουάριο του 2002 είχαμε εκδόσει τα πιστοποιητικά του Παναμά μαζί κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας και αποδεικνύεται γιατί τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά βρίσκονται ακόμη στα χέρια μου. Επίσης πιστοποιείται και από την ναυτολόγηση μου στο υπό σημαία Παναμά φορτηγό πλοίο ¨ΙΝΑ¨, τον Αύγουστο του 2002 στο αγκυροβόλιο του Πειραιά κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας.

Όταν λοιπόν θέλησα να διαψεύσω με αδιάσειστα στοιχεία τον ψευδομάρτυρα, δέχτηκα την προαναφερθείσα επίση υπό της εισαγγελέως ΘΕΟΛΟΓΙΤΟΥ Καλλιόπης. Άλλωστε η συγκεκριμένη εισαγγελέας μρετά την άδικη καταδίκη - φυλάκιση έξι μηνών - που μου επέβαλε με σκοπό την φίμωση και τον εκφοβισμό μου, έτρεξε ικανοποιημένη στο γραφείο του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών Πειραιά ΠΕΠΟΝΗ Γρηγόρη με σκοπό να πάρει την εύφημη μνεία.

Κατόπιν, για την αποδεδειγμένη αυτή ψευδομαρτυρία του επαγγελματία ψευδομάρτυρα, προσέφυγα στην εισαγγελία του ναυτοδικείου Πειραιά - στο άντρο της συγκάλυψης του οργανωμένου εγκλήματος - και υπέβαλα μήνηση κατά του προαναφερθέντος επαγγελματία ψευδομάρτυρα. Αλλά η "περίφημη" εισαγγελέας ναυτοδικείου Πειραιά εξέδοσε ΑΚΟΥΣΟΝ_ΑΚΟΥΣΟΝ την κατάπτυστη απορριπτική διάταξη υπ' αριθμόν 10/07. Στην σελίδα τρία (3) της συγκεκριμένης απορριπτικής διάταξης η συγκεκριμένη εισαγγελέας λέει (Για να γελάσετε και να κλάψετε) : "Περαιτέρω, δεν προέκυψε ότι ο εγκαλούμενος (ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ Εμμανουήλ) ισχυρίστηκε τ' ανωτέρω, με θέληση να διαδώσει αυτά τα βλαπτικά για τον μηνυτή γεγονότα, αλλά έπραξε τούτο προς εκτέλεση του νόμιμου καθήκοντος της μαρτυρίας που κλήθηκε να δώσει ενώπιον του δικαστηρίου..." . Με λίγα λόγια η αποδεδειγμένη ψευδομαρτυρία του απατεώνα ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗ δεν δόθηκε με σκοπό να με βλάψει, αλλά έπραξε το καθήκον καλούμενος από τις δικαστικές αρχές να πει ψέματα. Η κ. εισαγγελέας λοιπόν πιστοποιεί ότι ο ΣΜΑΡΙΑΝΑΚΗΣ κατέθεσε ψευδώς αλλά δεν το έκανε με σκοπό να με βλάψει γιατί η ποινή φυλάκισης έξι μηνών που μου επεβλήθη τόκανε ο απατεώνας, επαγγελματίας ψευδομάρτυρας για το καλό μου. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΛΛΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!! ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΦΥΛΑΞΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ._

Ο καταγγέλων

Γεώργιος Δ. Χουστουλάκης

ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ troktiko Καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: