ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.11.08

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:Σημείωμα κατάθεσης κ. Μπουγάτοσυ Αριστέας

ΣΗΜΕΙΩΜΑ

(Σημείωμα κατάθεσης κ. κ. Μπουγάτοσυ Αριστέας,,

δημοσιογράφου στην Εξεταστική Επιτροπή)

5/11/08

Η παραπομπή του Αρσενίου και του Ευφραίμ τουλάχιστον σε δύο Υπουργούς, τους κ.κ Δούκα και Τσιτουρίδη, κατά παραδοχή τους στην μάρτυρα, έγινε από το Μαξίμου!

Η κα Αριστέα Μπουγάτσου, δημοσιογράφος, κατέθεσε χθες, 5/11/08 στην Εξεταστική Επιτροπή ότι:

(α) Σε επαφές που είχε με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης κ.κ. Δούκα και Τσιτουρίδη, της είπαν, ότι οι επίμαχες επισκέψεις των εκπροσώπων της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ και Αρσενίου, στα Υπουργικά Γραφεία, έγιναν μετά από παραπομπή του ίδιου του Μεγάρου Μαξίμου!

(σελ.290 -294 πρακτικών Εξεταστικής απόγευματινή συνεδρίαση 5-11-08).

(β) Από την εκχώρηση του Ολυμπιακού ακινήτου, μέσω της διαδικασίας των ανταλλαγών, έχει βλαφθεί το Δημόσιο, με ωφελούμενους τη Μονή, αλλά και τους μετέπειτα αγοραστές και επενδυτές που συναλλάχθηκαν με την Μονή Βατοπεδίου, δηλαδή την εταιρεία Nolident και την εταιρεία «Πραξιτέλειο Θεραπευτήριο».

(σελ.300 πρακτικών Εξεταστικής απόγευματινή συνεδρίαση 5-11-08).

(γ) Η χρήση που είχε το ακίνητο κατά τη στιγμή της πώλησής του από την Μονή Βατοπεδίου στην εταιρεία Νolident απέκλειε την ανέγερση θεραπευτηρίου, που ήταν, όμως, ο στόχος της επένδυσης. Μιας ομολογουμένως πολύ συμφέρουσας επένδυσης, αφού το εμφανιζόμενο στα συμβόλαια τίμημα με το οποίο έγινε η αγοραπωλησία (41 εκ ευρώ) είναι εξαιρετικά χαμηλότερο της πραγματικής εμπορικής αξίας. Οι αγοραστές λογικά δεν θα επένδυαν τόσα εκ ευρώ εάν δεν είχαν διαβεβαιώσεις και εξασφαλίσεις ότι η χρήση γης θα αλλάξει, ώστε να τους επιτραπεί η ανέγερση θεραπευτηρίου στο Ολυμπιακό ακίνητο.

(σελ. 334 Πρακτικών Εξεταστικής απογευματινή συνεδρίαση 5-11-08)

Φαίνεται πως ο κεντρικός Κυβερνητικός σχεδιασμός εκτεινόταν και σε πολεοδομικά ζητήματα, προκειμένου οι «εκλεκτοί» της «εκλεκτής» Μονής του Μαξίμου να κάνουν real estate business με επιχειρηματικά συμφέροντα στη βάση προνομιακής πληροφόρησης για την επικείμενη αλλαγή χρήσης γης του ακινήτου του Ολυμπιακού χωριού!

Και όλα αυτά σε τιμές προκλητικά χαμηλές…

Σημειωτέον, ότι κατά την απογευματινή συνεδρίαση της 5/11/08 της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ζητήθηκε από Βουλευτές το ΠΑΣΟΚ να διατυπωθεί, κατά τους ορισμούς της διαδικασίας, αίτημα της Βουλης για άνοιγμα των λογαριασμών της Μονής Βατοπεδίου, των εκπροσώπων της και των εντεταλμένων από αυτήν προσώπων που συμμετείχαν στις συναλλαγές, καθώς και των αντισυμβαλλομένων τους. Με τον τρόπο αυτό θα διαλευκανθεί, μέσα από την αναζήτηση των πραγματικών χρηματικών ροών, αν και πόσα ποσά συναλλάχθηκαν πέρα από όσα δηλώνονται στα συμβόλαια για την αγοραπωλησία ενός ακινήτου που η συμβολαιογραφική και αντικειμενική του αξία φέρεται να υπολείπεται κατά δεκάδες εκ ευρώ της πραγματικής.

(σελ. 295 – 297 Πρακτικών Εξεταστικής απογευματινή συνεδρίαση 5-11-08)

ΚΑΙ ΕΝΩ

οι μάρτυρες στην Εξεταστική Επιτροπή θέτουν τα πραγματικά ζητήματα ζημίας του Δημοσίου και προσπορισμού αδικαιολόγητου περιουσιακού οφέλους σε «εκλεκτούς» εμπλεκόμενους μέσω των οργιωδών ανταλλαγών εκτάσεων του Δημοσίου με τις περιοχές της Βιστωνίδας που επίσης ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο,

η Κυβέρνηση εμμένει στην προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας για την δική της μικροκομματική ανάγκη να συμψηφίσει το όργιο της μαύρης υπεραξίας των ανταλλαγών με τρεις Υπουργικές αποφάσεις αποδοχής γνωμοδοτήσεων που όχι μόνο αποπέμφθηκαν, αλλά στη συνέχεια η αρμόδια πολιτική ηγεσία έδωσε εντολή μαχητικής εκπροσώπησης του Δημοσίου στη δίκη για τη Βιστωνίδα, δίκη που κερδήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο, αλλά η απόφασή της «ενταφιάστηκε» από την Κυβέρνηση Καραμανλή.

Η προσπάθεια συμψηφισμού της Κυβέρνησης έχει καταρρεύσει, αφού η κυριότητα των επίμαχων εκτάσεων στη Βιστωνίδα αποκαλύπτεται ότι δεν είχε εκχωρηθεί στη Μονή με πράξεις προηγούμενων Κυβερνήσεων.

  • Έχει καταρρεύσει λόγω της εκπεφρασμένης μαρτυρίας νομικών, δικαστών και υπαλλήλων αρμοδίων υπηρεσιών στην Εξεταστική της Βουλής ότι καμία Υπουργική απόφαση και κανένα πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής δεν είναι νόμιμος τίτλος που αποδίδει κυριότητα, πόσο μάλλον όταν επέλθει και αναπομπή τους.
  • Έχει καταρρεύσει λόγω της υπ’ αριθμ. 1/2003 απόφασης Επιτροπής Απαλλοτριώσεων της τοπικά αρμοδιας Διεύθυνσης Γεωργίας να απορρίψει το αίτημα έκδοσης νόμιμων τίτλων της Μονής.
  • Έχει καταρρεύσει επειδή οι δικαστές του αρμοδίου Δικαστηρίου Ροδόπης αποφάσισαν κατά πλειοψηφία ότι η Μονή δεν έχει νόμιμους τίτλους και απέρριψαν την από 2003 αναγνωριστική αγωγή κυριότητάς της.

Η αλήθεια είναι, όπως κατατέθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή ότι

- μη Μονή ποτέ δεν πήρε νόμιμους τίτλους για τη Βιστωνίδα και

(σελ. 93-95 Πρακτικών Εξεταστικής απογευματινής συνεδρίασης 5/11/08)

- το Ελληνικό Δημόσιο, δια της Κυβερνήσεως Καραμανλή, αντάλλαξε δημόσια γη και νερό (Βιστωνίδα) με δημόσια εκτάσεις ανά την Ελλάδα (261 ακίνητά φιλέτα), μέρος των οποίων ξανά-ανταλλάχθηκε για να ενταχθεί στην περιουσία της Μονής, μετά από σκανδαλώδη υποτίμηση της πραγματικής του αξίας, το Ολυμπιακό Ακίνητο, αλλά και μια άνωθεν διαβεβαίωση για την αλλαγή χρήσης του, ώστε να είναι ελκυστικό στους ήδη προεπιλεγμένους τελικούς αγοραστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: